Horoskop za ponedeljak, 6. jun 2016. godine

05/06/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 6. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 6. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Za neke poslovne odluke nemate pokriće – ali ćete sigurno uspeti da se izvučete iz situacije u kojoj ste se našli – samo zahvaljujući svojim diplomatskim sposobnostima i šarmom.

Ljubav: Ne dozvolite da drugi utiču na Vaš odnos sa partnerom. Ako imate problema – najbolje bi bilo da porazgovarate nasamo. Ako ste slobodni – dovoljno je da date znak pravoj osobi – i magija će se desiti.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Čak iako ne dobijate odgovarajuće ili željene reakcije saradnika i kolega, nemojte odustajati od svog cilja. Ako Vi verujete u svoju ideju i njen uspeh – to je jedino važno.

Ljubav: Pripadnici znaka koji nemaju partnera maštaju o savršenostvu – iako ono ne postoji. Budite malo realniji. U vezi isplivavaju neki problemi – ali ništa nepremostivo i nerešivo.

Zdravlje: Ne očajavajte što je vikend za Vama. Fokusirajte se na svoje obaveze i vreme će brže proći!


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Preuveličavate poslovne probleme i umesto da se smirite i pronađete rešenje za njih – Vi bez potrebe paničite. Ako ne možete da se skoncentrišete i uradite posao kako treba – bolje ga ostavite za naredni dan.

Ljubav: Često odluke vezane za budućnost prepuštate partneru/partnerki. Lepo je što imate toliko poverenja, ali nemojte posle da se žalite. Ako ste slobodni – nemojte misliti da je problem u Vama.

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate drugih problema.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ponekad ste fanatično posvećeni poslu – zbog čega biste mogli da naiđete na različite komentare od strane kolega ili saradnika. Međutim, to ne bi trebalo da Vas brine – ni najmanje.

Ljubav: Vreme je da se prepustite svojim emocijama i intuiciji. U vezi ste zadovoljni odnosom, ali ponekad si Vi trudite više od partnera – nemojte mu/joj to zamerati.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta. Pojačajte unos vitamina.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ne dozvolite da Vas uhvati panika ukoliko niste još sve svoje poslovne obaveze uradili. Udahnite duboko i prionite na posao – to je jedini način da ste rešite na vreme.

Ljubav: Konačno uspevate da realizujete neke planove sa partnerom o kojima zajedno maštate već duže vreme. Ako ste sami – ne ustručavajte se da pokažete svoje iskrene emocije.

Zdravlje: Pametno trošite energiju i entuzijazam početka nedelje! Ne rasipajte svoje “resurse”.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Iako poslovne ponude dolaze sa svih strana, najbolje bi bilo da se držite plana koji ste napravili za sebe i da za sada obavljate one poslove koje ste već započeli.

Ljubav: Vaša intuicija dolazi do izražaja. Lako prepoznajete tuđe namere, što Vam daje prednost prilikom odabira budućeg parntera. Ako ste u vezi – učinite sve da usrećite parntera.

Zdravlje: Pronađite izvor pozitivne energije za sebe.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre. Bitan je pozitivan stav prema stvarima!

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom trenutno ne može ništa da poremeti. Vezu je potrebno negovati – to nemojte nikad zaboraviti. Ako ste slobodni – potrebno je da budete iskreniji i otvoreniji – drugi ljudi ne mogu da Vam čitaju misli.

Zdravlje: U dobroj se psiho-fizičkoj formi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Partner svu svoju pažnju posvećuje Vama, na šta možda niste navikli, ali priznajte da Vam prija i uživajte u tome. Slobodni pripadnici znaka se nalaze u poziciji da mogu da biraju.

Zdravlje: Vreme je da obratite više pažnje na ishranu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Postajete zabrinuti za svoju finansijsku situaciju. Nemojte gubiti nadu da će Vam se isplatiti nešto na čemu radite ili što planirate da započete.

Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje utiče u velikoj meri na partnera i na celokupnu Vašu vezu. Ako ste sami – ne dozvolite nikome da manipuliše Vama.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nađite lakši način da rešite svoje poslovne probleme, posavetujte se sa nekim i prihvatite pomoć. Ne morate uvek sve sami da uradite.

Ljubav: Primećujete pažnju nekoga kome se dopadate već neko vreme. Razmislite koji je Vaš sledeći korak. U vezi vlada harmonija.

Zdravlje: Pronađite više vremena za sebe i svoje hobije.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Sve vam ide od ruke! Imate osećaj da je u pitanju neka sreća – ali zapravo je to samo rezultat svog Vašeg dosadašnjeg truda i zalaganja. Uživajte u plodovima uspeha.

Ljubav: Prema partneru ste posebno pažljivi i trudite se da mu ovaj dan učinite posebnim. Ako ste slobodni – iskoristite ovaj period za upoznavanje, postoji šansa da sretnete nekoga posebnog.

Zdravlje: Moguće glavobolje. Pijte više tečnosti.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ponovo ste se uverili da je najbolje kada neke poslove radite sami. Nije da Vam nikada nije potrebna pomoć, ali kada je tako – Vi znate i od koga možete da je dobijete.

Ljubav: Partner Vas opterećuje nekim beznačajnim pričama, ali budite strpljivi i saslušajte ga. Ako ste slobodni – možda je vreme da svoje maštarije pretvorite u stvarnost.

Zdravlje: Više se odmarajte.

05/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments