Horoskop za ponedeljak, 25. april 2016. godine

24/04/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 25. april 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 25. april 2016. godine

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko želite da napredujete, morate poboljšati svoj odnos sa partnerima i saradnicima. Potrebna Vam je nova strategija, koja bi mogla uključivati i timski rad.

Ljubav: Slobodni ovnovi mogu uskoro upoznati osobu kojom će biti fascinirani. Ako ste u vezi – nemojte uzimati partnerovu ljubav zdravo za gotovo.

Zdravlje: Čuvajte energiju za važne stvari, nemojte je rasipati.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ova radna nedelja počela je baš kao što ste planirali i želeli. Jednostavno – sve Vam ide od ruke i konačno možete spokojno da uživate u svom uspehu.

Ljubav: Veza je odnos na kom se mora raditi i Vi to najbolje znate, a Vaš partner kao da to ne shvata. Ako ste slobodni – uživate u nečijoj pažnji, ali ne želite ništa više od toga.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i smanjite unos teške i masne hrane.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Odlični ste u organizaciji sa finansijama, ali Vam neke druge obaveze jednostavno izmiču. Morate se više potruditi ukoliko želite da sve konce držite u svojim rukama.

Ljubav: Partner ne prestaje da Vas prijatno iznenađuje i uživate u zajedničkom vremenu, kog je ponekad premalo. Ako ste sloboni – postoji neko kome ste zapali za oko.

Zdravlje: Popodnevna dremka je možda baš ono što Vam je potrebno.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Previše vremena Vam oduzima pomaganje drugima. Ako tako nastavite – u potpunosti ćete zapustiti svoje obaveze, a posle će Vam biti sve teže da se vratite “u igru”.

Ljubav: Prema partneru ste posebno pažljivi i trudite se da mu ovaj dan učinite posebnim. Ako ste slobodni – iskoristite ovaj period za upoznavanje, postoji šansa da sretnete nekoga posebnog.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nemojte da se zabrinete ako osećate da Vaš posao stagnira. To je samo znak da sve ide kako treba i da se nalazite u periodu kada se sve bez problema realizuje.

Ljubav: Trenutno se u nekom emotivnom rascepu. Ako se u vezi – dozvolite partneru da Vam pomogne, a ako ste sami – ne zaboravite da imate prijatelje koji su uvek tu za Vas.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i sna.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Morate znati kako da se prilagodite novim uslovima i da pristanete i na kompromis. Ponekad je to najbolje što možete uraditi za svoj posao.

Ljubav: Osećate emotivnu stabilost, što Vam daje dodatno samopouzdanje u vezi. Ako ste slobodni – probajte da nađete drugačiji način da privučete nečiju pažnju, jer ovako ne uspevate.

Zdravlje: Unosite više vitamina kako bi sačuvali imunitet.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Postoji mogućnost za neki dodatni posao, koji Vam može oduzeti dosta slobodnog vremena. Međutim, ukoliko ste spremni na to – možete imati mnogo više od finansijske koristi.

Ljubav: Osećate da ste konačno spremni za vezu, sada je potrebno da date pravi signal određenoj osobi. U vezi budite otvoreni ukoliko imate neki problem.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa stomakom.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako Vam neko upućuje određene kritike na Vaš rad – nemojte to shvatati lično. Posao je posao, nemojte to zaboraviti.

Ljubav: Vaša impulsivnost s vremena na vreme pravi bespotrebnu tenziju u vezi. Ako ste sami – prijatelji pokušavaju da Vam pronađu savršenog partnera, ali im Vi u tome ni malo ne pomažete.

Zdravlje: Glavobolje mogu biti izazvane lošom hidratacijom. Pijte više vode.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nesuglasice koje imate sa svojim poslovnim saradnicima ili kolegama rešite na razuman način, iako to može biti malo teže. Nemojte se stresirati, sve će biti u redu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka pažljivo biraju potencijalnog partnera. U vezi ste Vi ti koji donose odluke, što Vas ponekad zamara.

Zdravlje: Moguć pad imunitet.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Trenutno ste veoma inspirisani i motivisani da radite. Iskoristite taj radni elan za poslove koji Vam inače teško padaju.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka posvećuju previše pažnje pogrešnoj osobi. U vezi ste opušteni i zadovoljni, a partner Vas obasipa pažnjom i ljubavlju.

Zdravlje: Pronađite najbolji način da iskoristite pozitivnu energiju koju akumulirate.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Pripazite na finansije – novac Vam nekako samo klizi iz ruku. Iako na poslu imate sve više obaveza – još uvek sve držite pod kontrolom.

Ljubav: Ukoliko ste u bilo kakvoj emotivnoj dilemi, vreme je da se malo distancirate od svega i dobro razmislite. Odgovor je u Vama.

Zdravlje: Ne zapostavljajte svoje jutarnje rituale, kako biste održali ravnotežu.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Dobijate savete koji Vam možda nisu sada od pomoći, ali ne zaboravite da Vi imate još puno toga da naučite. Svaki dan je prilika za napredovanje.

Ljubav: U Vašem životu trenutno je ljubav sa partnerom jedino na šta se možete osloniti. Ako ste sami – nemojte se ustručavati da napravite prvi korak ili da se prvi javite.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i relaksacije.

 

24/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments