Horoskop za sredu, 27. april 2016. godine

26/04/2016 21:00

Horoskop za sredu, 27. april 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 27. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Možete očekivati pomoć od nekoga sa kim sarađujete, a vremenom bi takva saradnja mogla da preraste i u partnerstvo.

Ljubav: Započinjete raspravu sa partnerom oko nekih sitnica. Spustite loptu i izbrojte do 10. Ako niste u vezi – moguće zanimljivo novo poznanstvo.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Napeti ste zbog preobimnog posla, ali ako želite da izbegnete probleme na poslu, trebalo bi da dobro pripazite šta ćete i kome reći ili poslati.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka konačno osećaju napredak u odnosu sa nekom osobom. U vezi sve rešavate kompromisom.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nesigurni ste u svoje veštine i sposobnosti, što bi neko lako mogao da zloupotrebi i iskoristi protiv Vas. Ne dozvolite da Vas manjak samopouzdanja sputa.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu izabrati pogrešnog partnera – koji se uopšte neće uklopiti u njihov život. U vezi ljubav cveta.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Pokušavate da pronađete partnera na koga biste mogli da se oslonite – ali ne uspevate. Preispitajte svoje kriterijume, možda je u tome problem.

Ljubav: Potrebno je podržite partnera, čak i kada se ne slažete u potpunosti sa odlukama koje je doneo/la. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimljiv susret sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje: Morate uskladiti svoje potrebe sa realnim mogućnostima.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Pokušavate da pronađete sve moguće načine da iskažete svoju kreativnost koja samo navire. Sa saradnicima niste u najboljim odnosima, rešite to.

Ljubav: Uživate u svom statusu slobodne osobe. Ako ste u vezi – morate češće pokazivati inicijativu, kako partner ne bi pomislio da ste nezainteresovani.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Sa saradnicima nemate najbolju komunikaciju, što može biti pogubno za posao. Nemojte se truditi da postavljate više standarde od potrebnih.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka pažljivo biraju potencijalnog partnera. U vezi ste Vi ti koji donose odluke, što Vas ponekad zamara.

Zdravlje: Moguć pad imunitet, obratite pažnju na ishranu.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Veoma vam je važna podrška koju dobijate od svojih saradnika ili kolega. Svoj posao radite kako treba, što Vam daje vetar u leđa da nastavite.

Ljubav: Posebno ste se zainteresovali za jednu osobu, čije namere ne možete da “provalite”. Budite otvoreniji. Partner Vam daje svu pažnju koja Vam je potrebna, uživate u zajedničkom vremenu.

Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili lagana šetnja.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Imate određene sumnje vezane za posao koji radite. Pokušajte da što pre rešite te probleme, kako ne biste napravili neke pogrešne korake.

Ljubav: Morate kontrolisati svoje povremene porive za dominacijom. Sa partnerom Vam je najvažnije da pronađete kompromis, što znači da morate da date više od sebe.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i relaksacije.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Budite pripremljeni za trenutak kada ćete morati konačno da donesete tu odluku ili da preuzmete kontrolu nad nekim poslovima. Imajte više vere u sebe.

Ljubav: Pravite velike planove sa partnerom i sve Vam ide od ruke – za sada. Slobodni pripadnici znaka konačno pristaju na neki poziv, ali su idalje sumnjičavi.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Posao Vam ne predstavlja izazov jer ste u potpunosti sigurni u svoje umeće i veštine. Dobra organizacija i samopouzdanje su ključ uspeha.

Ljubav: Osećate ljubomoru zbog toga što Vas partner isključuje iz nekih svojih planova ili se to bar Vama čini. Otvoreno recite šta Vam smeta – niko ne može da Vam čita misli.

Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ponekad je potrebno da se oslonite na intuiciju, to je ono što će Vam pomoći da napredujete u poslu i donesete prave odluke koje će Vam doneti uspeh.

Ljubav: Partner čini da se osećate posebno, zbog čega uvek uživate u zajedničkom vremenu. Slobodne pripadnike znaka očekuje novo poznanstvo.

Zdravlje: Vodite više računa o zdravlju, pravilno jedite i redovno spavajte.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ni sekund svog vremena ne gubite, a energija za rad Vam je na zavidnom nivou. Iskoristite sve povoljne prilike za svoj napredak.

Ljubav: Slobodni pripadici znaka drugima izgledaju hladno i nezainteresovano. Ako nije tako – promenite nešto kod sebe. U vezi sve odluke padaju na Vas.

Zdravlje: Nemojte čekati vikend da se odmorite.

 

26/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments