Koliko će mu brzo dosaditi veza u zavisnosti od toga šta je u horoskopu

14/04/2020 15:00

Koliko će mu brzo dosaditi veza u zavisnosti od toga šta je u horoskopu

Znate šta je vaš dragi u horoskopu, ali se pitate kakav je u vezi, da li je zaljubljive prirode, da li ostaje sa jednom osobom ceo život ili mu veza brzo dosadi i stalno je u potrazi za uzbuđenjima. Ako ste se nekad zapitali u vezi sa tim kakav je “materijal” za vezu, možda će vam tumačenja astrologa pomoći.

Ovan

Ovnovi vole svim srcem, ali ako im ne pružite upravo ono što žele i kada žele, ohladiće se od vas. Ovom znaku zna da postane dosadno u vezi, a sve zbog toga što su nestrpljivi. Onda kada njegove uvrnute i impulsivne želje nisu ispunjene, ovan će naglo prekinuti vezu.

Bik

Bik spada u one muškarce koji postaju privrženi svojoj partnerki, a da to i ne primete. On je jako veran i ima jasan stav kada je prava ljubav u pitanju. On će dati sve od sebe da vaša veza funkcioniše i traje. Nije tip kome veza brzo dosadi i ne odustaje lako od nekoga do koga mu je stalo.

Blizanci

Blizanci više vole neozbiljne nego ozbiljne veze. Kada stvari postanu ozbiljne, ne samo da počinje da se dosađuje, nego traži način da se izvuče iz ovoga. Veze bez smisla, koje ga neće opterećivati i koje su bez bilo kakvih obaveza i odgovornosti su najbolji izbor za njega, pošto na taj način može lako da nađe nekog drugog kad izgubi interes za aktuelnog partnera.

Rak

Rak je konstantno u potrazi za idealnom partnerkom. Ako biste mogli da mu čitate misli, videli biste da svaki put kad upozna osobu kojoj se divi, podsvesno se pita šta bi se desilo ako bi bili zajedno. Čak iako se brzo vezuje za ljude, rak se ne zaljubljuje tako lako. Teško mu je na početku da rizikuje sve zbog nekog. Ali, kada odluči da bude sa nekim, on će poželeti da bude sa tom osobom zauvek. U stanju je da pruži puno ljubavi i nikada mu ne dosadi osoba koju voli.

Lav

Lav obožava da bude u nekoj vezi, posebno ako to znači da svo vreme provodi sa osobom koja ga uistinu voli. Veza treba da hrani njegovu strastvenu dušu, da bi se on sto posto predao. Lav nije tip muškarca kom veza brzo dosadi, ali partnerka treba konstantno da bude predana ovoj vezi, kao što je i on. Ako počne da se oseća zapostavljeno, on će početi da se hladi. Može se desiti i da potraži nekog drugog pre nego što vi raskinete.

Devica

Ako želite da shvatite na čemu ste sa nekom devicom dovoljno je da obratite pažnju na njegovo ponašanje. Ako je među vama sve u redu on je pažljiv i senzualan, a ako se dosađuje, biće jako distanciran i hladan. Nije neko ko se brzo hladi, ali bi radije bio sam nego sa nekim ko mu nije interesantan.

Vaga

Muškarac u znaku vage obožava da bude zaljubljen. On se teško odlučuje na vezu, ali uživa u periodu osvajanja. On je veoma nezavisan u nekoj vezi, što znači da, iako želi da bude sa nekim, ne želi da ga neko ograničava. Vagi postane dosadno kada nema strasti svakog dana. Njegov najveći strah je da se nađe u vezi u kojoj ne oseća više leptiriće u stomaku. 

Škorpija

Prava ljubav ne dolazi tako lako u život muškarca škorpije, ali ne zato što ne pokušava da je pronađe. Njegova zagonetna priroda ga drži na distanci sa drugim ljudima. Postaje brzo privržen nekome, čak iako ta osoba to ne zaslužuje. Sklon je tome da u avanturama za jednu noć vidi nešto više, a potom da pati pošto nije uspelo. Nikada mu nije dosadno u vezi, pošto je lud od ljubavi.

Strelac

Strelac je ozbiljan kada su u pitanju veze, ali ovo ne menja činjenicu da će staviti tačku na vezu ako oseti dosadu. Da bi ostao zainteresovan, potrebno je da u vezi bude emocija i konstantnih izazova. Kada se izazovi i emocije ugase i on će se izgubiti. Sklon je tome da mu brzo postane dosadno, pošto mu je jako bitna nezavisnost i sloboda. Njegov najveći strah je da se oseti ograničen ili da mu bude dosadno. 

Jarac

Jarac nije neko kome će veza brzo dosaditi, pošto zna da veza traži strpljenje i posvećenost oba partnera. Kada mu postane udobno u vezi i kada se potpuno posveti, tvoj je. On će dići ruke od veze samo ako bude smatrao da gubi vreme i da se druga strana ne trudi dovoljno da bi stvari funkcionisale. On voli veze koje su stabilne i pune ljubavi.

Vodolija

Vodolija je u vezama kao robot. Druga strana nikada nije sigurna da li muškar vodolija gaji duboka osećanja. Dešava se da žena pomisli da je sve dobro u vezi, a muškarac vodolija je iznenadi raskidom. Vodoliji sve brzo dosadi i na brzinu donosi odluku o raskidu. Ovaj muškarac treba da ima duboku emocionalnu vezu sa nekim da bi želeo da ostane u vezi, što se retko dešava.

Riba

Ribe su enigme kada su u pitanju veze. Pošto su simbol ovog znaka dve ribe koje plivaju u različitim smerovima, treba da znate da ovaj znak može biti i topao i hladan. Nije neobično da on u jednom momentu bude jako zaljubljen, a već u sledećem da razmišlja o nekom drugom. Ako je veza među vama toksična, on će do kraja izgubiti interesovanje, ali ako imate zdravu vezu, on će vam biti privržen do kraja života. 

14/04/2020 15:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments