Horoskop za utorak, 14. jun 2016. godine

13/06/2016 21:00

Horoskop za utorak, 14. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 14. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Vi ste po prirodi odgovorni i često sebe izlažete prevelikom naporu i stresu. Nađite način da se odmorite i relaksirate, kako ne biste ugrozili svoje zdravlje zbog poslovnih obaveza.

Ljubav: Partneru nedostajete – pronađite više vremena za zajedničke aktivnosti. Ako ste slobodni – nemojte da Vam posao bude izgovor što nemate hrabrosti da izađete i upoznate nekoga.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i više se opuštajte.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako se fizički ne osećate dobro – nemojte se forsirati, samo ćete pogoršati situaciju. Ako je problem u motivaciji – pokušajte da sagledate širu sliku i prisetite se konačnog cilja.

Ljubav: Nalazite se u emotivnom zanosu. Prema partneru ste posebno pažljivi, a ako ste slobodni – neko novo poznanstvo bi moglo da izraste u nešto više.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Pronađite način da svoj posao završite što bolje bez mnogo priče. Postoje neke situacije u kojima ćete morati pokazati toleranciju, kako biste izbegli konflikt sa saradnicima.

Ljubav: Neko je posebno zainteresovan za Vas – što Vam naravno prija. Sa partnerom se razumete bolje nego ikad i konačno osećate da napredujete.

Zdravlje: Nađite vremena za svoj hobi i usmerite svoju kreativnu energiju u nešto u čemu zaista uživate.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: To što se u prethodnom periodu bili zaista vredni i uspešni – doneće Vam par dana neplaniranog odmora. Živećete od stare slave – ali ne zauvek. Nakon toga dolate neke nove obaveze.

Ljubav: Kada želite – Vi zaista možete da zablistate, što ne ostavlja ravnodušnim ni Vašeg partnera, koji Vam se iznova divi. Ako ste slobodni – očaraćete neku osobu koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Iskoristite vreme koje imate za uživanje u društvu voljenih osoba.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Konačno ste neke poslovne obavez doveli do kraja. Presrećni ste i dodatno motivisani da radite na sebi i na svom razvoju kako biste bili još uspešniji u naprednom periodu.

Ljubav: Pokušajte da u vezi sve probleme rešite razgovorom, nemojte biti tvrdoglavi. Slobodni pripadnici mogu očekivati neke lepe vesti ili promene!

Zdravlje: Negativno razmišljanje i negativni stavovi samo crpe Vašu životnu eneriju.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Mogući su nesporazumi sa nekim saradnicima. Potrudite se da to što pre rešite, kako se ne bi odrazilo na Vaš posao.

Ljubav: Budite umereniji i manje zahtevni u odnosu sa drugima. Partner možda neće moći da istoleriše Vaše ispade, zbog čega može doći i do konflikta.

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja kako biste se napunili pozitivnom energijom.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Vaši saradnici tek sada uviđaju prednosti rada sa Vama u svom timu. Potrudite se da ne pravite greške, kako biste održali ugled besprekornog radnika. Potrebno je samo malo više koncentracije.

Ljubav: Ako ste u vezi – pokušajte da probleme sa partnerom gledate na malo objektivniji način. Slobodni pripadnici znaka svojim šarmom privlače pažnju, a posebno osobe za koju su zainteresovani.

Zdravlje: Ne dozvolite da tuđe (loše) raspoloženje utiče na Vas.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ne dozvoite da nepromišljenost i brzopletost negativno utiče na Vaš posao. Ako ste već napravili neku grešku – potrudite se da je ispravite pre nego što bude kasno.

Ljubav: U partneru imate bezuslovnog prijatelja i to je osoba na koju uvek možete da se oslonite – ne zaboravite to! Slobodni predstavnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih u potpunosti fascinirati! Ipak – ostanite prizemni.

Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Kada se skoncentrišete samo na posao – sve Vam ide od ruke. Ako osećate kao da gubite tlo pod nogama i da ništa nije kako bi trebalo – potrebno Vam je više fokusa na ono što je najvažnije.

Ljubav: Ako niste u vezi – sada je odličan trenutak da započnete nešto ozbiljnije sa tom jednom posebnom osobom. U vezi ste puni razumevanja za partnera, što on/ona može ponekad i da zloupotrebi.

Zdravlje: Bez većih promena.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Iako poslovne ponude dolaze sa svih strana, najbolje bi bilo da se držite plana koji ste napravili za sebe i da za sada obavljate one poslove koje ste već započeli.

Ljubav: Povremena netrpeljivost sa partnerom može biti posledica nekih spoljnih uticaja ili problema nevezanih za vaš odnos. Slobodni pripadnici znaka mogu biti upleteni u nešto nedefinisano – da li je to početak veze ili samo “letnja avantura”?

Zdravlje: Nervoza je izazvana vremenskim uslovima koji Vam nikako ne odgovaraju.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Najviše Vam odgovara kada imate slobodu da svoj posao radite isključivo po svojim pravilima, ali to ne može biti uvek tako. Budite spremni i da prihvatite neke druge uslove i tuđa pravila kako biste omogućili sebi da napredujete.

Ljubav: Ako slobodni – vreme je da konačno poslušate svoju intuiciju, jer je trenutno izraženija nego obično. U vezi bi sa partnerom trebalo da počnete da radite na boljoj komunikaciji kako se ne bi našli u nekoj neprijatnoj situaciji.

Zdravlje: Čuvajte energiju za ono što Vam je zaista važno.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Iako ste se trudili da ispunite sve uslove kako biste napredovali na poslu, to se još uvek ne dešava. Zapitajte se u čemu je problem ili porazgovarajte sa nadređenim.

Ljubav: Nemojte uzimati sve zdravo za gotovo što Vam partner kaže. U afektu mogu biti izrečene i stvari koje zapravo ne mislite.

Zdravlje: Nedostatak sna može uticati na Vaše raspoloženje i produktivnost.

13/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments