Horoskop za ponedeljak, 17. oktobar 2016. godine

16/10/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 17. oktobar 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 17. oktobar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako Vam se posao vrti oko ugovora, papira ili nekih dozvola – budite pažljiviji. Takođe, očekujte lošiju komunikaciju sa saradnicima – što srećom neće značajnije naškoditi poslu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da svojim ponašanjem sakrivaju prave emocije jer ne umeju da ih kontrolišu. Ako ste u vezi – neki zajednički problem će se konačno rešiti.

Zdravlje: Sitni zdravstveni problemi – ništa strašno.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Vaša angažovanost je za svaku pohvalu. Pretvorili ste se u pravu mašinu i ne odustajete ni od čega dok ne završite i dok sve ne bude savršeno. Iskoristite u potpunosti ovaj nalet motivacije i entuzijazma.

Ljubav: Ako niste u vezi – nemojte se prebrzo vezati za neku osobu koju ste tek upoznali – dajte malo vremena da se pokaže da li bi od toga moglo da bude nešto ozbiljnije. Ako ste u vezi – uživate u harmoniji i skladu.

Zdravlje: Dobro se osećate, ali pomalo umorno. Ne čekajte vikend, nego sebi “priuštite” popodnevnu dremku.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Mogućnost poslovanja u inostranstvu ili sa saradnicima koji su van zemlje. Takođe, dobre vesti stižu i za one koji su u potrazi za poslom ili promenom posla – konačno ćete raditi ono što želite.

Ljubav: Trebalo bi da obratite više pažnje na jednu osobu koja se prilično trudi oko Vas. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da se više posvete partneru i zajedničkom vremenu.

Zdravlje: Moguća prehlada ili virusna infekcija. Pripazite se!


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Vaša poslovna situacija se poboljšava, što naravno prate i bolje finansije. Nemojte da prestanete da cenite svoj rad jer je Vaša stručnost sada na mnogo ozbiljnijem nivou.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju poteškoća u oblikovanju svojih osećanja i njihovom ispoljavanju. Ako ste u vezi – nemojte dozvoliti da neosnovana ljubomora pokvari Vaš inače skladan odnos.

Zdravlje: U odličnoj ste formi i dobro se osećate.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Iako Vam poslovno okruženje možda nije savršeno u ovom trenutku, nemojte dozvoliti da Vas to obeshrabri i odalji od Vašeg puta ka uspehu. Držite se svog posla i verujte u sebe.

Ljubav: Moguće napete ili neprijatne situacije u vezi – što je verovatno uticaj neke treće osobe na Vašu vezu. Ako ste slobodni – nemojte se ustručavati da pokažete svoja osećanja.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta – unosite više vitamina.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Uzmite u obzir i to da su Vaši saradnici i kolege ipak “samo ljudi”, a svi mi ponekad grešimo. Naravno, nemojte tolerisati greške koje su zapravo odraz neprofesionalzima ili koje se prečesto ponavljaju.

Ljubav: Ako niste u vezi – budite uporniji ako želite da osvojite neku osobu, a neka Vaše tajno oružje bude šarm. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u zajedničkom vremenu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pojačajte fizičke aktivnosti kako biste se osećali bolje.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Iskoristite nalet energije, motivacije i entuzijazma za rad i nemojte odbijati ni jednu poslovnu ponudu – sve dok je to u skladu sa Vašim veštinama, sposobnostima i ne kosi se sa vrednostima koje negujete.

Ljubav: Ako partner/partnerka ne razume neke Vaše odluke ili način ponašanja – pokušajte da objasnite ili se zapitajte da li ste zaista previše različiti. Ako ste slobodni – nemojte se zaletati u novu vezu.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratu – što je verovatno odraz napetosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako želite da napravite neki značajniji pomak u svojoj karijeri potrebno je da budete spremni na to da ćete morati nekad i mnogo više da se potrudite i pomučite – što će Vam se sigurno isplatiti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi mogli uskoro da upoznaju osobu u koju bi mogli da se zaljube – što možda neće imati srećan kraj. Ako ste u vezi – pokažite više poštovanja i razumevanja za voljenu osobu.

Zdravlje: Izbegavajte društvo ljudi koji Vam samo crpe energiju.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Vaša samokritičnost ponekad prevazilazi sve granice – i postaje neprijatelj Vašoj motivaciji za rad. Osvrnite se oko sebe i videćete da niko nije savršen i ništa nije savršeno niti može biti!

Ljubav: Ako ste u vezi – poradite na odnosu sa voljenom osobom kako ljubomora ne bi presudila vašoj vezi. Slobodni pripadnici znaka se najčešće vode strašću – što bi ovaj put moglo da im se obije o glavu.

Zdravlje: Moguće povrede.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Tempo u Vašem poslovnom okruženju je takav da Vi nemate ni trenutak da mislite o nečemu drugom, a ne da odmorite. Izdržite još malo jer će rezultati biti baš onakvi kakve ste želeli.

Ljubav: Iako možda niste zainteresovani za neku ozbiljnu vezu – razmislite o osobi koja Vam se udvara, možda je to savršena osoba za Vas. Ako ste u vezi – uživajte u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Ako žalite da se opustite – večernja šetnja ili gledanje filma će sigurno učniti da se osećate bolje – pogotovo ako ste u pravom društvu!


VodolijaVodolija (20. janaur – 19. februar)

Posao: Konačno dobijate potvrdu za svoj rad, ali i mogućnost napretka u karijeri. Uspesi se samo nižu, ali to ne znači da ste sačuvani od briga i nervoze. Ipak – imate čemu da se radujete!

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte se zanositi osećajima koje sad imate, verovatno je to prolazno. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da porade na komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Veoma je važno da postavite prioritete i na taj način izbegnete nepotreban stres.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Kada se nađete pred nekom važnom odlukom – dajte sebi dovoljno vremena da razmislite, preračunate se i donesete odluku koja će biti ispravna, jer od toga može zavisiti Vaša karijera.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo češće da pristaju na kompromis kako bi izbegli svađe ili rasprave. Ako niste u vezi – to bi moglo da se promeni, ali nažalost ne i da potraje.

Zdravlje: Obratite više pažnje na ishranu.

16/10/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments