Horoskop za sredu, 20. april 2016. godine

19/04/2016 21:00

Horoskop za sredu, 20. april 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 20. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Prvo rešite sve svoje probleme, pa onda prihvatite da pomognete i drugima. U suprotnom, bićete u problemu jer ništa nećete stići na vreme da uradite.

Ljubav: Poslušajte svoj unutrašnji osećaj i flertujte. Ako imate partnera, očekuje Vas romantično veče puno lepih iznenađenja. Uživajte!

Zdravlje: Jedan deo zdravlja je i pravilan san. Ne uskraćujte to sebi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ne dozvolite da Vaše privatne stvari i problemi utiču na kvalitet Vašeg rada. Kada ste na poslu ostavite sve drugo po strani i skoncentrišite se na probleme koji su pred Vama.

Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje utiče u velikoj meri na partnera i na celokupnu Vašu vezu. Ne dozvolite da Vam to pokvari veče.

Zdravlje: Danas su Vam stopala slaba tačka.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nađite lakši način da rešite svoje poslovne probleme, posavetujte se sa nekim i prihvatite pomoć. Ne morate uvek sve sami da uradite.

Ljubav: Iako priželjkujete nešto novo, to će i danas izostati sa ljubavnog plana. Ali ne očajavajte – ko čeka taj dočeka! U vezi moguće nesuglasice sa partnerom.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina kako biste sačuvali imunitet.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Pokušajte da se prilagodite novim uslovima rada. Biće Vam lakše ako prihvatite da ne može sve uvek biti onako kako ste planirali.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se nalaze u poziciji da mogu da biraju. Ako ste u vezi – pronađite više vremena za partnera.

Zdravlje: Usporite tempo i uživajte u danu!


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Pozitivan stav je sve što Vam trenutno nedostaje. Napravili ste plan, radili ste naporno, sada budite strpljivi i čekajte rezultate svog rada.

Ljubav: Partneru je potrebna Vaša podrška, a ne kritika. Ako ste sami – uživate u društvu neke osobe prema kojoj ipak nešto osećate.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Puni ste ideja i inspirisani ste za rad. Pronađite način da u potpunosti iskoristite kreativni naboj i radni elan koji Vas ne napušta već neko vreme.

Ljubav: Partneru se Vaša preokupiranost poslom može učiniti kao nezainteresovanost. Najbolje bi bilo da posao ostavite u kancelariji! Ako ste slobodni – očekuje Vas susret sa nekim koga ste nadavno upoznali.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Zbog nekih nepromišljenih odluka, sada ispašta Vaš posao. Još uvek imate vremena da ispravite greške, ali morate biti temeljni i efikasni.

Ljubav: Voljena osoba Vam je najveći oslonac – u to nemojte nikad da sumnjate. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimljiv susret.

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Dobro bi Vam došla izolacija i rad u samoći, ali to trenutno sebi ne možete da priuštite. Ipak, pokušajte da se barem u mislima osamite na radnom mestu.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera.

Zdravlje: Potrebna Vam je relaksacija, ali više emotivna i psihička.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Pokušavate da žonglirate sa više stvari. Iako deluje kao da uspevate – stanite na vreme pre nego što se sve ne raspadne.

Ljubav: Partner svu svoju pažnju posvećuje Vama, na šta nista navikli, ali priznajte da Vam prija i uživajte u tome.

Zdravlje: Potrudite se da izbegavate potencijalno stresne situacije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Zasuti se različitim poslovnim ponudama, ali ipak ne možete da se odlučite šta je najbolje za Vas. Ne premišljajte se dugo – sada je trenutak odluke.

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana.

Zdravlje: Nesanica je još jedan znak da ste pod stresom.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Vredno radite kako biste sve stigli na vreme i uradili posao bez stresa. Međutim, opterećuju Vas problemi drugih.

Ljubav: Primećujete pažnju nekoga kome se dopadate već neko vreme. Razmislite koji je Vaš sledeći korak. U vezi vlada harmonija.

Zdravlje: Sačuvajte energiju za ono što volite da radite.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Držite se svog posla i ne mešajte se u tuđe – dok Vam ne zatraže pomoć. Nametanje svoje stručnosti kod drugih izaziva odbojnost.

Ljubav: Nešto iz prošlosti u velikoj meri utiče na Vaše emotivno stanje. Ne dozvolite da Vam to poremeti buduće planove.

Zdravlje: Spustite loptu i posvetite više vremena sebi.

19/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments