Horoskop za subotu, 6. avgust 2016. godine

05/08/2016 21:00

Horoskop za subotu, 6. avgust 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 6. avgust 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Povoljna je situacija za rešavanje stambenog pitanja i sličnih imovinskih stvari, a ako niste u stabilnom radnom odnosu postoji velika šansa da se i to promeni – vašu korist.

Ljubav: Sa partnerom/partnerkom se slažete oko svega, ali ipak nemojte donositi neke odluke na svoju ruku. Slobodni pripadnici znaka mogu upoznati nekoga ko će ih u potpunosti šarmirati.

Zdravlje: Vikend iskoristite za kvalitetan odmor i relaksaciju.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Trebalo bi da uvek budete u pripavnosti kako ne biste propustili priliku koja bi mogla da Vam preokrene karijeru. A dok se to ne dogodi – nemojte gubiti vreme, nego radite na sebi i svojim veštinama.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne čitaju dobro signale koje dobijaju od jedne osobe. Ako ste u vezi – konačno možete da pravite zajedničke planove, jer je sada i partner/partnerka spreman/spremna.

Zdravlje: Ne dozvolite da promena vremena utiče na Vaše raspoloženje.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Sve konačno dolazi na svoje, a Vama je uspeh zagarantovan, pogotovo ako se bavite poslom koji je vezan za neku vrstu pružanja usluga. U svakom slučaju – dodatna ili veća zarada i uspeh su tu.

Ljubav: Ako osećate monotoniju u vezi – razgovarajte sa partnerom ili predložite način da to prevaziđete. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za avanturom, a leto je najbolje vreme za to.

Zdravlje: Više se odmarajte i uživajte u vikendu.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Koncentracija je ključna za Vaš posao u ovom momentu. Ako imate više obaveza – dobro se isplanirajte kako biste sve postigli i pritom izbegli neke greške koje bi mogle skupo da Vas koštaju.

Ljubav: Ako mislite da Vam partner ne pruža dovoljno pažnje i ljubavi – prvo pogledajte kakvi sve vi prema njemu/njoj. Slobodni pripadnici znaka ovog vikenda konačno mogu imati sreće u ljubavi.

Zdravlje: Potrebno je da znate koji su Vam prioriteti kako biste se lakše organizovali.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako želite da Vam se nešto promeni u karijeri ili na poslu – trebalo bi više da se potrudite i utičete na to. Od Vas zavisi kako će Vam se dalje odvijati karijera i na koji način ćete stići do uspeha.

Ljubav: Ako niste u vezi – nemojte se zaletati, nije sve baš onako kako se Vama čini. U vezi je sve u redu, ali biste mogli da poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom i da budete malo otvoreniji.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi, pazite šta jedete.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ponekad biste mogli i da poslušate savete koje dobijate od starijih ili iskusnijih kolega – na taj način ćete sebi olakšate određene poslove, oko kojih ne bi trebalo da se mučite toliko.

Ljubav: Ne dozvolite da Vam zbog nervoze dođe do nepotrebne svađe sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – budite spontaniji i sa više samopouzdanja – na taj način ćete biti dopadljiviji osobama koje Vas još uvek ne poznaju.

Zdravlje: Vikend iskoristite za druženje sa ljudima koje volite, a za koje inače možda nemate dovoljno vremena.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako Vas posao ne ispunjava i ponestaje Vam motivacije za rad, samo se podsetite koji Vam je krajnji cilj i koliko ste vredno radili da biste dovde stigli, a koliko Vam je još malo potrebno za uspeh.

Ljubav: Odlazak na put ili odmor može Vam doneti neko zanimljivo poznantstvo iz kog bi moglo da se izrodi i nešto više – dajte šansu tome. Ako ste u vezi – nađite više vremena za zajedničke aktivnosti sa partnerom/partnerkom.

Zdravlje: Potrebna Vam je relaksacija i opuštanje sa voljenim ljudima.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nemojte još uvek dizati ruke od plana koji ste imali, a koji deluje kao da se neće ispuniti. Potrebno je još malo strpljenja i napornog rada da biste videli rezultate kojima ste se nadali.

Ljubav: Trebalo bi da malo više pažnje posvetite voljenoj osobi, a malo manje samo sebi i svojim problemima. Ako ste slobodni – ovo je odličan period za započinjanje neke ozbiljnije veze.

Zdravlje: Moguće glavobolje – unosite više tečnosti.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Iako možda niste razmišljali o nekim promenama na poslu i možda Vam nisu potrebne – one će se desiti, zato je najbolje da se što pre navikete na to i nastavite dalje ka istom cilju.

Ljubav: Na emotivnom planu postoji mogućnost za neke burne reakcije ili promene statusa – pogotovo kod pripadnika znaka koji su slobodni. Važno je da Vi budete smireni i sigurni u ono što osećate.

Zdravlje: Odvojite više vremena za svoje hobije ili neke fizičke aktivnosti koje će Vam svakako prijati.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nije čudno ako se osećate preopterećeno obavezama, kojih nema ništa više nego inače. Potreban Vam je odmor – koji će se konačno desiti. Nakon toga će sve biti po starom, ništa ne brinite.

Ljubav: Svi pripadnici znaka, bez obzira na status, trebalo bi da se primire i ne pokušavaju da išta menjaju – jer mogu sebi samo napraviti dodatne probleme.

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima i zglobovima. Više se odmarajte.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Za napredak u karijeri potrebne su Vam i druge veštine osim onih vezanih za Vaš posao, zato bi možda trebalo da poradite na boljoj komunikaciji i veštini pregovaranja.

Ljubav: U emotivnom smislu – Vi ste spremni za veliku promenu, da li da stupite u neku ozbiljnu vezu ili da već postojeću podignete na viši nivo – kao što je zajednički život ili brak.

Zdravlje: Potrebno je da više pažnje obratite na ishranu i uvedete neke zdravije navike.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Svojim veštinama, znanjem i zalaganjem privlačite mnoge nove prilike za zaradu ili saradnju. Iskoristite ovaj period za razvoj i unapređenje svoj poslovnog statusa.

Ljubav: Postoji mogućnost da partner/partnerka nema razumevanja za sve Vaše odluke, ali Vi pokažite više tolerancije. Ako ste slobodni – opustite se i pustite da Vas vodi instinkt.

Zdravlje: Vikend je odlično vreme za pravljenje planova za narednu nedelju, kako ne bi bilo nekih neprijatnih iznenađenja ili stresnih situacija.

05/08/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments