Horoskop za petak, 24. mart 2017. godine

23/03/2017 21:00

Horoskop za petak, 24. mart 2017. godine

Dnevni horoskop – petak, 24. mart 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Za dalji napredak i uspeh u psolu potrebno je da napravite bolji plan i da ga se pridržavate. Uostalom, dobar plan može biti pola obavljenog posla, a sigurno je i da ćete izbeći nepotrebnu brigu i stres.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte uskakti u neku ozbiljniju vezu ukoliko niste u potpunosti sigurni u svoje emocije. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da budu tolerantniji i spremniji na kompromise.

Zdravlje: Uvedite neke nove zdrave navike kako biste se osećali bolje.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Potrudite se da ne reagujete burno i nepromišljeno, a da odluke donosite tek nakon dobrog razmatranja svih mogućih posledica. Važno je i da napravite realnu procenu poslovne situacije u kojoj se trenutno nalazite.

Ljubav: Najbolje bi bilo da ne započinjete neke rasprave sa partnerom/partnerkom ukoliko niste spremni za kompromis. Ako ste slobodni – trebalo bi da više uživate u svom statusu i upoznajete nove ljude.

Zdravlje: Umerenost u svemu je ključ zdravlja i ravnoteže u telu.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemojte predugo odlagati neke poslove i zapostavljati svoje obaveze jer će Vam vremenom biti sve teže da se pokrenete, a imaćete i manje entuzijazma za obavljanjem starih poslova.

Ljubav: Postoji mogućnost za neke tenzije u vezi, ali na Vama je da pokušate da promenite takvu atmosferu. Ako ste slobodni – nemojte donositi nepromišljene odluke vezane za Vaš ljubavni život.

Zdravlje: Možda je vreme da promenite nešto u načinu ishrane.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Trebalo bi da pređete sa reči na dela jer u poslu kojim se bavite nećete moći tek tako da napredujete – rezultati rada su ono što se vrednuje i ono što se gleda, zbog čega bi trebalo malo da ubrzate tempo rada.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da razreše odnos sa nekom osobom iz prošlosti kako bi mogli očekivati neku novu ljubavnu priču. Ako ste u vezi poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pronađite način da uživate u slobodnom vremenu i da se opustite.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Kako biste završili sve svoje obaveze i poslove potrebno je da budete skoncentrisani na ono što radite, zbog čega bi trebalo da sve što Vam odvlači pažnju na neki način uklonite.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte mešati ljubav sa početnom zanesenosti osobom koju još uvek ne poznajete najbolje. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da iniciraju neka romantična dešavanja.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i kvalitetnog odmora.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ukoliko imate mogućnost ili potrebu – kontaktirajte neke stare saradnike ili partnere kako bi Vam pomogli u ono što radite ili pokrenite neki posao sa ljudima sa kojima ste i ranije radili i imali neki značajniji uspeh.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se pridržavaju pravila da ne mešaju emocije i posao i da partnera ne traže na radnom mestu. Ako ste u vezi – kriza ili nesporazum samo su prolaznog tipa.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i ljude čije Vam društvo ne prija.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako smatrate da Vam je potrebna dodatna motivacija ili veči izazov u radnom okruženju – možda bi trebalo da prihvatite ili nađete neku dodatnu obavezu koja će pokrenuti, a možda doneti i dodatnu zaradu.

Ljubav: Nesuglasice ili nesporazume u vezi rešavajte mirno i sa ciljem da se atmosfera u vezi popravi što pre. Ako ste slobodni – najbolje bi bilo da smirite strasti i da “hladne glave” započnete nešto novo sa osobom koja Vam se dopada.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje se popravlja, a lepše vreme Vam zaisa prija.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Najvažnije je da budete realni i da tačno znate koje su Vaše mogućnosti – kako znanja i veštine, tako i vremena koje imate da odvojite za neki dodatni posao jer sigurno ne želite dodatni izvor stresa ili briga.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo češće da organizuju neke zajedničke aktivnsoti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – trebalo bi više da slušate svoje srce i verujete svojim osećanjima.

Zdravlje: Dobro se osećate.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ponekad je snalažljivost mnogo važnija veština od nekih znanja ili iskustva koje imate (ili nemate) u poslu. Uostalom, to je i ono što će kod Vas kao profesionalca ceniti Vaše kolege, saradnici, partneri, nadređeni.

Ljubav: Ako ste u vezi – sada je vreme da poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom i svojim šarmom i harizmom popravite generalnu atmosferu. Ako ste slobodni – budite odvažniji i smeliji prilikom upoznavanja.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i zdavije ishrane kako biste sačuvali zdravlje.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Potrebno je da budete svesni svojih granica i mogućnosti kako biste mogli da unapređujete svoj rad, ali i izbegnete situacije zbog kojih bi Vam samopouzdanje znatno opalo.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka prolaze kroz period u kom bi pre svega trebalo da budu iskreni prema sebi kada su u pitanju emocije. Ako ste u vezi – nemojte biti tvrdoglavi i “teški” za kompromise.

Zdravlje: Trebalo bi da se malo više fizički aktivirate.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Budite spremni na različite poslovne prilike, ali i situacije u kojima ćete morati da date 110 odsto sebe i svoje snage, znanja i veštine kako biste izvukli ono najbolje i postigli uspeh kojem se nadate.

Ljubav: Ako želite da popravite odnos sa voljenom osobom ili izgladite neki nesporazum – najbolje bi bilo da budete iskreni i otvoreni. Pripadnici znaka koji nisu u vezi svojim ponašanjem mogu dati lažnu nadu nekoj osobi.

Zdravlje: Moguć je prolećni umor i malaksalost.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Iskoristite svoju energiju, motivaciju i entuzijazam da pokrenete i ljude oko sebe, pogovoto ako od timskog rada i zajedničkog zalaganja zavisi uspeh projekta ili posla kojim se bavite.

Ljubav: Da biste izbegli ili popravili lošu atmosferu u vezi morate se više potruditi ali i o problemima razgovarati sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – iskoristite priliku za bolje upoznavanje osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Moguća glavobolja prolaznog tipa.

23/03/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments