Kako Mars u Jarcu utiče na ljubav, posao, novac, zdravlje?

27/09/2016 10:45

Kako Mars u Jarcu utiče na ljubav, posao, novac, zdravlje?

Mars, planeta akcije i seksualnosti, 27. septembra ulazi u Jarca, znak ambicije, odgovornosti i discipline u kojem je njegov uticaj jak, kada nastupa period pojačane poslovne aktivnosti, ali i burnih dešavanja na ljubavnom planu.

Istog dana, posle višemesečnog retrogradnog hoda, Pluton, simbol moći, velikog bogatstva i harizme, kreće direktnim hodom preko Jarca, donoseći poboljšanje situacije na finansijskom planu. Ove planete će tokom meseca obrazovati i konjunkciju, aspekt koji još više pojačava njihove uticaje što će najviše osetiti osobe koje se bave medicinom (hirurzi, stomatolozi) ili rade u policiji i vojsci.

Početkom perioda Mars obrazuje izazovan aspekt s Jupiterom, planetom prosperiteta, a krajem nedelje i kvadrat s mladim Mesecom u Vagi, zbog čega bi trebalo obratiti više pažnje na odredbe ugovora, a prolongirati pravne procese, ročišta, suđenja i slično.

Oko 1. oktobra, uzburkana osećanja mogu da rezultiraju ljubomornim scenama i partnerovom posesivnošću, naročito ako ste dama. Sekstil sa Neptunom, planetom mašte, inspiracije i zanosa, pogoduje umetnicima, naučnicima, farmaceutima, kao i zaposlenima u turizmu i marketingu. Trebalo bi obratiti više pažnje na zdravlje kostiju, zglobova, naročito kolena, zube i kožu. Uticaj Marsa iz Jarca osetiće svi znaci, najviše muški i mlađi Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, a nešto manje Vage, Bikovi i Rakovi.

Ovan (21. mart – 20. april)

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Marsa zajedno sa Plutonom u astrološkom polju karijere, upozoravaju da izbegavate rasprave sa nadređenima, naročito ako nosite uniformu na radu. Oko 1. oktobra, uzdržite se od naglih reakcija i nesmotrenih izjava.

Bik (21. april – 20. maj)

Pozicije vašeg vladaoca, Venere, u astrološkoj kući ljubavi i Marsa i Plutona, simbola strasti i erotike, najavljuju mogućnost strastvenog susreta sa nekim ko često putuje zbog posla. Krajem nedelje, mogući su problemi sa zglobovima ili kožom.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Naglašeno astrološko polje finansija u kome se nalazi Mars pod uticajem Neptuna, planete zanosa i mašte, donosi vam finansijske dobitke, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, pisanjem plesom, glumom.

Rak (21. jun – 22. jul)

Pozicije planeta akcije i moći opominju da će partner pokušati da vam nametne svoju volju. Krajem nedelje, vreme mladog Meseca, vladaoca vašeg znaka, veće su šanse za ulazak u paralelnu ili tajnu vezu, moguće sa nekim Bikom ili Škorpijom.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Mars i Pluton prelaze preko vašeg šestog astrološkog polja donose vam dosta angažovanja na poslovnom planu, ali i nervoze, zbog čega bi trebalo da izbegavate stresne situacije. Oko 1. oktobra, obratite više pažnje na dokumenta, ključeve, kartice.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Planete akcije i erotike u vašoj astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, pod uticajem Neptuna, nagoveštavaju mogućnost zaljubljivanja u nekoga koga ste upoznali preko društvene mreže. Krajem nedelje, izbegavajte nepotrebne troškove.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Ojačan Mars, a oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere upozoravaju da ljubomora može da bude razlog rasprava s partnerom. U vreme mladog Meseca u vašem znaku, krajem nedelje, mogući su problemi sa zglobovima, zubima ili kožom.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Pozicija vaših vladalaca, Marsa i Plutona, pod uticajem Jupitera, opominje da pazite da ne postanete predmet trača ili ogovaranja, naročito ako ste dama. Venera u vašem znaku, čini vas popularnim i omiljenim, naročito u društvu suprotnog pola.

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Osoba sa kojom ste nekada bili vrlo bliski, sredinom perioda verovatno će pokušati da stupi u kontakt s vama. Pozicija Venere, planete ljubavi, može da vam donese tajnu romansu sa umetnikom ili osobom koja nosi uniformu na radu.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Mars i Pluton u vašem znaku čine vas aktivnijim na poslovnom i ljubavnom planu, ali trebalo bi da povedete više računa o pravnim aspektima ugovora. Krajem nedelje, moguć strastveni susret s nekim koga već poznajete preko poslovnih kontakata.

Vodolija (20. januar – 19. februar)

Pozicija Marsa i Plutona u astrološkom polju tajni i prepreka, upozorava da bi trebalo da budete oprezniji prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora sa strancima. Krajem nedelje, možete da dobijete poziv za saradnju od nekoga koga veoma cenite.

Ribe (20. februar – 20. mart)

Bilo bi dobro da detaljnije precizirate dogovore sa saradnicima i poslovnim partnerima. Venera pod uticajem Neptuna iz vašeg znaka, može da vam donese udvaranje osobe koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili često putuje zbog posla.

Izvor: Novosti.rs

27/09/2016 10:45

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments