Horoskop za utorak, 19. jul 2016. godine

18/07/2016 21:00

Horoskop za utorak, 19. jul 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 19. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko Vam se učini da imate previše posla – nemojte početi da paničite. Setite se kako ste došli do toga i da su Vaše sposobnosti itekako na nivou, pa će i posao biti urađen kako treba.

Ljubav: Sa partnerom imate odličnu komunikaciju, a sada imate i mogućnost da realizujete neke planove iz prošlosti. Pripadnici znaka koji su slobodni – novu ljubav mogu sresti u poslovnom okruženju.

Zdravlje: Odredite deo slobodnog vremena samo za odmaranje.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Zahvaljujući saradnicima sa kojima se odlično razumete – posao obavljate bez većih problema. Dalji napredak i uspeh su Vam zagarantovani, kako u polju Vaše profesije, tako i šire.

Ljubav: U vezi ste u potpunosti opušteni. Period koji je pred Vama biće idealan za planiranje budućnosti i uživanje u sadašnjosti. Slobodni pripadnici znaka ne mogu da prestanu da misle na jednu osobu – koja bi to trebalo da zna.

Zdravlje: Mogući bolovi u predelu vrata i leđa.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Napetost na poslu može biti posledica Vašeg straha od neuspeha. Nemojte dozvoliti da Vas taj osećaj blokira, pogotovo jer nemate razloga da se tako osećate – sve ide kako ste planirali.

Ljubav: Ako niste u vezi – trebalo bi više da se krećete među različitim ljudima ukoliko želite da upoznate nekoga drugačijeg. U vezi se osećate zadovoljno i sigurno – što je ono čemu ste težili do sada.

Zdravlje: Više se relaksirajte – bez obzira da li to za Vas znači izlazak sa društvom ili popodnevna dremka.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Omogućili ste sebi, dosadašnjim napornim radom, kraći period odmora ili barem manje brige oko posla – što Vam je bilo preko potrebno kako bi napunili baterije za naredni period intenzivnih obaveza koji Vas očekuje.

Ljubav: Partner Vam predstavlja oslonac u svemu i trenutno Vam prija da se neko brine o Vama. Slobodni pripadnici znaka lako nasedaju na tuđe priče i šarm – uključite i razum u sve to.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom ili prehlada.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nalazite se pred obavezama koje u ovom trenutku ne možete odložiti ili zapostaviti. U takvim periodima važno je da ne zaboravite koji je Vaš viši cilj i zašto radite to sve – to će Vas motivisati na pravi način.

Ljubav: Ako ste u vezi – potrebno je da imate više tolerancije i razumevanja za partnera/partnerku. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo više da paze kako ne bi bili povređeni od strane osobe za koju su zainteresovani.

Zdravlje: Na neke ljude jednostavno ne vredi trošiti vreme – samo ih zaobiđite.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemate problem sa velikim brojem obaveza i poslovnih zadataka – veći Vam je problem kad nemate unapred isplanirano radno vreme. Naučite da se opustite.

Ljubav: Pripadnici znaka koji nisu u vezi uživaju u svom statusu i slobodno vreme koriste za druženje sa prijateljima. Ako ste u vezi – posvetite više vremena partneru/partnerki.

Zdravlje: Pronađite više vremena za stvari u kojima uživate i koje Vas opuštaju.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako Vam finansije trenutno nisu jača strana – nemojte se brinuti jer će se to ubrzo promeniti. Do tada ipak budite malo štedljiviji i nemojte se razbacivati.

Ljubav: Ukoliko ste u potrazi za partnerom/partnerkom sada je pravo vreme da inicirate neko okupljanje ili izlazak gde biste mogli i upoznati svoju novu ljubav. U vezi je sve u redu, prestanite da paranoišete.

Zdravlje: Više se odmarajte i zdravo se hranite.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Plan koji ste imali za naredan period može se malo promeniti usled nekih nepredvidivih okolnosti – što ne znači da bi trebalo da počnete da paničiti. Sve će se rešiti – potrebno je samo da Vi radite svoj posao kao i do sada.

Ljubav: Oslanjate se na partnera kad god Vam je potrebna bilo kakva pomoć. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da daju priliku jednoj osobi sa kojom bi mogli da imaju ozbiljniju vezu.

Zdravlje: Pozitivno razmišljanje je sve što Vam je sad potrebno. Ne klonite duhom.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte zapostavljati ni jedan aspekt svog posla, na taj način ćete uvek biti spremni za obaveze koje samo nadolaze. Bilo bi dobro da uključite i neke saradnike u rešavanje poslovnih problema koji su pred Vama.

Ljubav: Ako ste u vezi – u narednom periodu može doći do nesuglasica sa partnerom/partnerkom oko nekih sitnica – nemojte biti previše tvrdoglavi. Slobodni pripadnici znaka ne primećuju nečiju pažnju.

Zdravlje: Više se odmarajte.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Kada se dobro isplanirate možete postići sve što ste sebi postavili kao zadatak, odnosno cilj. Nemojte usporavati tempo rada i budite istrajni u svemu što ste započeli.

Ljubav: Romantično veče sa voljenom osobom je sve što Vam je potrebno. Dodatno se potrudite da sve bude savršeno. Ako ste slobodni – nemojte se ustručavati da priđete osobi za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Manjak motivacije na poslu može biti izazvan lošom saradnjom sa kolegama. Pokušajte to da rešite kako biste mogli da napredujete i obavljate svoj posao kako treba.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati osobu koja bi mogla da im se zaista svidi. Ako ste u vezi nemojte zapostavljati partnera/partnerku i njegove/njene potrebe.

Zdravlje: Pronađite više vremena za svoje hobije ili nešto drugo što Vas opušta.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ukoliko ste razapeti na više strana zbog svih obaveza koje su Vas stigle – pokušajte da postavite prioritete i obavljate poslove koji su najvažniji kako biste održali određen tempo rada i kontinuitet.

Ljubav: Nemojte svoj posao “donositi kući” nego uživajte u slobodnom vremenu sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka imaju problema sa iskazivanjem osećanja.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja.

18/07/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments