Horoskop za nedelju, 26. februar 2017. godine

25/02/2017 21:00

Horoskop za nedelju, 26. februar 2017. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 26. februar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako još uvek ne dobijate željene rezultate rada, možda je vreme da promenite pristup, a ukoliko je potrebno – i da potražite pomoć od nekoga ko ima više iskustva od Vas u poslu koji radite.

Ljubav: Ako ste zainteresovani za neku osobu – trebalo bi da se više potrudite kako bi se vaš odnos razvijao na željeni način. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoničnom odnosu.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratnom delu kičme.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Na Vama je da odlučite kako ćete se odnositi prema poslu i poslovnim obavezama, ali savet je da se što manje uzbuđujete i nervirate zbog trenutne situacije na poslu – jer će se vremenom i to promeniti.

Ljubav: Ako ste u vezi – sada je odličan period za donošenje nekih značajnijih odluka za zajedničku budućnost. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo prvo sebi da priznaju kako se osećaju.

Zdravlje: Obratite pažnju na imuni sistem.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Da biste postigli svoje ciljeve trebalo bi da budete konkretniji u njihovom određivanju, ali i da napravite bolji plan kojeg ćete se pridržavati sve dok ne dođete do željenih rezultata. Samodisciplina je veoma važna.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da razreše svoj odnos sa osobom za koju su veoma zainteresovani. Ako ste u vezi – pokažite više poštovanja i tolerancije prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Nemojte zanemarivati neke zdravstvene tegobe.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Veoma je važno da u periodima kada Vam se čini da gubite tlo pod nogama i da jednostavno ništa ne ide onako kako ste planirali – ostanete pozitivni i zadržite svoje samopouzdanje.

Ljubav: Probleme u vezi pokušajte da rešite otvorenim razgovorom sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – nemojte se zaletati u nešto novo, pogotovo ako niste sigurni u namere druge osobe.

Zdravlje: Posvetite više vremena aktivnostima u kojima zaista uživate.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Trebalo bi da što pre završite poslove koje ste započeli nedavno da biste mogli da započnete i neke nove koji bi mogli da Vam donesu napredak u karijeri i više uspeha.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka su na korak do veze sa osobom koja ih duže vreme intrigira. Ipak – možda niste svesni u šta se upuštate. Ako ste u vezi – posvetite se više voljenoj osobi.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vam neko kvari raspoloženje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Za uspeh u poslu, pored znanja i veština koje moraju biti na visokom nivou, potrebno je i da imate pozitivan stav i da održite motivaciju za rad i entuzijazam bez obzira na sve prepreke.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo toliko da brinu o tome šta osoba za koju su zainteresovani misli o njima – nepotrebno ste paranoični. Ako ste u vezi – uživajte u periodu apsolutne sloge.

Zdravlje: Dobro se osećate.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Nestabilna poslovna situacija ili neke prepreke na Vašem putu ka uspehu i postizanju krajnjeg cilja mogu se rešiti samo ako budete vredno radili i ako budete verovali u sebe i svoje sposobnosti.

Ljubav: Vreme je da neke nesporazume ili odložene probleme sa voljenom osobom konačno iznesete na videlo i počnete da rešavate. Ako ste slobodni – ovo je period za razmišljanje o emocijama.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Važno je da se u poslovnom okruženju ponašate profesionalno i da kritike i tuđa mišljenja ne shvatate (previše) lično. Poslovne probleme ostavite na radnom mestu – tako je najbolje.

Ljubav: Sa voljenom osobom uspevate da ostvarite bolju komunikaciju nego inače – nastavite da radite na tome. Ako ste slobodni – nemojte se zaletati u nešto novo ukoliko niste sigurni u svoje emocije.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte na sebe preuzimati neke dodatne obaveze ili poslove, bar ne sve dok ne sredite ono što Vas trenutno okupira i što Vam i dalje stoji kao obaveza već neko vreme.

Ljubav: Za sada je veza u kojoj se nalazite stabilna, ali nemojte zaboraviti da je potrebno taj odnos održavati stalno. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neko zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ukoliko ne možete sve da postignete (na vreme) možda bi trebalo da se obratite nekome za pomoć. Pronađite nekoga ko ima više iskustva i ko može zaista da Vam pomogne, makar dobrim savetom.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da budu malo svesniji nečije pažnje. Ako ste u vezi – sada je odličan period za pravljenje nekih ozbiljnijih planova za budućnost – ukoliko ste za to spremni (oboje).

Zdravlje: Moguća prehlada i problemi sa grlom.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemojte nasedati na sve što Vam se ponudi. Koliko god da mislite da je neka osoba od poverenja, ipak proverite to “idealno rešenje” koje Vam nudi, kako se ne bi zaleteli u nešto što bi mogao biti problem.

Ljubav: Ako ste slobodni – postoji mogućnost za upoznavanje neke zanimljive osobe sa kojom bi moglo da se desi “nešto”. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da porade na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Pripazite na koji način se obraćate ljudima iz svoje poslovne okoline – postoji mogućnost da će Vas mnogi pogrešno shvatiti. Konciznost u pregovorima i dogovorima u poslu je ključna.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu prolaziti kroz turbolentniji period na ljubavnom planu. Ako ste u vezi – pokušajte da zajedničko vreme sa voljenom osobom provodite na kvalitetniji način.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

25/02/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments