Horoskop za četvrtak, 29. septembar 2016. godine

28/09/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 29. septembar 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 29. septembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nemojte misliti da ste imali sreće ako se dogodilo nešto pozitivno u Vašoj sferi poslovanja – to je samo rezultat Vašeg zalaganja u poslednje vreme, kao i napredovanja i usavršavanja kom ste se posvetili.

Ljubav: Trebalo bi da poradite na komunikaciji sa voljenom osobom s obzirom na to da ne prodovite dovoljno vremena zajedno. Ako ste slobodni – nemojte spuštati kriterijume samo da biste “našli nekoga”.

Zdravlje: Dobro se osećate.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Napredovanje u Vašem slučaju ne mora da znači nužno promenu radnog mesta ili nivo zarade. Ono što je Vama u ovom trenutku potrebno jeste da napredujete u ličnom, a samim tim i profesionalnom smislu.

Ljubav: Postoji mogućnost za nesuglasice ili nesporazum sa voljenom osobom – pokušajte to što pre da rešite. Ako ste slobodni – pred Vama je period promene i novih, zanimljivih poznanstava.

Zdravlje: Trebalo bi da povedete više računa o načinu ishrane.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Promene u poslovnoj sferi su izvesne, pogotovo za one koji nemaju posao ili žele promenu radnog mesta. U ovom periodu veoma je važno da se što pre priviknete na nove okolnosti.

Ljubav: Nemojte isključivati voljenu osobu iz planova ili odlučivanja o nekim važnim stvarima. Slobodni pripadnici znaka očekuju previše od osobe koju su nedavno upoznali, što ne znači da bi trebalo da odustanu bez borbe ili truda.

Zdravlje: Nalazite se u odličnoj psiho-fizičkoj formi.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Borba u poslu se kod Vas manifestuje kroz borbu sa konkurencijom i saradnicima, ali i sa samim sobom – jer ste svesni da postoje stvari koje morate da uradite, ali koje radije ne bi ste uradili, dok ono što želite jednostavno ne možete.

Ljubav: Zaboravljate na sve brige samo zahvaljujući tome što ste srećno zaljubljeni, a ako ste u dužoj vezi – vaša ljubav raste iz dana u dan i postaje sve jača. Uživajte u ljubavi koju osećate i koja vam je poklonjena.

Zdravlje: Moguća nesanica.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Slobodno vreme, odnosno vreme između dva posla iskoristite da što bolje isplanirate nastavak rada. Kada sve postavite kako treba – potrebno je da se pridržavate plana koji ste napravili jer ćete jedino tako biti sigurni da će sve biti kako treba.

Ljubav: Ako Vam je potrebno više razumevanja ili empatije od voljene osobe – pokušajte to da nagovestite ili budite direktni. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati udvaranje ili simpatisanje od osobe koju su upoznali pre posla ili prijatelja.

Zdravlje: Dobro se osećate.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Kako biste izbegli grešku koja bi mogla da Vas košta previše – potražite savet ili pomoć od nekoga koje mnogo iskusniji ili stručniji u tom poslu. Nekad jednostavno nema mesta za rizike ili pokušaje.

Ljubav: To što ste u srećnoj vezi punoj ljubavi ne znači da bi trebalo sve ostale ljude da isključit iz Vašeg života. Ako ste slobodni – nemojte se zanositi nekim prvim impresijama o osobi koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti kako biste ostali zdravi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako se bavite poslom koji ima veze sa komunikacijam – možete očekivati mnogo uspeha. Ako ne uspevate da dobijete posao koji želite – zapitajte se šta je to što fali Vašem CV-ju.

Ljubav: Bez obzira na to da li ste u vezi ili ste slobodni – neodlučnost može da Vas košta mnogo. Vreme je da konačno odlučite šta želite na ljubavnom planu i počnete da se ponašate u skladu sa tim.

Zdravlje: Odvojite više vremena za svoje hobije.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ukoliko radite u većem kolektivu – iskoristite svaku priliku koja Vam se pruži da se iskažete, pokažete svoje mišljenje, umeće i spretnost kako biste se istakli i potencijalno došli u prvi plan.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da se više opuste i posvete ljubavi koja je izuzetno jaka. Ako ste slobodni – dajte sebi još malo vremena da zaboravite prošlost i saberete misli pre nego što započnete nešto novo.

Zdravlje: Više se odmarajte i ne zaboravite da je redovan san izuzetno važan za zdravlje.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Za uspeh Vam je potrebna još jedna veština koju nikako da savladate, a to je – strpljenje. Iako ste sve uradili kako treba i u određenom vremenskom roku – ipak je potrebno da budete strpljiviji – i uspeh će doći.

Ljubav: Ako ste slobodni – pred Vama se nalaze avanture, flertovanje i zavođenje, ali ne i neka ozbiljna veza, bar ne još neko vreme. Ako ste u vezi – uživajte u skladnom i harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Možda bi trebalo da razmislite o nekoj dijeti kako biste se pročistili i osećali bolje.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Obaveza je sve više i tempo rada ne sme da opadne. Kako biste uštedeli vreme i stigli sve da uradite – potrebno je da odredite prioritete i posvetite se stvarima koje su važnije za Vašu karijeru, a ostale uradite kad stignete.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu da se zaljube i osećaju da su spremni za novu vezu – ali to se još uvek ne dešava. Ljubav ne možete planirati – potrebno je samo da se prepustite.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemojte od muve praviti slona – problemi sa kojima se sada susrećete nisu ništa novo niti nešto što ne možete rešiti i što do sada nikada niste rešavali. Potrebno Vam je više samopouzdanja i vere u sebe.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu konačno promeniti svoj status ukoliko su zaista spremni za nešto ozbiljnije. Ako ste već u dužoj vezi – razmišljajte o tome šta bi mogao da bude sledeći korak i kada je vreme za to.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i više se opuštajte.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Imate odličnu komunikaciju sa svojim klijentima, kolegama, saradnicima ili partnerima što Vam povećava šanse za uspeh kojem težite. Vaš profesionalizam se ogleda u tome što ste Vi uvek iskreni i konkretni, zbog čega Vas svi poštuju.

Ljubav: Ne dozvolite da neko iz okruženja utiče na Vaš odnos sa partnerom/partnerkom. Ako ste slobodni – razmislite šta znači poziv koji ste nedavno dobili od osobe koju ste smatrali prijateljem.

Zdravlje: Mogući bolovi u kičmi ili vratu. Poterbno Vam je više fizičke aktivnosti.

28/09/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments