Horoskop za petak, 2. septembar 2016. godine

02/09/2016 09:38

Horoskop za petak, 2. septembar 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 2. septembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako se susrećete sa nekim novinama na poslovnom planu – nemojte paničiti, sve će doći na svoje. Promene su sastavni deo posla i karijere, a i jedan od puteva ka uspehu.

Ljubav: Pokušajte da prema partneru ne budete previše oštri i zahtevni. Ako ste slobodni – nemojte da se zalećete ni u šta novo dok ne budete sigurni da ste spremni.

Zdravlje: Pozitivno razmišljanje je sve što Vam je potrebno sada.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: U Vašem je interesu da ne pričate previše o stvarima o kojima ne znate dovoljno. Nemojte da se uplićete u tuđe poslove – zadržite poslovnu distancu i objektivnost.

Ljubav: Pokažite voljenoj osobi koliko cenite inicijativu i pristanite na određene predloge. Pripadnici znaka koji su slobodni imaće priliku za neku avanturu.

Zdravlje: Potrebno Vam više sna.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ne dozvolite da Vas nečije negativno mišljenje potpuno indisponira. Važno je ono što ste Vi isplanirali i sebi zacrtali, a uspećete samo ako se potrudite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da sačekaju pravi trenutak i onda da krenu u “akciju”. Ako ste u vezi – trebalo bi da budete malo tolerantniji i popustljiviji prema partneru.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ono što Vam sad nikako ne treba jeste neki poslovni rizik, čak iako Vaši saradnici i poslovni partneri smatraju da je to pravi izbor. Ponekad je samo izbegavanje gubitka dobitak po sebi!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da poslušaju svoje srce – u ljubavi nema planova. Ako ste u vezi – nemojte verovati u sve što Vam partner/partnerka kaže – pogotovo ako uporno koristi neke izgovore.

Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili izlazak.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Čak iako ulažete veliki napor da posao uradite kako treba, postoji neko ko ne poštuje Vaše zalaganje. Srećom, Vi niste osoba koja će to trpeti ili dozvoliti da bude nepravedno kažnjena ili osporavana.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu na poslu sresti osobu koja će ih na prvi pogled očarati. Ako ste u vezi – u narednom periodu postoji mogućnost za razvijanje i podizanje odnosa na viši nivo.

Zdravlje: Ako imate neke tegobe koje se ponavljaju neko vreme – potrebno je da posetite lekara i proverite o čemu se radi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Morate shvatiti da se poslovne obaveze nekad ne odvijaju onako kako biste Vi voleli, ali svejedno – ne možete ih ni raditi preko reda. Postavite prioritete i počnite redom da ih rešavate.

Ljubav: Ako ste nedavno upoznali neku osobu koja Vas je zainteresovala – možda je sad trenutak da napravite prvi potez i vidite čemu to može da odvede. U vezi uspevate da rešite neke zajedničke probleme.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Nemojte očajavati ako ste propustili neku poslovnu priliku ili neki posao niste uradili savršeno – neke greške se mogu ispraviti, a prilike ponoviti ukoliko se posvetite svom poslu i nastavite da dajete maksimum.

Ljubav: Ako ste slobodni – razmislite šta za Vas znači neka osoba iz prošlosti o kojoj ne možete da prestanete da mislite. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da budu otvoreniji i iskreniji prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako se osećate dobro kada je posao u pitanju – znajte da je to potpuno opravdano. Situacija se poboljšava i nastaviće u tom smeru. Važno je da iskoristite svaku priliku koja Vam se pruži.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da budu malo spontaniji i puste da se situacija u kojoj su odvija svojim tokom. Ako ste u vezi – nemojte donositi nikakve velike odluke, spustite loptu i razgovarajte sa voljenom osobom.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i sna.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Neke poslove ste završili, što Vam donosi određeno olakšanje, ali još uvek nije vreme za opuštanje – pred Vama se nalazi još niz važnih obaveza i teških poslovnih odluka.

Ljubav: Ako želite da Vam se bivša ljubav vrati – razmislite još jednom kako bi ta veza mogla da se odvija. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da porade na komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemate razloga za nezadovoljstvo u poslovnom segmentu. Što se tiče odnosa sa saradnicima i kolegama – svi problemi i nesuglasice možete rešiti i mirnim razgovorom.

Ljubav: Zapitajte se da li Vas bivša ljubav sputava da se upustite u nešto novo ili je problem nešto drugo. Ako ste u vezi – konačno uspevate da se u svemu uskladite sa partnerom/partnerkom.

Zdravlje: Slobodno vreme iskoristite za opuštanje ili hobije koje ste zapustili.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Partnerstvo ili saradnja na duže staze je nešto na šta se ne pristaje tek tako – dobro razmislite i proverite sve sitnice pre nego što se upustite u ovaj način poslovanja.

Ljubav: U vezi je došlo vreme za neke ozbiljne i velike odluke koje ste odlagali duže vreme. Ako ste “sveže” zaljubljeni – postoji mogućnost za ljubavnu vezu, ali verovatno veoma kratku.

Zdravlje: Pokušajte da izbegavate stresne situacije.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Određeni poslovni problemi će isplivati na površinu i jednostavno više ne može da ih ignorišete. Prionite na posao i rešite sve zaostale obaveze kako se ne bi nagomilavale.

Ljubav: Postoji velika šansa da ćete obnoviti kontakt sa nekom bivšom ljubavi – a od Vas zavisi dalji odnos. Ako ste u vezi – uživajte u romantičnoj večeri i međusobnim izlivima nežnosti.

Zdravlje: Ako se bavite nekim sportom budite pažljiviji i pazite se mogućih povreda.

02/09/2016 09:38

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments