Horoskop za četvrtak, 18. avgust 2016. godine

17/08/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 18. avgust 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 18. avgust 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Iako ste bili sumnjičavi – ipak ste dobili potvrdu da se Vaš rad ceni. Ubuduće budite malo sigurniji u sebe, jer očigledno dobro radite svoj posao. Očekuje Vas još dobrih vesti u narednom periodu.

Ljubav: Osećate da bez partnera ništa ne biste mogli – ali nemojte sve zasluge da prepisujete njoj/njemu. Pripadnici znaka koji nisu u vezi mogu uskoro upoznati osobu koja će ih fascinirati.

Zdravlje: Ako želite da budete mirni – prestanite tako često da se preispitujete.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Iako ste preokupirani trenutnim poslom, nemojte zaboraviti da ispunite i obaveze koje već duže vreme odlažete. Što više čekate – biće Vam teže da sve stignete u zadatom roku.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju problem sa iskazivanjem svojih osećanja osobi za koju su zainteresovani. Nemate razlog za brigu – iskrenost je uvek najbolji način da se postavite prema nekome. U vezi ljubav cveta.

Zdravlje: Moguća prehlada, pripazite se.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Koliko god da ste posvećeni svom poslu – nemojte zaboraviti da je to ipak samo posao, nemojte kritike ili neslaganja shvatati lično, pokušajte da se distancirate kako biste ostali “hladne glave”.

Ljubav: Svesni ste da u ljubavi nema mesta za previše razmišljanja, ali Vi ipak imate potrebu da određene stvari znate unapred. Ako ste slobodni – kalkulisanjem nećete osvojiti osobu za koju ste zainteresovani – potrebno je više spontanosti.

Zdravlje: Osim hronične neispavanosti – sve ostalo je u redu.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako Vam se ponekad čini da kaskate za saradnicima i kolegama – udaljite se i pogledajte širu sliku, to bi trebalo da Vam povrati samopouzdanje, a samim tim i motivaciju da nastavite i dalje vredno da radite.

Ljubav: Funkcionalna i veza puna ljubavi može da promeni čoveka u potpunosti – i to je ono što Vama baš prija. Loše crte karaktera su ono što ćete “izlečiti” u vezi, pogotovo ako imate veoma tolerantnog partnera/partnerku.

Zdravlje: Potrebno Vam je više vremena koje ćete posvetiti samo sebi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Iako Vam deluje da nema mesta za odmaranje i predah – to bi bio najbolji (i najpametniji) potez ukoliko Vam fali koncentracije ili energije da do kraja uradite posao koji ste započeli.

Ljubav: Ako niste u vezi razmislite zašto je to tako – da li još patite za bivšom ljubavi, da li Vam se dopada pogrešna osoba ili jednostavno uživate u svom statusu? Pripadnici znaka koji su u vezi osećaju ljubomoru – za koju nemaju osnova.

Zdravlje: Postavite prioritete u svom životu i po tome raspoređujte slobodno vreme.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Dodatno zalaganje nemojte shvatati kao kaznu, nego kao način da sebi obezbedite uspeh ili u budućnosti nove prilike za napredak. Ništa što radite nije uzalud.

Ljubav: Ako nemate dovoljno samopouzdanja – trebalo bi da poradite na tome, pogotovo ako želite da promenite svoj “singl” status. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoniji i skladu.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Motivaciju za rad pronađite u svom krajnjem cilju. U narednom periodu mogu Vam se otvoriti nove mogućnosti i opcije za zaradu – a na Vama je da odlučite da li ćete ih prihvatiti.

Ljubav: Sa partnerom imate prećutne dogovore o mnogim stvarima, ali o nekim problemima biste zaiste trebali da razgovarate, nemojte od toga bežati. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova ljubav.

Zdravlje: Više se odmarajte.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ukoliko imate nekih privatnih problema ili obaveza – najbolje bi bilo da malo usporite sa poslom dok se sve ne sredi. Na taj način nećete praviti greške na poslu i bićete fokusirani na rešavanje problema.

Ljubav: Ponekad Vaša tvrdoglavost može dovesti do neprijatnih situacija ili nesuglasica sa partnerom – u vezi je potrebno više kompromisa, nemojte to zaboraviti. Pripadnici znaka koji nisu u vezi previše očekuju od osobe koju su nedavno upoznali.

Zdravlje: Slobodno vreme provodite sa ljudima koje volite – organizujte neko okupljanje ili večeru.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Posvećenost poslu je Vaš adut. Kada se skoncentrišete na posao ništa Vam nije problem i to Vaši saradnici zaista znaju da cene – i dok je tako uvek ćete imati uspeha.

Ljubav: Partner je osoba koja Vas konstantno inspiriše i motiviše. Slobodni pripadnici znaka podcenjuju svoje kvalitete zbog nečijeg mišljenja – nemojte to dozvoliti.

Zdravlje: Potreban Vam je predah i relaksacija.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Uvek Vam je lakše da radite kada tačno znate šta Vam je cilj ili nagrada. Trenutno ste u situaciji da možete tačno da zamislite ispunjenje svojih planova – što Vam daje dodatnu motivaciju za rad.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi nalaze se na sedmom nebu. Uživajte u ovom periodu i ne dozvolite da Vas iko “spusti na zemlju”. Ako niste u vezi – iskoristite naredni period za sebe kako biste konačno shvatili šta Vam je potrebno.

Zdravlje: Pronađite više vremena za svoje hobije.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Potrudite se da i najdosadnije poslove obavljate sa više entuzijazma – na taj način ćete biti svesniji koliko su i ti poslovi važni za Vaš dalji napredak i usavršavanje.

Ljubav: Svakodnevne/česte rasprave sa partnerom ne moraju biti nikakav problem – ali pazite da u afektu ne kažete nešto zbog čega ćete zažaliti. Slobodni pripadnici znaka ne primećuju pažnju neke osobe koju smatraju prijateljem.

Zdravlje: Promena vremena može uticati na Vaše raspoloženje.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Koliko god da ste posvećeni svom poslu – nemojte zaboraviti da je to ipak samo posao, nemojte kritike ili neslaganja shvatati lično, pokušajte da se distancirate kako biste ostali “hladne glave”.

Ljubav: Ukoliko imate bilo kakvih sumnji u vezi – najbolje bi bilo da otvoreno razgovarate sa partnerom/partnerkom. Slobodni pripadnici znaka daju nejasne signale osobi koja im se dopada.

Zdravlje: Pokušajte da pronađete način da se u potpunosti opustite i relaksirate.

17/08/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments