Horoskop za nedelju, 24. april 2016. godine

23/04/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 24. april 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 24. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko osetite manjak koncentracije i energije – nemojte to sebi zamerati. Pokušajte da se fokusirate na samo jedan poslovni zadatak kako biste bili što produktivniji.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo konačno da se prepuste svojim željama i pokušaju da ih ostvare. Uživate u vezi i zajedničkim planovima sa partnerom.

Zdravlje: Poradite na svojoj psiho-fizičkoj ravnoteži.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Postajete zabrinuti za svoju finansijsku situaciju. Nemojte gubiti nadu da će Vam se isplatiti nešto na čemu radite ili što planirate da započete.

Ljubav: Ako ste u vezi – izbegavajte konflikt sa partnerom, kako to ne bi eskaliralo u nešto veće. Ako ste slobodni – postoji mogućnost da ćete obnoviti neke kontakte iz prošlosti.

Zdravlje: Pokušajte da usmerite svoju energiju na nešto konkretnije.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u poslovnog saradnji. Budite pozitivni i iskoristite što bolje situaciju u kojoj ste se našli.

Ljubav: Blizanci koji su u vezi mogu zapostavljati partnera – nemojte voljenu osobu isključivati iz svojih planova. Ako niste u vezi – propuštate signale koje Vam šalje neka osoba.

Zdravlje: Negativno razmišljanje i negativni stavovi samo crpe Vašu životnu eneriju.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Mogući su nesporazumi sa nekim saradnicima. Potrudite se da to što pre rešite, kako se ne bi odrazilo na Vaš posao.

Ljubav: Pokušajte da u vezi sve probleme rešite razgovorom, nemojte biti tvrdoglavi. Slobodni pripadnici mogu očekivati neke lepe vesti ili promene!

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja kako biste se napunili pozitivnom energijom.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nestrpljivi ste da započnete neke svoje planove, ali saradnici još uvek nisu spremni za rad. Prihvatite da tako funkcioniše timski rad – mora sve da se poklopi.

Ljubav: Uživate u stabilnoj i veoma bliskoj vezi sa voljenom osobom. Ako niste u vezi – očekujte neki lep poziv od osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Spustite loptu i posvetite više vremena sebi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Posao cveta, ali to Vama ne donosi previše sadisfakcije – kako na ličnom tako i na finansijskom polju. Ipak – nemojte posustajati i sumnjati u svoje prethodne odluke i izbore.

Ljubav: Obuzdajte svoj karakter i emocije kako ne biste započeli nepotrebnu svađu sa voljenom osobom. Osoba koja Vam se dopada nije baš najbolja za Vas.

Zdravlje: Opuštajte se i provodite svoje slobodno vreme onako kako najviše volite.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Nemojte se izlagati nepotrebnom riziku. Ponekad je potrebno zaustaviti se na vreme i izabrati ono što je provereno. Obratite pažnju na finansije u naredim danima.

Ljubav: Ljubav: Pripadnici znaka koji nisu u vezi bi trebalo da se odluče za taj naredni korak i da imaju više hrabrosti. U vezi ste sigurni i zadovoljni, što nije znak da bi trebalo da se u potpunosti opustite.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav: Zapitajte se da li je Vaše mišljenje o nekoj osobi dovoljno objektivno ili ste u zabludi? Ako ste u vezi – nemojte zapostavljati partnera i isključivati ga iz svojih planova.

Zdravlje: Nemojte se opterećivati nebitnim stvarima u životu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte da mislite da će se Vaši finansijski ili poslovni problemi rešiti sami od sebe. Potrebno je više truda, ali i vere u sebe – jer Vi to možete, samo ako želite!

Ljubav: Podržavajte partnera, čak iako mislite da u nečemu greši – nije na Vama da menjate partnerovo mišljenje o tome. Ako ste slobodni – nemojte biti stidljivi, pokažite svoje kvalitete!

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


JaracJarac (22. decembar ­- 19. januar)

Posao: Zacrtali ste sebi neki cilj – sada je vreme za red, rad i disciplinu! Nemojte odustajati čak i ako Vam se učini da je to nemoguća misija!

Ljubav: Sa partnerom imate neke planove – oko kojih ste se jedva složili! Slobodni pripadnici znaka ne mogu da se smire i stalno traže “neku novu žrtvu”.

Zdravlje: Pravilna ishrana je najbolji način da sačuvate imunitet.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Srećni ste zbog činjenice da partneru uvek možete da se obratite – takvoj sigurnosti ste oduvek težili. Ako ste slobodni – imate problema sa izražavanjem osećanja.

Zdravlje: Potrudite se da nađete više vremena samo za sebe.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Stanite na trenutak i dobro razmislite. Potrebno je da donesete mudru, a ne ishitrenu odluku. Imate dovoljno vremena za sve, nemojte paničiti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka pažljivo biraju potencijalnog partnera. U vezi se partner stalno prilagođava Vama, budite mu na tome zahvalni.

Zdravlje: Postoji mogućnost za neke alergijske reakcije.

23/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments