Horoskop za ponedeljak. 24. oktobar 2016. godine

23/10/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak. 24. oktobar 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 24. oktobar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Postoji velika verovatnoća da će Vam se otvoriti nove poslovne mogućnosti pogotovo ako ste u potrazi poslom ili promenom radnog mesta. Pripazite samo da to ne zvuči bolje nego što zaista jeste.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka su isuviše okupirani sobom da bi primetili pažnju neke osobe. Ako ste u vezi – nemojte zapostavljati partnera ili pokušajte da imate više razumevanja i tolerancije.

Zdravlje: Možda bi trebalo da uvedete neku fizičku aktivnost u svakodnevicu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ukoliko ste trenutno preokupirani poslom od kog ne možete da “dignete glavu” nemojte se brinuti – zasluženi odmor je bliže nego što Vam se čini, potrebno je samo da izdržite još malo.

Ljubav: Budite još slobodniji u pokazivanju svoje naklonosti prema voljenoj osobi. Ako ste slobodni – vreme je da osobi za koju ste zainteresovani konačno kažete kako se osećate.

Zdravlje: Mogući problemi sa vidom – trebalo bi da posetite lekara.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Često ste uzor ljudima u svom poslovnom okruženju baš zato što ste puni radnog elana i entuzijazma koji je prosto zarazan. Samo tako nastavite i uspeh će doći sam od sebe – nemojte o tome brinuti.

Ljubav: Ako je Vaša veza u krizi trebalo bi da procenite da li tu ima išta što je vredno spašavanja ili je vreme da odustanete. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se češće vode srcem.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i više se odmarajte.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako želite da postignete rezultate koji će biti iznad proseka – trebalo bi da napravite bolji plan ili da promenite nešto u svom ponašanju i metodama rada. Ne ustručavajte se da tražite pomoć.

Ljubav: Između Vas i voljene osobe vlada harmonija, a vaš odnos nikad nije bio brižniji i nežniji. Ako ste slobodni – trebalo bi da prošlost ostavite za sobom kako biste mogli da započnete nešto novo.

Zdravlje: Glavobolja može biti posledica nedovoljnog sna ili manjka fizičke aktivnosti.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Potreban Vam je bolji plan za naredni period kako biste ispunili sve što ste planirali i kako biste postigli rezultate koje želite. Za to Vam je potrebna i bolje koncentracija i uslovi za rad.

Ljubav: Trebalo bi da poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka se vode nekim izluzijama u koje veruju samo zato što im to trenutno odgovara.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade i pada imuniteta.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Kada se fokusirate na ono što želite – to možete i dobiti, odnosno ispuniti. Zato je važno da otklonite sve smetnje koje imate na svom putu ka profesionalnom uspehu i napretku u karijeri.

Ljubav: Vi sijate samo kada ste pored voljene osobe, zbog čega bi trebalo više vremena da provodite zajedno. Ako ste slobodni – sada je odličan trenutak da preuzmete inicijativu i napravite prvi korak.

Zdravlje: Potreban Vam je redovan san i više odmora.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Vaša sposobnost, ali i želja da pomognete čini Vas najčešće omiljenim kolegom. Međutim, ako ne želite sebi da radite na štetu trebalo bi ponekad i da kažete “ne” i posvetite se samo svom poslu.

Ljubav: Nemojte od partnera očekivati previše ili mu/joj bar recite koje su Vaše želje i potrebe. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu i posvetite više vremena samo sebi.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratu i leđima.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Pred Vama je puno obaveza, ali previše posla za Vas nikad nije bio problem – pogotovo ako je u pitanju posao koji volite da obavljate i u kom ste veoma dobri. Srećom, imate nekoga ko Vam može pomoći ako zatreba.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka još uvek ne mogu da oblikuju svoje emocije prema nekoj osobi. Ako ste u vezi – isplanirajte nešto lepo i romantično kako biste iznenadili i obradovali voljenu osobu.

Zdravlje: Potrebna Vam je raznovrsnija ishrana.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Vi uživate u svom poslu i što ga je više – to ste vi raspoloženiji. Motivacije za rad Vam ne nedostaje, zbog čega bi trebalo da iskoristite ovaj period za unapređivanje nekih svojih veština koje će Vam doneti uspeh.

Ljubav: Partner/partnerka pokazuju enke znake ljubomore – pokušajte da razgovorom rešite tu situaciju. Ako ste slobodni – nemojte se zaletati u novu vezu samo zato što ste sami duže vreme.

Zdravlje: Moguća prehlada ili alergijska reakcija.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć, pa makar to bio i savet od nekoga ko je stariji ili iskusniji u poslu koji Vi obavljate. To je još jedan od načina da napredujete u svom poslu.

Ljubav: Ako Vam se čini Vaša veza stagnira – vreme je da otvoreno porazgovarate sa voljenom osobom i zajedno dođete do rešenja. Slobodni pripadnici znaka očekuju previše od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Posvetite više vremena hobijima i aktivnostima koje Vas opuštaju.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ako osećate da Vam motivacija i entuzijazam opadaju – potrebno je samo da se prisetite kakve ste planove napravili i koji je Vaš krajnji cilj zbog kog ste do sada naporno radili.

Ljubav: Ako ste slobodni – možda bi trebalo da još jednom razmislite o sastanku sa osovom koju ste nedavno upoznali. Pripadnici znaka koji su u vezi osetiće novi talas strasti u vezi.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte dozvoliti da Vas količina posla i obaveza koje su pred Vama demorališu ili utiču na pad samopouzdanja. To je samo faza, a ne biste se našli u toj situaciji da iz nje ne možete izaći kao pobednik.

Ljubav: Ako se osećate zapostavljeno u vezi trebalo bi to otvoreno da kažete umesto da pravite scene partneru/partnerki. Ako ste slobodni – možda je problem u Vama jer u svakoj osobi nađete više mana nego vrlina.

Zdravlje: Dobro se osećate.

23/10/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments