Horoskop za petak, 28. oktobar 2016. godine

27/10/2016 21:00

Horoskop za petak, 28. oktobar 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 28. oktobar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Pred Vama su nove i veoma podsticajne poslovne prilike, među kojima se nalazi i šansa za napredovanje. Naravno, sa svim tim dolazi i dodatni napor i više obaveza – na šta ste Vi spremni.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu u novom poznanstvu pronaći i ljubav – potrebno je samo da prate svoje srce. Ako ste u vezi – konačno postoje realniji uslovi za realizaciju zajedničkih planova.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta – unosite više vitamina.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Reagujte intuitivno i verujte svojim instinktima. Neki potezi ili odluke koje donesete imaće ključnu ulogu u Vašem napretku na poslu ili promeni poslovne pozicije.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da se više posvete partneru/partnerki ako žele da održe harmoniju u vezi. Ako ste slobodni – vreme je da prošlost ostavite za sobom i krenete dalje.

Zdravlje: Pad energije samo je rezultat napornog rada – više se odmarajte.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Veliki broj obaveza i sva odgovornost koja sa tim ide veoma Vas iscrpljuju. Ipak nemojte posustajati i sumnjati u svoje sposobnosti – uskoro će sve biti gotovo i Vi ćete imati vremena za predah.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu da se okrenu samo sebi i uživaju u svom statusu. Ako ste u vezi trebalo bi da kontrolišete ljubomoru i posesivnost ako zaista želite da zadržite partnera/partnerku.

Zdravlje: Vreme je da promenite nešto u načinu ishrane.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Vreme je da se posvetite obavezama koje ste zapostavljali u poslednje vreme. Upravo ovo će Vam dati dodatnu motivaciju za dalji rad, napredovanje i usavršavanje što Vas može dovesti i do unapređenja.

Ljubav: Ako niste u vezi – možete očekivati novi ljubavni početak, možda i sa nekim koga ste smatrali samo prijateljem. Ako ste već u vezi – važno je da uvek budete spremni na kompromis u vezi.

Zdravlje: Dobro se osećate.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Kod Vas se budi ambicioznost za koju ste mislili da je nestala. Ovo Vam može doneti priliku za neke značajnije promene na poslovnom planu ili stabilizaciju već postojećih pozicija.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da sebi iskreno odgovore na pitanje – da li su prevazišli neku emotivnu priču iz prošlosti? Ako ste u vezi – trebalo bi da budete otvoreniji prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Moguća glavobolja ili problemi sa sinusima.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako ste se nedavno odlučili za neku saradnju – verujte da će Vam to doneti mnogo više zarade nego što ste očekivali. Ako ste nezaposleni – očekujte lepe vesti i priliku koja se ne propušta.

Ljubav: Zapitajte se da li ste zaista spremni za ozbiljniju vezu ili je ljubavna avantura sve što Vam je potrebno? Ako ste u vezi – pokažite više razumevanja i tolerancije prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Prevencija je najbolja odbrana od bolesti.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Vaša inicijativa, spremnost za akciju, stručnost i odgovornost konačno donose rezultate koje ste priželjkivali. Osim poštovanja kolega i saradnika, Vaša požrtvovanost donosi i mnogo bolju finansijsku situaciju.

Ljubav: Trebalo bi da probleme u vezi rešavate što pre – dok još postoji obostrana želja za rešavanjem. Ako ste slobodni – moguća prolazna zaljubljenost.

Zdravlje: Bolovi u leđima i vratu su posledica lošeg spavanja.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nemojte biti previše skromni – pogotovo kada nema potrebe za tim. Znate i sami da odlično radite svoj posao i da ste zasluženo u “prvom planu”, zato uživajte u svom statusu.

Ljubav: Možda još uvek niste spremni da pokažete svoje emocije, ali pripazite da posle ne bude kasno. Ako ste u vezi – budite spremni na kompromise pogotovo ako je u pitanju nešto veoma važno voljenoj osobi.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako smatrate da Vam je potrebna neka promena – nemojte donositi neke odluke naglo. Napravite plan, promislite sve dobro i onda odlučite šta bi trebalo da Vam bude prvi korak.

Ljubav: Postoji mogućnost za obnavljanjem kontakata i odnosa sa bivšim emotivnim partnerom – ali da li je to dobra odluka? Ako ste u ozbiljnoj, dugoj vezi – uživajte u harmoničkom periodu.

Zdravlje: Nalazite se u odličnoj psiho-fizičkoj formi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Postoje velike šanse za Vaš napredak, ali one u velikoj meri zavise od Vašeg zalaganja i angažovanja. Zato – potrudite se da iskorisite svaku priliku ako želite bolje poslovne prilike.

Ljubav: Sa voljenom osobom se lako dogovarate, savršeno funkcionišete – zato iskoristite ovaj period za pravljenje nekih važnijih planova. Ako ste slobodni – preispitajte svoje emocije prema nekoj osobi.

Zdravlje: Moguća prehlada ili pad imuniteta. Poterbno je da više pazite na svoje zdravlje.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: U poslovnim odnosima veoma je važno da budete promišljeni i da dobro razmislite pre nego što progovorite ili donesete neku konačnu odluku. Spustite loptu i ne reagujte ishitreno.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka osećaju privlačnost prema osobi koja im možda i nije dostupna ili nije dobra za njih. Ako ste u vezi – ne dozvolite da vam neki sitni problemi naruše harmoniju.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako niste zadovoljni trenutnom poslovnom situacijom možda bi trebalo da pokušate razgovorom sa saradnicima ili nadređenim da rešite probleme ili postavite nove uslove pod kojim ćete raditi.

Ljubav: Ako niste u vezi – možete očekivati zanimljivo poznanstvo na putu ili u poslovnom okruženju. Pripadnici znaka koji su u vezi sa voljenom osobom lako dolaze do kompromisnog rešenja.

Zdravlje: Osećate se bolje.

27/10/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments