Horoskop za subotu, 26. novembar 2016. godine

25/11/2016 21:00

Horoskop za subotu, 26. novembar 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 26. novembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nemojte se brinuti unapred. Do sada ste uradili sve što je bilo potrebno i na način na koji ste najbolje mogli da uradite u datim okolnostima. Sada je potrebno da budete strpljivi i čekate rezultate.

Ljubav: Vaša veza napreduje sporim ali sigurnim koracima, zbog čega nema potrebe da brinete. Ako ste slobodni – trebalo bi da prošlost ostavite za sobom i date sebi novu priliku za ljubav.

Zdravlje: Trebalo bi ozbiljnije da se pozabavite svojim zdravljem i svakodnevnim navikama.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Pokušajte da iskontrolišete svoju prirodu i budete strpljivi – jer (uvek) postoji mogućnost da sve neće ići baš onako kako ste Vi planirali i kako ste želeli da bude, što ne znači da će sve propasti.

Ljubav: To što niste u vezi ne znači da nemate uspeha u ljubavi, niti da je to sve baš samo Vaša krivica. Ako ste u vezi – od voljene osobe ponekad očekujete više nego što bi trebalo, ali o tome bi trebalo da razgovarate.

Zdravlje: Moguća glavobolja.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako imate neki problem koji se proseže u više sfera Vašeg poslovanja, trebalo bi da “zagrebete” malo dublje i proniknete u suštinu toga kako biste zaista mogli da napredujete i nastavite dalje.

Ljubav: Voljena osoba sve čini da Vas usreći – potrudite se da vratite istom merom na svoj način. Ako ste slobodni – sada je period za preispitivanje i razmišljanje o onome što Vam je potrebno i što želite u budućnosti.

Zdravlje: Uvedite više fizičkih aktivnosti u svakodnevicu.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nije rešenje u nerviranju i negativnim mislima, već upravo obrnuto! Uložite malo više životne energije i sve što radite biće Vam lakše i brže ćete doći do željenih rezultata i bolje ćete se osećati.

Ljubav: Ukoliko trenutno niste zadovoljni svojim ljubavnim životom – bez obzira na to u kom ste statusu (u vezi ili slobodni) nema razloga da čekate – napravite neku promenu, uradite šta god osećate da bi trebalo.

Zdravlje: Vreme je da razmislite o promeni ishrane. Možda neka dijeta ne bi bila loša ideja.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Vrlo je moguće da se preopterećeni poslom, zbog čega ste konstantno pod stresom. Napravite listu prioriteta i posvetite se samo onim stvarima koje su zaista bitne za Vašu karijeru.

Ljubav: Slobodni pripadnici previše idealizuju osobu za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – vreme je da i Vi pristanete na neki kompromis koji voljenoj osobi zaista puno znači.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Dobra organizacija i dobar plan rada je ono što Vam je potrebno. U planove obavezno uvrstite i period za odmor jer bez toga nećete imati ni motivacije, ali ni koncentracije da svoj posao uradite kako treba.

Ljubav: Pojačana nervoza i neraspoloženje posebno je izraženo kod pripadnika znaka koji su u vezi i koji svoju negativnost iskaljuju na voljenu osobu. Ako ste slobodni – trebalo bi da budete malo spontaniji.

Zdravlje: Pravilna ishrana i kvalitetan san su više od pola zdravlja.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Iako možda i imate sve razloge zbog kojih ne bi trebalo da ostanete mirni i pustite da stvari idu svojim tokom – upravo je to ono što bi trebalo da uradite. Ništa nećete promeniti, bar ne u svoju korist, a manje ćete se nervirati.

Ljubav: Pokušajte da prema voljenoj osobi budete malo tolerantniji i da joj bar danas sve opraštate, pogotovo ako vidite da prolazi kroz neki težak period. Ako ste slobodni – nemojte više skrivati svoje emocije.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina kako biste održali imunitet jakim.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Stres vezan za posao kod Vas se ispoljava samo kada posla nema, zato Vi uživate u svim svojim obavezama. To je najbolji način da zaslužite bolje prilike i obezbedite sebi napredak u karijeri.

Ljubav: Pripazite se svojih ishitrenih i brzopletih odluka kako na kraju Vaša osećanja ne bi bila povređena. Ako ste u vezi – pokušajte da se kontrolišete kako u afektu ne biste rekli nešto što ne mislite.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom – pazite šta jedete.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Potrebno je da ostanete smireni i fokusirani na svoj posao i obaveze ukoliko želite da napredujete u svom poslu i steknete nove veštine i što više iskustva. Ne zaboravite da je svaki dan prilika da naučite nešto novo.

Ljubav: Ako postoje neke nerazrešene stvari sa voljenom osobom – sada je pravo vreme da ih pokrenete i zajedo dođete do kompromisa. Ako ste slobodni – očekuju Vas različita zanimljiva poznanstva.

Zdravlje: Dobro se osećate.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Prema saradnicima i kolega bi trebalo da budete malo manje kritični, jer bi i oni isto mogli da se prema Vama ponašaju, nemojte to zaboraviti. Uostalom, držite se svog posla i brinite o svojim obavezama.

Ljubav: Ako ste u vezi – sada je period u kom je moguće sve; svađe će se završiti, problemi će se rešiti, ljubav će procvetati. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da pristaju ni na kakve kompromise.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ako se nalazite pred nekim važnim odlikama ili poslovnim obavezama koje su veoma važne za Vaš posao – pokušajte da odstranite sve što Vas može dekoncentrisati i odvući Vam pažnju u lošem smeru.

Ljubav: Ako ste u vezi – izbegavajte pokretanje nekih važnih pitanja, sada nije vreme za rešavanje problema koji su vezani za vašu budućnost, fokusirajte se na sadašnjost. Ako ste slobodni – zapitajte se zašto je to tako.

Zdravlje: Prilagodite ishranu trenutnom stilu života.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ukoliko Vam se čini da ne možete da ispunite svoj cilj, bar ne tako lako – nemojte odustajati od njega, nego potražite nekoga ko bi Vam mogao pomoći bar da prebrodite trenutnu krizu i nastavite dalje.

Ljubav: To što se Vama čini da ljubavi nema ni na vidiku u Vašem životu – to je zato što možda gledate predaleko, umesto u svom okruženju. Ako ste u vezi – nalazite se u periodu nesuglasica, ali ništa strašno.

Zdravlje: Provodite više vremena baveći se svojim hobijima ili stvarima koje Vas opuštaju.

25/11/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments