Horoskop za ponedeljak, 27. februar 2017. godine

26/02/2017 21:00

Horoskop za ponedeljak, 27. februar 2017. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 27. februar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko mislite da ne možete ništa da promenite kako bi se situacija na poslu popravila – možda je vreme da se obratite nekome ili za pomoć ili za rešenje konkretnog problema.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se češće prepuste flertovanju i razgovoru sa osobama koje im se učine zanimljivim – to je najbolji način da pronađete svoju novu ljubav. Ako ste u vezi – uživajte u periodu apsolutne harmonije.

Zdravlje: Trebalo bi da uvedete više zdravih navika u svoje svakodnevne aktivnosti.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako ne želite da Vas neko omete u Vašem planiranju i ostvarenju cilejva – trebalo bi da to bude Vaša “tajna misija”, pogotovo ako ste okruženi ljudima za čije namere niste baš najsigurniji da su dobre.

Ljubav: Ako ste u vezi – zajedno sa voljenom osobom radite na otvorenijem odnosu, za šta je potreban doprinos obe strane. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da odustaju od ideje “savršene osobe”.

Zdravlje: Moguće glavobolje ili problemi sa sinusima.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Zapamtite da nije važno samo kako se Vi osećate i šta mislite o svom poslu, već i kako se ponašate i kakav utisak ostavljate na ljude iz svog poslovnog okruženja – taj aspekt Vam može biti od velike pomoći u karijeri.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da u svoje planove za budućnost uključe i voljenu osobu. Ako ste slobodni – sada je period za promenu statusa, ukoliko ste spremni za to.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i ljude koji Vas samo uznemiravaju.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Kada izgubite motivaciju i entuzijazam za rad i nastavak usavršavanja – samo se prisetite svojih krajnjih ciljeva i onome što težite. Ako Vam ni to ne pomaže – onda su Vam potrebno novi ciljevi!

Ljubav: Sa voljenom osobom imate odličan odnos – što ne znači da bi trebalo to da zapustite! Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da prošlost ostave za sobom ukoliko žele da im se nešto na ljubavnom planu promeni.

Zdravlje: Moguća glavobolja.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ukoliko ste na nečemu radili već duže vreme – nemojte odustajati, cilj je mnogo bliže nego što Vam se čini, a željeni rezultati su tu. Verujte da će se sve što ste do sada radili zaista isplatiti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka uskoro mogu upoznati osobu koja će ih posebno zainteresovati – trebalo bi odmah nešto da preduzmu, dok još imaju priliku. Ako ste u vezi – nađite način da “osvežite” odnos.

Zdravlje: Mogući problemi sa spavanjem prouzrokovani stresom ili nervozom.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Konačno se neki planovi koje ste imali mogu realizovati, što ne znači da bi trebalo da se opustite i prepustite slučaju. Ako želite da sve ide kako ste zamislili morate nastaviti da se trudite.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi češće da malim znacima pažnje pokažu svoje emocije. Ako ste slobodni – možda bi trebalo da promenite taktiku u osvajanju osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Za uspeh u poslu često je potreban tim ili partner u koga morate imati poverenja i sa kojim morate biti u potpunosti iskreni. Cilj je da se lakše dođe do uspeha i da se na što bolji način napreduje.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimljivo poznanstvo preko nekih prijatelja ili u poslovnom okruženju. Ako ste u vezi – potrudite se da Vi budete inicijator nekih novina.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina kako biste očuvali imunitet jakim.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Kako biste bili sigurni da ćete doneti pravu poslovnu odluku ili da ćete svoj posao uraditi kako treba – važno je da ostanete “hladne glave” i da sebi date dovoljno vremena.

Ljubav: Ako ste u vezi – sve što Vas muči otvoreno recite voljenoj osobi, koja bi za to trebalo da ima razumevanja. Ako ste slobodni – nemojte se poigravati sa tuđim osećanjima.

Zdravlje: Dobro se osećate.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Veoma je bitno da planirate svoju budućnost u poslu kojim se bavite ako želite da napredujete u karijeri. Na ovaj način ćete i lakše pratiti svaki svoj korak i uočavati probleme na vreme.

Ljubav: Postoje problemi u vezi koji još uvek deluju minorni, ali ih je potrebno što pre rešavati kako u jednom trenutku ne bi eskalirali. Ako ste slobodni – nemojte previše očekivati od osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje. Pronađite bolji način da se opustite kako biste se zaista odmorili.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Poslovni odnos je kao i svaka druga veza – potrebno je raditi na njemu kako bi sve išlo kako treba, a trbalo bi i da za sve probleme pronalazite neka kompromisna rešenja koja će obe strane zadovoljiti.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi očekuju previše od voljene osobe – možda bi trebalo da se konačno izjasne. Ako ste slobodni – trebalo bi da konačno otvoreno priznate svoje namere prema nekoj osobi.

Zdravlje: Izbegavajte jaču i začinjeniju hranu.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Za posao kojim se bavite veoma je važno da budete fokusirani i skoncentrisani na ono što radite u tom trenutku – zato se potrudite da sve što Vas ometa i što Vam odvraća pažnju uklonite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da više uživaju u svom statusu i da se ponašaju malo sponatnije. Ako ste u vezi – budite češće Vi inicijator nekih zajedničkih aktivnosti i zabave koja će Vam oboma prijati.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: To što u poslovnom okruženju imate prijatelje ne znači da Vam oni ne mogu biti konkurencija. Upravo zato je veoma važno odvojiti poslovno od privatnog i delovati profesionalno.

Ljubav: Neretko se iz prijateljstva nastaje prava ljubav – zapitajte se da i Vi niste u istoj situaciji. Ako ste već u vezi – posvetite više vremena voljenoj osobi kako se ne bi osećala zapostavljenom.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratu – potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.

26/02/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments