Horoskop za utorak, 3. maj 2016. godine

02/05/2016 21:00

Horoskop za utorak, 3. maj 2016. godine

Dnevni horosko – utorak, 3. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Imate toliko ideja da jednostavno ne stižete sve ni da ih oblikujete, a kamoli da ih realizujete. Zapišite ih i čekajte odgovarajuće vreme kako biste ih pokrenuli.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera.

Zdravlje: Potrudite se da izbegavate potencijalno stresne situacije.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Zasuti se različitim poslovnim ponudama, ali ipak ne možete da se odlučite šta je najbolje za Vas. Ne premišljajte se dugo – sada je trenutak odluke.

Ljubav: U razgovoru sa partnerom morate biti realniji i objaktivniji. Ako ste sami – pokušavate da fascinirate nekoga, ali pazite da u tome ne preterate.

Zdravlje: Bez većih promena. Dobro.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Svesni ste svojih kvaliteta i veština i ne brinete o poslu. Sve polako dolazi na svoje – baš onako kako ste planirali.

Ljubav: Partner svu svoju pažnju posvećuje Vama, na šta nista navikli, ali priznajte da Vam prija i uživajte u tome. Ako ste sami – možete očekivati neki zanimljiv poziv ili poznanstvo.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ne dozvolite da Vama manipulišu. Povucite se i sagledajte širu sliku. Neko iz tima nema poverenja u Vas.

Ljubav: Iako imate potrebu da se zaljubite – to se još uvek ne dešava. Ukoliko ste u vezi – pokrenite inicijativu i ne čekajte da to parnter uradi umesto Vas.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i unosite više tečnosti.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Iako osećate da Vam je potebna promena, pogledajte kakve su Vam realne šanse da će to doneti poboljšanje. Možda ovo nije pravo vreme za drastične promene.

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana.

Zdravlje: Promenite način ishrane – pokušajte sa dijetalnim namirnicama.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Trenutno niste u poziciji da sebi možete priuštiti luksuz kao što je sumnja ili gubljenje vremena. Sad je period kada treba da date sve od sebe, ako želite ikakav uspeh.

Ljubav: Prijatno veče u zagrljaju partnera je ono o čemu maštate ceo dan. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Nemate šta da izgubite. Iako neki korak deluje riskantno – to je jedini način na koji možete doći do nekog napretka ili dostići cilj.

Ljubav: Partner Vas podržava u svemu i to je ono što Vam je potrebno u ovom periodu. Ako ste sami – razmislite još jednom o osobi koja Vam se udvara.

Zdravlje: Potrebna Vam je relaksacija, ali više emotivna i psihička.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Napeti ste zbog preobimnog posla, ali ako želite da izbegnete probleme na poslu, trebalo bi da dobro pripazite šta ćete i kome reći ili poslati.

Ljubav: Neodlučni ste i premišljate se – pazite samo da ne bude kasno. Ključni faktor stabilne veze je međusobno poverenje – poradite na tome.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi, pazite na ishranu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Obiman posao koji je pred Vama zahteva dodatno zalaganje, a Vi na to niste spremni. Zapitajte se – što ste uopšte prihvatili tu odgovornost?

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka posvećuju previše pažnje pogrešnoj osobi. U vezi ste opušteni i zadovoljni, a partner Vas obasipa pažnjom i ljubavlju.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Puni ste inspiracije i motivisani ste da radite. Iskoristite taj radni elan za poslove koji Vam inače teško padaju.

Ljubav: Ponekad je bolje da obuzdate svoje emocije i razmislite hladne glave. Partner često ne može da Vas razume, pomozite mu u tome – budite jasniji i iskreniji.

Zdravlje: Nemojte se previše naprezati, čuvajte energiju za stvari koje volite da radite.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Za dalji napredak na poslu morate obratiti pažnju i na Vaš odnos sa saradnicima. Potrebna Vam je nova strategija i bolji plan koji uključuje i timski rad.

Ljubav: Morate kontrolisati svoje povremene porive za dominacijom. Sa partnerom Vam je najvažnije da pronađete kompromis, što znači da morate da date više od sebe.

Zdravlje: Lagana rekreacija bi Vam poboljšala cirkulaciju.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Uznemireni ste i pomalo negativni jer ne znate šta da očekujete od saradnika. Fokusirajte se na svoj deo posla i nemojte brinuti. Šta god da bude – Vi ćete se snaći.

Ljubav: Partner se trudi da Vam udovolji, a zajedničko vreme provodite u apsolutnoj harmoniji. Slobodno pripadnici znaka samom svojom pojavom privlače pažnju mnogih.

Zdravlje: Mogući problemi sa alergijom.

02/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments