Šta nas očekuje u periodu vladavine device?

24/08/2016 10:19

Šta nas očekuje u periodu vladavine device?

Sve do 22. septembra nalazimo se u periodu vladavine device, što svim horoskopskim znacima može doneti promene kojima se nisu nadali.

Pogledajte šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, unutar porodice, kao i na finansijskom i zdravstvenom planu:

ovanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Period počinje bliskom konjunkcijom vladara vašeg znaka, Marsa sa Saturnom. Ovaj težak aspekt ukazuje na komplikacije, neprijatne događaje, prepreke i probleme. U isto vreme formira se kvadrat sa planetama iz znaka Device, pa zato smanjite ambicije, iskoristite ovo vreme za analiziranje poslovne situacije i budite strpljivi. Tek od 9. septembra, kada Jupiter uđe u znak Vage, vaše polje partnerstva, ali i kolega i poslovnog okruženja, situacija će početi da se menja u dobrom smeru, mada će uslovi za rad i dalje biti teški. Ove teške aspekte dodatno otežava Merkurova retrogradnost koja počinje 30. avgusta i generalno komplikuje stvari. Ceo period biće vrlo naporan i zahteva oprez prilikom donošenja važnih odluka. Potrudite se da budite dobro informisani o svim profesionalnim kombinacijama, proveravajte sve važne podatke koji utiču na poslovnu saradnju. Dugoročne dogovore izbegavajte. Period je povoljan za revitalizaciju starih projekata i dogovora.

Ljubav: Ulazak Venere u sedmo polje partnerstva i braka istog dana kada Merkur menja pravac kretanja, siguran je znak da ćete se u bliskoj situaciji naći na ljubavnoj raskrsnici. Postoji mogućnost da u vaš život ponovo uđe neka osoba iz prošlosti, ali i da se nađete u potpunom emotivnom lavirintu. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, unutrašnji impuls vas navodi da često menjate intenzitet osećanja. Sve u svemu, bićete na velikim ljubavnim iskušenjima. Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresovani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta, koja se nalazi na vašem emotivnom nivou. Nakon 9. septembra stvari se menjaju u ozbiljnijem pravcu, zbog ulaska Jupitera u znak Vage, ali je ceo period nepodesan za neke ozbiljne dogovore i planove.

Zdravlje: Stelijum u šestom polju je nezgodan za većinu pripadnika znaka. Respiratorni problemi, alergiske reakcije, promene pritiska i ritma srca samo su neke pojave koje će se u tom periodu dešavati.


bikBik (21. april – 20. maj)

Posao: Obuzdajte temperament, sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje će vas pratiti na poslovnoj sceni tokom narednog perioda. Do 30. avgusta Venera, vladar vašeg znaka biće u Devici gde je postavljena tako da mnogo obećava ali malo toga realizuje. Stoga budite oprezni prilikom ugovaranja novih poslovnih aktivnosti i pravljenja dugoročnih planova. Nakon navedenog datuma Venera ulazi u znak Vage, svoj drugi domicil, a zahvaljujući konjunkciji sa Jupiterom dobija na snazi i pruža brojne mogućnosti za pozitivne promene. Ovaj aspekt donosi i razne finansijske povoljnosti i povećava mogućnost dobre zarade. Osim konjunkcije sa Jupiterom, Veneru podržavaju Mars i Saturn koji sa njom grade dobar aspekt. Pošto se ove planete nalaze u osmom polju, ovaj period biće povoljan za sve one koji se bave nekim vidom privatnog posla. Očekujte bolju zaradu.

Ljubav: Na ljubavnom planu moguće su manje ili veće neprijatnosti. Period počinje konjunkcijom vladara vašeg sedmog polja, Marsa sa Saturnom, pa se stvari u odnosima i vezama komplikuju. Posebno nezgodan period je do 30. avgusta, dok Venera ne pređe u znak Vage. Tada dolazi do razrešenja problema iz prethodnog perioda, ali situacija će i dalje biti napeta. Oni pripadnici znaka koji su u vezi ili braku trebalo bi da ovaj težak period iskoriste kao test za “reagovanje i u nepredviđenim okolnostima” i da se potrude da osnaže svoj odnos bez obzira na iskušenja sa kojim se suočavaju. Ako ste mladi ili slobodni, očekujte zanimljive kontakte. Venerin prelazak u Vagu donosi vam brojne nove susrete, a možda i nove romanse. Dobar aspekt planete ljubavi sa Marsom, planetom strasti, najavljuje burne emocije. Potrudite se da od ponuđenog uzmete najbolje.

Zdravlje: Moguće su povrede, upale i infekcije, posebno uroloških organa i problemi sa donjim stomakom kod pripadnica nežnijeg pola. Kod muškaraca je ugrožena prostata. Stariji neka kontrolišu pritisak.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Merkur, vladar znaka polako usporava, da bi 30. avgusta prešao u retrogradan hod. Zato, nemojte da se iznenadite ako se tokom ovog perioda budete češće suočavali sa problemima na poslu. Nesporazumi i loše razumevanje sa okolinom biće naglašeni. Ali, nema potrebe da zaoštravate odnos sa saradnicima ili osobom koja ima veliki uticaj na vaše kolege. Potrudite se da uprkos svemu sačuvate dobre kolegijalne odnose. Tokom narednog perioda svima koji su ugovarali poslove ili radili sa novcem, sledi kontrola. I tu može biti grešaka i propusta, kao i loše protumačenih ugovora ili problema u pribavljanju dokumentacije. Olakšanje dolazi sa ulaskom Venere u Vagu, početkom septembra. Ovaj trend pojačava i ulazak Jupitera u isti znak, 9. septembra. To praktično znači da tada možete da se malo opustite, ali i da se nadate nekoj vrsti “protekcije” ako napravite grešku u radu.

Ljubav: Konjunkcija Marsa i Saturna u vašem sedmom polju ukazuje na moguće nesporazume i probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Aspekti su teški i dugotrajni, ali mogu da se prevaziđu, pod uslovom da obuzdate “brz jezik” i želju da uvek vi budete u pravu, ali i da pokažete više razumevanja za drugačije stavove. Umesto da dolivate ulje na vatru međusobnim “peckanjem” i provociranjem, kada dođe do neslaganja, radije promenite temu. Ili promenite okolnosti u kojima funkcionišete. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u druženju, flertovima i malim radostima. Ne očekujte ništa “epohalno”. Gotovo sva nova poznanstva započeta tokom ovog perioda mogla bi da budu opterećena problemima na šta ukazuje Saturn u sedmom polju.

Zdravlje: Abdomen, creva i digestivni trakt su ugroženi i to ne samo tokom ovog meseca nego i duže. Pripadnice nežnijeg pola trebalo bi da povedu računa o hormonima, posebno o štitnoj žlezdi.


rakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Pokušavate da se izborite za veću samostalnost, ali postoje otežavajuće okolnosti ukoliko napustite timski rad. Retrogradnost Merkura u vašem trećem polju ukazuje na nerazumevanje sa okolinom, što znači da teško nalazite zajednički jezik sa ljudima iz poslovnog okruženja. U periodu do kraja avgusta, obratite pažnju na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja ili na situacije koje donose različite vidove udruživanja oko poslovnih interesa. Biće interesantnih ponuda, ali će se isprečiti to što Merkur neće dozvoliti da se dogovori realizuju. Ukoliko razmišljate o privatnom poslu, to jeste dobro, ali nije pravo vreme. Bilo kako bilo, budite strpljivi. Kad tad, doći će i vaših pet minuta kada ćete biti nagrađeni za uloženi trud. Važno je da ostvarite nove poslovne kontakte ili da prihvatite nove ideje i pozitivan trend u svojoj profesionalnoj orijentaciji. Ulazak Jupitera u vaše četvrto polje pojačava želju za samostalnim biznisom.

Ljubav: Pokušavate da racionalizujete neke situacije i ne želite da se spotičete o već viđene probleme. Vladar sedmog polja, Saturn u komplikovanom je odnosu sa Marsom, što bilo kakav dogovor čini teškim i skoro neizvodljivim. Izbegavajte emotivne konflikte sa bliskom osobom, kako biste sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu. Ljubavni nesporazumi koji povremeno uzburkavaju vaš odnos sa voljenom osobom nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Ako ste mladi ili slobodni, imponuje vam nečije interesovanje. Prijaju vam se brzi susreti ili neobavezni kontakti. Ali, tokom ovog perioda najbolje bi bilo da se ne upuštate u odnose koji zahtevaju mnogo truda i strpljenja, kako ne biste sebi dodatno zakomplikovali život. Izbegavajte “šeme” sa zauzetim osobama.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje telo, ali i psihu. Razmislite koliko ste opušteni, kako sedite, koliko spavate. Jetra, žuč i pankreas su slabe tačke. Proverite krvnu sliku.


lavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Previše dobrih planeta u vašem drugom polju, (stelijum Merkura, Venere i Jupitera do kraja avgusta) donosi konfuziju na poslovnom planu. Naizgled idealna situacija nikako da rezultira uspehom, sve se oteže i pretvara u neizvesno iščekivanje. Potrudite se da završite sve veće obaveze u periodu do kraja meseca, nemojte dozvoliti da neko osporava vaš rad ili da vas usporava u ostvarenju ciljeva. Povedite računa o troškovima, obuzdajte želju za kupovinom raznim primamljivih sitnica. Posvetite pažnju aktuelnim sadržajima i kontaktima koji mogu da unaprede vaš poslovni ili društveni položaj. Razmislite o novom načinu poslovanja i usavršavanju. Potrudite se da proširite svoje saradničke veze. Istovremeno, preispitajte sve svoje stare kontakte, planove i namere, revitalizujte stare projekte i budite fleksibilni u svakom pogledu. Menjajte ono što vam ne odgovara. U periodu posle 9. septembra, ulaskom Jupitera u Vagu, vaš sekstilni znak, stvari kreću nabolje uprkos brojnim nesporazumima koji će vas pratiti.

Ljubav: Kad god se nalazite na korak do dogovora sa svojim ljubavnim partnerom, u vama se pokreće i nova emotivna dilema ili sumnja. To je zbog konjunkcije Saturna, vladara vašeg polja partnerstva sa Marsom. Ovakvo stanje postepeno će početi da se ublažava početkom septembra zbog ulaska Venere, a potom i Jupitera u znak Vage, jer će zahvaljujući dobrom aspektu sa Marsom i Saturnom stvari učiniti lakšim i rešivim. Ako ste mladi ili slobodni, tokom ovog perioda moguća je naglašena emotivnost i nesigurnost u pogledu odabira partnera. Svi aspekti, bili dobri ili nepovoljni, upozoravaju da bi tokom ovog perioda trebalo da budete oprezni prilikom sklapanja novih poznanstava i veza. U ovom periodu najbolje će proći pripadnici znaka skloni avanturama i oni koji po svojoj prirodi ne teže stabilnosti. Oni koji priželjkuju ozbiljnu vezu, moraće da sačekaju neke bolje aspekte.

Zdravlje: Povedite računa o respiratornim organima. Moguće su virusne upale ili alergijske reakcije na hranu ili na suplemente koje uzimate. Standardno vodite računa o pritisku i stanju srca.


devicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Merkur na samom kraju vašeg znaka, kao i njegov retrogradan hod od 30. avgusta ukazuju na nedostatak dobre komunikacije sa saradnicima i loše poslovne procene. Smetaju vam različiti vidovi otezanja, kada vas okolina usporava u poslu ili kada neko od saradnika izbegava radne zadatke i ne ispunjava dogovorene obaveze. Ipak, nema razloga za preteranu brigu. Tokom celog perioda, imaćete podršku nekih važnih osoba, o čemu govori konjunkcija Merkura sa Jupiterom. Protekcija je u svakom slučaju opravdana i rezultat je vaših prethodnih zasluga, koje na izvestan način predstavljaju garanciju za nove uspehe. Ali, imajte na umu da je zbog Merkurove retrogradnosti neophodna detaljna i temeljna procena situacije i događanja u poslovnom okruženju. Budite oprezni prilikom dogovaranja novih poslova. Ako je potrebno, zatražite savet ili podršku iskusnijih kolega. U periodu od 9. septembra, kada Jupiter bude u vašem polju novca, gde je već Venera prisutna, možete da ostvarite sve važnije poslovne ciljeve.

Ljubav: Sve emotivne dileme koje su vas mučile dok su Jupiter i Venera bili u tranzitu kroz vaš znak, uspećete da razrešite kada se utisci slegnu i vaša osećanja iskristališu. Budite strpljivi, ne donosite ishitrene zaključke i odluke, naročito ne dok je Merkur, vaš vladar u retrogradnom hodu. On majstor da napravi iluzuju, čak i kad je direktan, a početkom septembra, kada kreće prividno unazad, još više će doći do izražaja njegove loše osobine. Privremeno udaljavanje od voljene osobe nije tako loše rešenje. Nema potrebe da zaoštravate odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, predstoje vam brojni novi susreti i ljubavna uzbuđenja. Prepustite se lepim osećanjima i uživajte u malim i velikim radostima.

Zdravlje: Povedie računa o težini, jer Jupiter u znaku pojačava sklonost ka “širenju” i povećanju telesne težine. Izbegavajte masnu hranu i slatkiše, više se krećite.


vagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Potrudite se da do 1. septembra, rešite imovinska, pravna ili statusna pitanja koja vam već duže vreme zadaju brige. Nakon toga zbog retrogradnog Merkura, situacija neće biti tako povoljna, pa će i problemi biti neizbežni. U isto vreme, ulazak Venere, vladara vašeg znaka u Vagu, mogao bi da stvori dodatnu konfuziju zbog nekih ranijih loših odluka ili postupaka. Rok za ispravljanje tih grešaka je do 9. septembra i Jupiterovog ulaska u Vagu. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara ili neprijatnosti koje potencijalno narušavaju vaš poslovni i društveni status. Kako je period retrogradnosti Merkura usmeren na prošle događaje, tako se i vi poslužite iskustvom. U situacijama kada ne znate kako da postupite, prizovite stara dobra iskustva i ponovite dobitnu formulu. Eksperimente možete primenjivati samo u situacijama koje ne prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo.

Ljubav: Ulaskom Venere u Vagu, sve vaše lepe osobine dolaze u prvi plan. Prvi utisak uvek najviše govori o vašem raspoloženju i namerama. Tokom ovog perioda ne želite da se opterećujete emotivnim vezivanjem i smišljate razne izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u nekim delikatnim situacijama. To sada i nije loše jer je trenutno pitanje tranosti svih veza ograničeno prilično burnim dešavanjima među planetama. Ukoliko ste mladi ili slobodni, moguće je da ćete iznenada poželeti da unesete radikalne promene u svoj život. Žudite da konačno pronađete svoju “srodnu dušu” i da se skrasite. Ali, želje i realnost nisu uvek u harmoniji, zato je najbolje da zauzmete neutralan stav i da dobro razmislite o svakoj promeni. Trenutni planetarni aspekti ukazuju na emotivnu nestabilnost, pa bi svaka ishitrena odluka mogla da donese više štete nego koristi.

Zdravlje: Moguće su respiratorne infekcije, kao i pojačavanje hroničnih problema. Ojačajte imunitet, vodite računa o prevenciji. Budite umereni u svemu, ne iscrpljujte organizam.


skorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Pažljivije analizirajte sve što se dešava na poslovnoj sceni, kako biste mogli da bolje procenite kada je trenutak za akciju i treba li uopšte nešto preduzimati. Zabrinuti ste zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa ustaljenim standaradima koji vladaju u vašoj okolini. To je, međutim, sasvim normalno kada imate jak stelijum u jedanaestom polju koje je odraz vaših namera, planova i očekivanja. Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora tokom celog perioda zbog Merkurove retrogradnosti. Vladar znaka, Mars u vašem polju novca, uz restriktivnog Saturna govori o tome da se nije dobro zaletati u velike projekte, posebno ako su ti poslovi novi i ako ih vode osobe koje ne poznajete odranije. Ulaskom Venere i Jupitera u vaše dvanaesto polje dobijete podršku koja nije javna ali dolazi od uticajne figure, pa ćete se osećati sigurnije i lakše povlačiti poteze. Ipak, poželjno je da dobro izvagate svaku odluku.

Ljubav: Ulaskom Venere u dvanaesto polje nameću se situacije koje su po definiciji tajne ili se dešavaju “iza nečijih leđa”. Vodite računa da takvim ponašanjem ne ugrozite postojeće stanje i da ne dovedete sebe u situaciju da izgubite na oba polja, i javnom i tajnom. Potrudite se da ne pravite greške u odnosu sa pertnerom koje bi mogle da vas emotivno udalje. Ako želite da vaša veza traje, mislite o onome što vas spaja, a ne o tome šta vas razdvaja. Ukoliko ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na ponude, ali bez velikih očekivanja. Skinite ružičaste neočare, prestanite da mašatate o nečemu što u realnom životu ne postoji. Budite otvoreni i iskreni i potrudite se da izgradite lepu, stabilnu, harmoničnu vezu.

Zdravlje: Tokom ovog perioda povedite više računa o zdravlju i zdravim navikama. U suprotnom, mogući su razni problemi. Nervna iscrpljenost, upala žučne kese i išijas samo su neke od mogućih tegoba. Infekcije mogu nastati zbog zanemarivanja simptoma. Pojačajte unos vitamina, svežeg voća i povrća i odmarajte se više.


strelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Iritira vas nečije suviše formalno ponašanje u poslovnim pregovorima. Imate predosećaj da novi događaji najavljuju važne promene na poslovnoj sceni. Za takav utisak najzaslužniji je Mars koji se pridružio Saturnu, a obe planete imaju osobinu da podstiču događaje koji uvode neku vrstu reda u haotičnom okruženju. Tokom ovog perioda važno je da jasno definišete svoje poslovne interese i da odgovorite na dobru ponudu. Sve je to vezano i sa simbolikom Jupitera, vladara vašeg znaka koji je trenutno na kraju znaka Device, i sprema se da uđe u Vagu 9. septembra. Tada će se posle dužeg vremena naći u harmoničnom aspektu sa pomenuta dva “malefika” u vašem znaku. Uz dobru volju neophodno vam je dosta znanja ili mudrosti, ali i strpljenja kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za konkretne odgovore ili za definiciju prioriteta. Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, važno je da ste ukorak sa novim događajima. Budite spremni na različite vidove promena ili na mogućnosti usavršavanja.

Ljubav: Simbolika retrogradnosti vladara vašeg sedmog polja, Merkura, ogleda se u pojavi nekih starih ljubavi ili starih problema vezanih za vaš emotivni život. Neka ranija pogrešna odluka ostavlja trag ili posledice na zajednički život. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje i očekuje dobar impuls za zajedničke planove i ciljeve. Ljubav ima moć da pobedi sve probleme, pod uslovom da ste dovoljno iskreni i da verujete u u dubinu vaših osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji vam nova ljubavna romansa. Privlače vas novi emotivni kontakti, ali tu može biti dosta razlike između onoga što osoba pokazuje i onoga što zaista i jeste. Stoga dajte sebi slobodu biranja ali i slobodu da izabrano odbacite ukoliko vidite da ste pogrešili u proceni. Bolje da na vreme prekinete vezu koja vas ne ispunjava, nego da mučite i sebe i partnera.

Zdravlje: Problemi sa kašljem i grlom podstiču virus koji vas već dugo muči. Ne zanemarujte zdravlje, potražite pomoć lekara ako je potrebno. Ojačajte imunitet. Iskoristite blagodeti leta, jedite više voća i povrća.


jaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Imate volju i želju da poboljšate svoj poslovni status, ali i svog vladara, Saturna, u vašem dvanestom polju što ukazuje na česte malerozne situacije i nemogućnost potpune kontrole dešavanja za koja ste gotovo sigurni da idu u vašu korist. Zato vam je osim dobre volje, potrebno i mnogo strpljenja, znanja ili mudrosti, kako biste u potpunosti ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju vas brojni izazovi na poslovnom planu, naročito od 9. septembra kada Jupiter ulazi u vaše polje karijere. Potrebno je da uspostavite bolju selekciju najbližeg kruga saradnika i nove kriterijume vrednosti prilikom izbora poslovnih ciljeva. Oprez je neophodan i sa novcem, bilo da se radi o najsitnijoj pozajmici ili ozbiljnoj investiciji. Mogući su i ozbiljni gubici, posebno u većim poslovnim poduhvatima, kao i smanjenje prihoda ukoliko ne povedete više računa o svakoj sitnici. Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju otvaraju mogućnost za novim oblicima saradnje ili za daljim profesionalnim usavršavanjem.

Ljubav: Ljubav ili karijera, pitanje je sad! Venera i Jupiter ulaze u vaše polje karijere i donose dilemu. Vi biste najradije oboje, ali, nije realno da sve to možete da uklopite. Ponekad, dok ste obuzeti lepim emocijama koje vam daju krila, imate utisak da je sve moguće ili lako. Osećate pojačanu strast i želju da ostvarite harmoničan odnos. Svojom pojavom i stilom izražavanja umete da šarmirate okolinu, gode vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja vam se dopada jasno dajete do znanja da priželjkujete neobičnu i uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Mlade i slobodne pripadnike znaka čekaju razna, ali veoma važna dešavanja po pitanju emocija, veza i uopšte odnosa. Pojedini pripadnici znaka, čiji natalni horoskopi na to ukazuju, menjaju status i ulaze u veze koje imaju šanse da prerastu u brak.

Zdravlje: Zdravlje vam je nestabilno jer već duže vreme vaš vladar boravi u dvanaestom polju. Ako imate hronične tegobe, pokušajte da ih ublažite alternativnim metodama lečenja. Čuvajte se povreda zglobova donjih ekstremiteta, posebno kolena i skočnog zgloba, sa Ahilovom tetivom.


vodolijaVodolija (21. januar – 19. februar)

Posao: Vi biste da preko noći postanete glavni i nezamenljivi, ali poslovna dinamika nameće i nove probleme u odnosu sa saradnicima. Vladar znaka Saturn, konačno nakon 9. septembra pravi povoljne aspekte sa Jupiterom, koji inače ulazi u vama trigonski znak Vage i čini sve šanse izvesnijim, a planove bližim realizaciji. Strategija koju spovodite na kraju, uprkos retrogradnom Merkuru, donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu ličnog usavršavanja. Preostaje vam da unapredite svoju poziciju i popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa određenim saradnicima ili da ulazite u rivalske odnose. Naprotiv, period je povoljan za uspostavljanje jakih partnerskih odnosa i za uzajamnu podršku. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike, zahteva da dobro razmislite o različitim interesima koji vas povezuju u zajedničkom poslu. Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, svoju pažnju usmerite na prioritetne ciljeve. Od 9. septembra, očekuju vas pozitivne promene i novi perspektivni kontakti sa inostranstvom.

Ljubav: Pokušavate da uskladite svoje misli i osećanja. Stalo vam je da ostvarite unutrašnju ravnotežu ali ulazak Venere u znak Vage, a vama deveto polje, odvlači vaše misli negde u daljinu do neke osobe koju želite ali vas vreme i prostor razdvajaju. Često razmišljate o svojim postupcima i nečijim komentarima, pažljivo analizirate partnerovo ponašanje kako biste uskladili zajedničku sliku. Potrebno je da prevaziđete emotivnu krizu ili nesporazum u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost predstavlja veliku vrlinu, zato svaku odluku dobro preispitajte. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i ljubavne avanture biće adekvatna zamena za neispunjene želje. Posebno ako se to dešava na nekom dužem putovanju ili sa nekom potpuno novom osobom.

Zdravlje: Mogući su problemi sa ishranom kao i tendencija ka dobijanju na težini. Stelijum u osmom polju ukazuje na potrebu čišćenja organizma od nagomilanih otrova. Pazite na ishranu.


ribeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Kakva konfuzija na poslovnom planu! Sve se odvija prilično haotično. Retrogradno kretanje Merkura u znaku Device gde se trenutno nalazi vaš vladar Jupiter poremetiće završetak započetih projekata. Samo nekoliko dana kasnije, prelazak Jupitera u znak Vage, nagovestiće veliki broj raznih dešavanja, najčešće kontradiktornih. Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite korektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se pravilno informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa. Ako želite da odložite neke obaveze nema potrebe da ostavljate pogrešan utisak, budite jasni i precizni sa rokovima koje pomerate uz razumno objašnjenje. Uz lične interese koje želite da ostvarite, neminovno je da opravdate i ne ugrozite još nečije poslovne ciljeve. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima biće dobro nagrađene.

Ljubav: Preosetljivi ste, a u ljubavi češće slušate srce nego razum. Mlad Mesec u polju partnerstva ukazuje na mogućnost velikih promena posle 1. septembra. Tragate za različitim podsticajima koji vas ispunjavaju pozitivnom energijom i samopouzdanjem. Pokušavate da delujete promišljeno, čini vam se da je za vašu psihološku i emocionalnu sigurnost najvažnije da svaka situacija bude dobro isplanirana do najsitnijeg detalja. Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu učinićete ono što osećate srcem, a ne glavom. Izbegavajte konflikte sa partnerom. Ako ste mladi ili slobodni prihvatite razne ponude, ali sačuvajte i pravu meru ukusa. Ispoštujte nečije potrebe ili osećanja u onoj meri, koja donosi zajedničko zadovoljstvo i užitak.

Zdravlje: Povedite računa o donjem delu kičme, ali i o bubrezima i urinarnom traktu. Pripadnice nežnijeg pola trebalo bi da dodatno obrate pažnju na genitalne organe.

Izvor: Novosti

24/08/2016 10:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments