Horoskop za ponedeljak, 15. avgust 2016. godine

14/08/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 15. avgust 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 15. avgust 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako uskoro ne rešite neke poslovne probleme – možete biti veoma uznemireni i negativni, što će Vas u potpunosti usporiti na putu ka uspehu za koji ste do sada vredno radili.

Ljubav: Vaša impulsivnost s vremena na vreme pravi bespotrebnu tenziju u vezi. Ako ste sami – prijatelji pokušavaju da Vam pronađu savršenog partnera, ali im Vi u tome ni malo ne pomažete.

Zdravlje: Vreme je da obratite više pažnje na ishranu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nesuglasice koje imate sa svojim poslovnim saradnicima ili kolegama rešite na razuman način, iako to može biti malo teže. Nemojte se stresirati, sve će biti u redu.

Ljubav: Partner Vas opterećuje nekim beznačajnim pričama, ali budite strpljivi i saslušajte ga. Ako ste slobodni – možda je vreme da svoje maštarije pretvorite u stvarnost.

Zdravlje: Ne dozvolite da tuđe (loše) raspoloženje utiče na Vas


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: U narednom periodu možete se susresti sa različitim poteškoćama i preprekama. Potrebno je da znate kako da napravite kompromis, a da ne budete na gubitku.

Ljubav: Slobodne pripadnike znaka koji su duže van veze može “uzdrmati” neka osoba iz prošlosti. Ako ste u vezi – poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja – pijte više tečnosti i više se odmarajte.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: U radu u timu veoma je važna tolerancija i spremnost na kompromis – ne može uvek biti onako kako ste Vi zamislili, ali nemojte ni odustajati od svojih predloga ideja i načina rada.

Ljubav: Ako ste slobodni – upotrebite svoj šarm i humor kako biste osvojili osobu koja Vam se dopada. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi češće da iskazuju svoje emocije.

Zdravlje: Bolje upravljanje vremenom je ono što će Vam pomoći da se bolje osećate i ispunite sve obaveze na vreme.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ukoliko Vam se čini da je posla sve manje – nemojte se opuštati. U narednom periodu očekuje Vas sve više poslovnih obaveza koje sa sobom mogu doneti i nove kontakte i napredak u Vašoj karijeri.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se poigravaju sa tuđim osećanjima – svesno ili nesvesno. Pripazite da Vam se to ne vrati. Ako ste u vezi – konačno možete očekivati da će se ispuniti zajednički planovi sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Sebi ste zacrtali cilj i nećete se smiriti dok ga ne ostvarite. Spremite za još naporniji rad koji će se na kraju sigurno isplatiti – samo je potrebno vreme i dosta uloženog truda.

Ljubav: Sa partnerom/partnerkom činite savrešen tim za sve situacije i prilike. Ako ste slobodni – bolje protimačite signale koje Vam šalje osoba koju smatrate prijeteljem.

Zdravlje: Napetost je prolazna. Dan završite potpunim opuštanjem u prijatnoj atmosferi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Vama je povremeno za napredak potrebna dobra/zdrava konkurencija. Ukoliko tako nešto ne možete da nađete na trenutnom radnom mestu – možda je vreme da razmislite o promeni.

Ljubav: Pokušavate da rešite neke probleme sa partnerom koji Vas već duže vreme muče. Ako ste slobodni – okrenite se onima koji Vam deluju emotivno zrelijim.

Zdravlje: Odvojite više vremena za svoje hobije.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Kontinuirani rad je krucijalan za napredak – bez obzira da li je u pitanju Vaša karijera ili neka veština koju želite/morate da savladate. Važno je da ne odustajte čak i kada mislite da je to nemoguće dostići.

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana. Pazite da ne budete povređeni.

Zdravlje: Nemojte se zamarati nebitnim stvarima, fokusirajte se na ono što je Vama važno.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako nekoga na poslu favorizujete i izdvajate od drugih – obratite pažnju kako to deluje Vašim nadređenim, ali i drugim saradnicima. Možda ipak da svoje mišljenje zadržite za sebe i budete malo diskretniji.

Ljubav: Nemojte posao “donositi kući” i svoje frustracije iskaljavati na voljenu osobu – to nije fer. Ako ste slobodni potrebno je da budete spontaniji – u ljubavi nema planova.

Zdravlje: Redovan san i pravilna ishrana su veoma važan deo zdravlja, nemojte to zanemariti.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Najbolje bi bilo da gledate svoja posla i ne trudite se da pomognete onima koji Vašu pomoć ne žele. Na taj način izbećićete neprijatnosti i sebe poštedeti rasprave sa drugima.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka svojim šarmom mogu da osvoje koga kog žele. Ako ste u vezi potrebno je da partneru/partnerki posvete više vremena i pažnje.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina kako biste održali imunitet jakim.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Često ste parfekcionista sa izraženom samokritičnošću, što je za Vaše saradnike i kolege veoma dobro jer uvek mogu da budu sigurni da će posao biti savršeno urađen, ali ste Vi zbog toga često pod stresom. Naučite da se opustite s vremena na vreme.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi od partnera/partnerke očekuju više požrtvovanja. Ako ste slobodni – putovanja ili neka okupljanja Vam mogu doneti zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje: Više se odmarajte.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Oslanjate se na svoje veštine i znanje pri obavljanju posla što Vam može doneti nove poslovne prilike i šansu za napredak. Znajte da se vredan rad i trud uvek isplate!

Ljubav: Partner/partnerka se prema Vama ophodi sa puno pažnje i ljubavi – potrudite se da uzvratite istom merom. Slobodni pripadnici znaka mogu pogrešno protumačiti znake koje im daje osoba za koju su zainteresovani. Pokušajte da rešite nesporazum.

Zdravlje: U odličnoj ste pshiho-fizičkoj formi.

14/08/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments