Horoskop za subotu, 18. jun 2016. godine

17/06/2016 21:00

Horoskop za subotu, 18. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 18. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Inače ste veoma praktični, što Vam u narednom periodu može doneti dosta uspeha. Okrenuti ste ka konkretnim ciljevima i materijalnom dobitku.

Ljubav: Partner može loše protimačiti Vašu potrebu za samoćom. Slobodni pripadnici znaka bi trebali da preuzmu inicijativu – dok još imaju priliku za to.

Zdravlje: Nemojte “donositi posao kući” – uživajte u vikendu!


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: S obzirom na to da ste Vi odgovorni za posao koji obavljate i Vi i Vaši saradnici, potrudite se da postavite i svoja pravila, kako biste sve držali pod kontrolom.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka konačno osećaju napredak u odnosu sa nekom osobom. U vezi sve rešavate kompromisom. Razumevanje i podrška je ono što odlikuje Vašu vezu.

Zdravlje: Bez većih promena ili problema. Dobro.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ne verujte baš svakome na reč, od nekih čekajte konkretan dokaz za obećanja koja ste čuli. Očekuje Vas pomalo neprijatno iznenađenje.

Ljubav: Ako ste sami – ne polažite previše nade u to što sada osećate prema nekome. Parnter Vam predstavlja najveću podršku bez koje ne biste mogli da napredujete.

Zdravlje: Nedostatak sna može uticati na Vaše raspoloženje i produktivnost.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Podsetite se koji su Vaši prioriteti i nemojte ih zapostavljati. Dobar plan je gotovo pola urađenog posla – ako morate da ga se pridržavate.

Ljubav: Ako ste sloboni – nemojte se ustručavati da pokažete naklonost i napravite prvi korak. Ako ste u vezi – poradite na zajedničkim dogovorima i ponekad pristanite na kompromis.

Zdravlje: Iskoristite vikend za druženje sa ljudima koje možda niste videli dugo.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Svesni ste svojih kvaliteta i veština i ne brinete o poslu. Sve polako dolazi na svoje – baš onako kako ste planirali – što nije znak da bi trebalo da usporite tempo.

Ljubav: Između Vas i partnera postoje ogromne razlike koje tek sada postaju problem. Pokušajte da situaciju rešite razgovorom. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemojte se izlagati nepotrebnom riziku. Ponekad je potrebno zaustaviti se na vreme i izabrati ono što je provereno. Obratite pažnju na finansije u naredim danima.

Ljubav: Ako niste u vezi – imate problema sa izražavanjem osećanja jednoj osobi. U vezi ste sigurni i zadovoljni, što nije znak da bi trebalo da se u potpunosti opustite. Učinite nešto lepo za voljenu osobu.

Zdravlje: Izlet u prirodi i svež vazduh će Vam napuniti baterije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Novi poslovni izazovi su pred vama i Vi ih spremni dočekujete. Međutim, neće sve ići baš po planu, pa ćete morati da se prilagođavate ako želite uspeh.

Ljubav: Emocije Vam prave problem, jer ne možete da odredite kako se osećate. Bez obzira na to da li ste sami ili u vezi – budite otvoreni, pre svega prema sebi i dajte sebi vremena da rešite taj problem i donesete pravu odluku.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Posao cveta, ali to Vama ne donosi previše sadisfakcije – kako na ličnom tako i na finansijskom polju. Ipak – nemojte posustajati.

Ljubav: Osećate neku setu i blagu nostalgiju za prošlim vremenima. Partner to ne može da razume i postaje ljubomoran, a ako ste sami – zapitajte se ko Vam zaista nedostaje.

Zdravlje: Moguć bol u leđima. Budite aktivniji.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih u potpunosti fascinirati! Ipak – ostanite prizemni. Ako ste u vezi – budite malo pažljiviji prema partneru i češće pokazujte svoja osećanja.

Zdravlje: Opustite se i uživajte u vikendu!


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemate vremena za gubljenje. Sebi ste zadali velike ciljeve koji se neće ispuniti sami od sebe. Potrebno je da budete skoncentrisani i da u narednom periodu mnoge stvari podredite poslu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se nalaze u poziciji da mogu da biraju i odlučuju. U vezi ste opušteni i zadovoljni, a partner Vas obasipa pažnjom i ljubavlju.

Zdravlje: Pronađite više vremena za sebe i svoje hobije.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemojte da mislite da će se Vaši finansijski ili poslovni problemi rešiti sami od sebe. Potrebno je više truda, ali i vere u sebe – jer Vi možete da nađete rešenje, samo ako želite!

Ljubav: Ako ste spremni za neke promene u vezi – potrebno je da o tome razgovarate sa partnerom. Potrudite se da mu/joj to predstavite što je jasnije moguće. Slobodni predstavnici znaka mogu uskoro upoznati osobu koja će ih posebno zainteresovati.

Zdravlje: Sveže voće i povrće odličan su izvor energije koja Vam je potrebna.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Imate problema u komunikaciji sa saradnicima – kao da ne pričate istim jezikom. Potrudite se da to promenite pre nego što loša komunijacije počne negativno da utiče na posao.

Ljubav: Parnter Vam predstavlja najveću podršku bez koje ne biste mogli da napredujete. Same pripadnike znaka očekuje promena statusa.

Zdravlje: Nedostatak sna može uticati na Vaše raspoloženje i produktivnost.

17/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments