Horoskop za petak, 10. jun 2016. godine

09/06/2016 21:00

Horoskop za petak, 10. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 10. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko ste do sada ispunili sve zadatke, vreme je da napravite plan za nastavak, ako želite da imate uspeha i napredujete u poslu kojim se bavite.

Ljubav: Ako ste slobodni – naredni period bi za Vas mogao da bude zaista uzbudljiv i pun novih poznanstava iz kojih bi mogla da se rodi i ljubav. Ako želite da Vaša veza napreduje – morate i Vi dati doprinos.

Zdravlje: Pronađite neki sport kojim biste mogli da se rekreativno bavite.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Zapostavili ste neke obaveze, ali je sada vreme da se na njih vratite i završite ih. Ignorišite sve što Vam može poremetiti koncentraciju.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi malo više da se potrudite oko komunikacija sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da zaborave prošlost i pokušaju da nastave dalje.

Zdravlje: Nađite malo vremena za rekreaciju i fizičke aktivosti – prijaće Vam.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ukoliko želite da budete još efikasniji i produktivniji potrebno je da budete bolje skoncentrisani na posao. Iskoristite slobodno vreme za odmor – kako bi napunili baterije za dalje.

Ljubav: Osećate leptiriće u stomaku pri samoj pomisli na neku osobu – to može biti Vaš partner, a ako niste u vezi – ta osoba bi trebalo da zna kako se Vi osećate.

Zdravlje: Moguće povrede zglobova – budite pažljiviji.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako imate prepreka na putu ka uspehu – potrebna Vam je bolja taktika. Posavetujte se sa iskusnijim kolegama ili prijateljima u koje imate poverenja.

Ljubav: Planovi koje ste imali sa partnerom uskoro se mogu ispuniti. Ako ste slobnodni – vreme je da preispitate neke odluke koje ste nedavno doneli.

Zdravlje: Popravite ishranu i pazite na imunitet.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Morate naučiti da se prilagođavate. Ne može sve uvek biti onako kako ste planirali jer jednostavni ne možete predvideti neke probleme ili prepreke.

Ljubav: ko ste sloboni, uživaćete u društvu najbližih prijatelja. Međutim, možda se upravo tu rodi nešto više od prijateljstva. U vezi je sve u redu, prestanite da paranoišete.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Postoji mogućnost da će Vam se finansije popraviti, ali znate šta to znači – više obaveza i više odgovornosti. Ako pristajete na to – biće i napretka u Vašoj karijeri.

Ljubav: Ako ste slobodni – pratite svoju intuiciju i poslušajte svoje srce. U vezi se stvari odvijaju baš kako ste planirali i Vaši veliki planovi za partnerom konačno se ispunjavaju.

Zdravlje: Iskoristite slobodno vreme i vikend koji je pred Vama na najbolji mogući način.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Uspeh u poslovnom svetu je za Vas prioritet. Napravite dobar plan i ne dovolite sebi da se zaletite u nešto zbog čega bi Vaš ugled mogao da bude poljuljan.

Ljubav: Vaš život se vraća neko iz prošlosti, ali ovo možda nije najbolji trenutak da započinjete nešto ozbilno, bar ne odmah. Uživate u to malo zajedničkog vremena sa partnerom.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja. Više se odmarajte.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nemate vremena za gubljenje. Sebi ste zadali velike ciljeve koji se neće ispuniti sami od sebe. Potrebno je da budete skoncentrisani i da u narednom periodu mnoge stvari podredite poslu.

Ljubav: Ako ste u vezi – učinite nešto da se Vaš partner oseća posebnim. To što ne dobijate pažnju od određene osobe ne znači da niste dovoljno dobri. Nemojte sumnjati u sebe.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti – dovoljno je i nekoliko minuta dnevno.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Bilo bi bolje za Vas da poslu prilazite malo objektivnije. Na taj način nećete se osećati povređeno ako neko kritikuje Vaš rad. Nije to ništa lično, to je samo posao.

Ljubav: Skladan odnos sa partnerom je ono što Vam pomaže da održite ravnotežu u životu. Ako ste sami – vreme je da prestanete da krijete svoja osećanja.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vam išta poremti planove!


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako radite na nekom projektu – rezultati će se uskoro videti. Inače ste zadovoljni svim poslovnim prilikama u poslednje vreme, što utiče i na Vašu motivaciju i rad.

Ljubav: Ako ste duže van veze – svesni ste koliko je prvi korak težak, ali ako se odabrali pravu osobu – nemojte čekati više. Partner je malo odsutan, nemojte mu zameriti.

Zdravlje: Petak je dan za opuštanje i uživanje!


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Tolerancija i prilagođavanje mogu biti veštine veoma korisne u poslovnom svetu, zato se potrudite da ih savladate – možda će Vam uskoro biti potrebne.

Ljubav: Neko Vam pruža dosta pažnje, što Vam prija iako niste zainteresovani. Partner ima potrebu da Vam objašnjava sve svoje postupke – nemojte biti toliko strogi.

Zdravlje: Bez većih promena. Dobro.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Kraj nedelje nije najbolji za donošenje važnih odluka ili rešavanje važnih poslovnih obaveza. Sve što možete – odložite za ponedeljak ili narednu nedelju.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih zainteresovati i opčini svojim šarmom. Sa partnerom proživljavate period savršenog sklada i harmonije.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite u potpunosti i provedete vikend u harmoniji.

09/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments