Horoskop za ponedeljak, 16. maj 2016. godine

16/05/2016 09:31

Horoskop za ponedeljak, 16. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 16. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav: Pripadnici znaka koji nisu u vezi bi trebalo da se odluče za taj naredni korak i da imaju više hrabrosti. U vezi ste sigurni i zadovoljni, što nije znak da bi trebalo da se u potpunosti opustite.

Zdravlje: Pravilna ishrana je najbolji način da sačuvate imunitet.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Zacrtali ste sebi neki cilj – sada je vreme za red, rad i disciplinu! Nemojte odustajati čak i ako Vam se učini da je to nemoguća misija!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka pažljivo biraju potencijalnog partnera. U vezi se partner stalno prilagođava Vama, budite mu na tome zahvalni.

Zdravlje: Potrudite se da nađete više vremena samo za sebe.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemojte da mislite da će se Vaši finansijski ili poslovni problemi rešiti sami od sebe. Potrebno je više truda, ali i vere u sebe – jer Vi to možete, samo ako želite!

Ljubav: Obuzdajte svoj karakter i emocije kako ne biste započeli nepotrebnu svađu sa voljenom osobom. Osoba koja Vam se dopada nije baš najbolja za Vas.

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja kako biste se napunili pozitivnom energijom.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ukoliko osetite manjak koncentracije i energije – nemojte to sebi zamerati. Pokušajte da se fokusirate na samo jedan poslovni zadatak kako biste bili što produktivniji.

Ljubav: Iskrenosti i poverenje je ono što čini svaku vezu jačom, pa i Vašu. Ako ste sami – nemojte odustajati od zamisli da postoji neko ko je savršen za Vas.

Zdravlje: Sačuvajte energiju za stvari u kojima uživate i koje Vas opuštaju.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Na poslovnom planu možete očekivati iznenadni napredak. Sav dosadašnji uložen trud konačno daje rezultatekakvim ste se nadali.

Ljubav: U Vaš život se vraća neko iz prošlosti, ali ovo možda nije najbolji trenutak da započinjete nešto ozbilno, bar ne odmah. Uživate u to malo zajedničkog vremena sa partnerom.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja. Više se odmarajte.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemojte misliti da je Vaša uloga da pokrenete druge na akciju. Dovoljno je da svoj deo posla radite kako treba – jedino tako možete druge inspirisati na pravi način.

Ljubav: Uživate u samoći, ali Vas obuzima osećaj melanholije. Partner pokušava da Vas razume. Ako ste sloboni – nemojte se ustručavati da pokažete naklonost.

Zdravlje: Mogući glavobolja ili problemi sa sinusima.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako uskoro ne rešite neke poslovne probleme – možete biti veoma uznemireni i negativni, što će Vas u potpunosti usporoti na putu ka uspehu za koji ste do sada vredno radili.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih zainteresovati i opčini svojim šarmom. Sa partnerom proživljavate period savršenog sklada i harmonije.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nemojte se izlagati nepotrebnom riziku. Ponekad je potrebno zaustaviti se na vreme i izabrati ono što je provereno. Obratite pažnju na finansije u naredim danima.

Ljubav: Uživate u samoći, ali Vas obuzima osećaj melanholije. Partner pokušava da Vas razume. Ako ste slobodni – nemojte se ustručavati da pokažete svoju naklonost.

Zdravlje: Jedan deo zdravlja je i pravilan san. Ne uskraćujte to sebi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Pozitivan stav je sve što Vam trenutno nedostaje. Napravili ste plan, radili ste naporno, sada budite strpljivi i čekajte rezultate svog rada.

Ljubav: U vezi uživate u zajedničkom vremenu sa partnerom. Zapitajte se da li je Vaše mišljenje o nekoj osobi dovoljno objektivno ili ste u zabludi?

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom – pripazite na ishranu.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Puni ste kreativne energije – što je posebno značajno ako se bavite nekom vrstom umetnosti ili drugim individualnim radom. Oslanjajte se na svoje instinkte i sposobnosti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo konačno da se prepuste svojim željama i pokušaju da ih ostvare. Ako ste u vezi – izbegavajte konflikt sa partnerom, kako to ne bi eskaliralo u nešto veće.

Zdravlje: Sačuvajte pozitivnu energiju i dobro raspoloženje.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ova radna nedelja počela je baš kao što ste planirali i želeli. Jednostavno – sve Vam ide od ruke i konačno možete spokojno da uživate u svom uspehu.

Ljubav: Partner ne prestaje da Vas prijatno iznenađuje i uživate u zajedničkom vremenu, kog je ponekad premalo. Ako ste sloboni – postoji neko kome ste zapali za oko.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte da se zabrinete ako osećate da Vaš posao stagnira. To je samo znak da sve ide kako treba i da se nalazite u periodu kada se sve bez problema realizuje.

Ljubav: Osećate emotivnu stabilost, što Vam daje dodatno samopouzdanje u vezi. Ako ste slobodni – probajte da nađete drugačiji način da privučete nečiju pažnju, jer ovako ne uspevate.

Zdravlje: Glavobolje mogu biti izazvane nedeovoljnom hidratacijom. Pijte više vode.

16/05/2016 09:31

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments