Horoskop za nedelju, 1. januar 2017. godine

31/12/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 1. januar 2017. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 1. januar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Trebalo bi malo više da se aktivirate na polju karijere ukoliko želite da ostanete “na pravom putu” ka cilju koji ste sebi zacrtali. Nemojte se ustručavati da tražite pomoć ukoliko smatrate da Vam je potrebna.

Ljubav: Ako se nalazite u ozbiljnijoj vezi – nemojte nasedati na sitne prookacije ili negativne komentare drugih koji možda samo žele da Vam pokvare sreću. Ako ste slobodni – vreme je da uzmete stvar u svoje ruke i promenite nešto.

Zdravlje: Izbegavajte stresne i napete situacije.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Trudite se i radite bez obzira na to što možda ne vidite rezultate koje ste do sada očekivali. Imajte više samopouzdanja i vere u sebe i svoje sposobnosti i željeni rezultati će se pokazati.

Ljubav: Sa voljenom osobom konačno uspevate da napravite neke planove od kojih ne bi trebalo da odustanete – šta god da se desi. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da očekuju previše od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i unosite više vitamina.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Sve što ste do sada radili nije bilo uzalud – a rezultati će se pokazati na više načina. U svakom slučaju – pred Vama je period u kom ćete moći malo da se opustite ili barem da predahnete.

Ljubav: Nemojte svoje negativnosti “istresati” na voljenu osobu. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da srljaju u nešto ozbiljnije, pogotovo ako su nedavno izašli iz neke veze koja je trajala duže.

Zdravlje: Pravilna ishrana i redovan san su više od pola zdravlja.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemojte se zaletati u neke nove obaveze i poslove ukoliko niste završili sve što je do sada trebalo da uradite. Gomilanjem poslova ništa nećete dobiti, a vreme i rokovi prolaze.

Ljubav: Ako ste u vezi nemojte se ustručavati i odlagati razgovor sa voljenom osobom za koji smatrate da bi mogao da promeni nešto u vezi – na bolje. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da “rasipaju” emocije.

Zdravlje: Trebalo bi da uvedete neke fizičke aktivnosti u svakodnevne “obaveze”.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako nemate dovoljno koncentracije – pokušajte da odložite sve važnije poslove kako ne biste napravili greške koje će kasnije biti teško ispraviti. Napravite pauzu kako biste se sabrali i nastavite dalje.

Ljubav: Nemojte idealizovati osobu za koju ste zainteresovani – pogotovo ako je poznajete kratko. Ako ste u vezi – imajte više poverenja u voljenu osobu i nemojte je isključivati iz svojih planova za budućnost.

Zdravlje: Mogući prolazni stomačni problemi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ukoliko se trenutno nalazite u poziciji koja nije baš zavidna – nemojte gubiti veru i strpljenje, stvari će se promeniti na bolje, čak i ako to ne bude na prvi pogled očigledno, ali Vi ćete sigurno primetiti.

Ljubav: Uživajte u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom i konačno ispunjenim planovima koje ste imali. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da odustaju od ideala u ljubavi.

Zdravlje: Pazite na pad imuniteta.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Napredovanje u poslu može podrazumevati i unapređivanje određenih veština, ali i crta ličnost, zbog čega bi trebalo da poradite na lakšem i bržem navikavanju na promene i nove situacije.

Ljubav: Period napetosti i nesporazuma sa voljenom osobom je iza Vas, ali nemojte dozvoliti da se ponovi. Ako ste slobodni – sada je odličan period za započinjanje nečega što bi moglo da se pretvori u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i kvalitetnog sna.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako želite da napredujete u karijeri potrebno je da napravite bolji plan, ali i da ga se kasnije pridržavate. Na taj način možete ispratiti napredak iz dana u dan, ukoliko budete uporni.

Ljubav: Sa voljenom osobom osećate posebnu konekciju u poslednje vreme – što je odličan znak da se stvari odvijaju onako kako ste želeli. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da sumnjaju u svoje kvalitete.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da neko negativno utiče na Vaše raspoloženje.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ukoliko mislite da Vam je potreban dodatni izvor prihoda morate biti spremni i na dodatne obaveze, ali i odgovornosti. Ako ste zaista spremni na sve to – onda nemojte odustajati od namere da zaradite dodatno.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi ljubav mogli da pronađu u krugu prijatelja ili poznanika. Ako ste u vezi – trebalo bi da poradite na komunikaciji i odnosu sa voljenom osobom ako želite da Vam veza bude još čvršća.

Zdravlje: Odvojite više vremena za svoje hobije ili aktivnosti koje Vas opuštaju.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Možda neko zaista čeka na Vašu grešku, a možda ste samo paranoični. U svakom slučaju trebalo bi da svoj posao obavljate što je odgovornije moguće i sa što manje grešaka.

Ljubav: Ukoliko imate potrebu za nekim promenama ili stabilnošću u vezi – trebalo bi o tome otvoreno da razgovarate sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – trebalo bi da prema sebi budete iskreni i rešite emotivne probleme koje imate.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Pred Vama mogu biti dve opcije, kada je posao u pitanju: ili ćete se zaista zauzeti za sebe i nastaviti svoj posao onako kako mislite da bi trebalo ili ćete poslušati sugestije – i promeniti način rada.

Ljubav: Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne – ne bi trebalo da dopustite da Vas ljubomora zaslepi i dovede u nezgodnu situaciju. Budite iskreni prema sebi, a onda i prema drugima.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica stresa.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Trebalo bi da prevaziđete svoje probleme sa autoritetima i nametnutim pravilima, jer je u poslu ponekad potrebno poviovati se pravilima zarad višeg cilja. Važno je da znate zbog čega to radite.

Ljubav: Ljubavna veza je nešto na čemu bi trebalo raditi svakodnevno i što podrazumeva zalaganje sa obe strane. Ako ste slobodni – nemojte spuštati kriterijume samo zato što još uvek niste našli “srodnu dušu”.

Zdravlje: Moguća prehlada.

31/12/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments