Horoskop za petak, 26. avgust 2016. godine

25/08/2016 21:00

Horoskop za petak, 26. avgust 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 26. avgust 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Pred Vama se nalazi gomila posla, ali srećom nemate problema sa koncentracijom i motivacijom za rad. Prisetite se šta Vam je krajnji cilj – i biće Vam još lakše da započnete i završite sve obaveze.

Ljubav: Postoji mogućnost za preispitivanje emotivnog odnosa sa partnerom, ali ubrzo ćete shvatiti da nemate u šta da sumnjate. Ako ste slobodni – budite malo odvažniji.

Zdravlje: Mogući bolovi u nogama – trebalo bi Vam više odgovarajućih fizičkih aktivnosti.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Postoji mogućnost da će na poslovnom planu biti nekih problem, ali još uvek imate vremena da se pripremite i izbegnete neprijatne situacije. Zamolite nekog od saradnika za pomoć.

Ljubav: Ukoliko smatrate da je potrebno da više radite na vezi, budite otvoreni sa partnerom/partnerkom oko toga. Slobodni pripadnici znaka svojim šarmom uspevaju da osvoje koga žele.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i pronađite način da se oslobodite napetosti.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Vi niste u obavezi da radite tuđe poslove. Fokusirajte se na svoj rad, a ukoliko nađete slobodno vreme – pokušajte da pomognete drugima. Dok ne date do znanja da to nije u redu, bar ne u toliko meri, bićete iskorišćavani.

Ljubav: Ako niste u vezi – trebalo bi da se posvetite sebi i shvatite šta je to što Vam je potrebno u ovom periodu. Pripadnici znaka koji su u vezi nailaze na sitne nesuglasice sa voljenom osobom, ali ne bi trebalo da toliko brinu o tome.

Zdravlje: Moguća prehlada ili virusna infekcija.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Trebalo bi malo više da se fokusirate na posao, a malo manje da maštate i sanjarite. Lepo je imati neki viši cilja, ali pred Vama se gomilaju poslovi koje ne stižete da uradite.

Ljubav: Osoba sa kojom ste u vezi bi Vašu odsutnost u mislima mogla da protimači veoma loše. Ako ste slobodni – vreme je da se spustite na zemlju i uskladite svoja očekivanja sa realnošću.

Zdravlje: Više se odmarajte.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Situacija na poslu je nestalna, što Vas stavlja u poziciju da stalno morate biti na oprezu. Međutim, Vi se sjajno snalazite u svim situacijama, pa za Vas nema problema.

Ljubav: Imate potrebu da preispitujete svoja osećanja i mišljenje o osobi sa kojom ste u vezi ili za koju ste zainteresovani. Dajte sebi dovoljno vremena da sve shvatite i budete sigurni u to šta osećate pre nego što donesete bilo kakvu odluku.

Zdravlje: Glavobolja može biti posledica manjka sna ili hroničnog umora.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Iskoristite dok možete situaciju u kojoj ste Vi jedan do ključnih faktora za donošenje važnih odluka – ovo je prilika da se istaknete i pokažete sve svoje potencijale i veštine i prikupite još pozitivnih ocena za svoj rad i zalaganje.

Ljubav: Pokrenite inicijativu u vezi – pogotovo ako ste nazadovoljni ponašanjem voljene osobe. Ako ste slobodni – nemojte više oklevati nego napravite taj prvi korak koji možda ta osoba i očekuje.

Zdravlje: Mogući problemi sa varenjem – jedite lakšu hranu.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Poslovna situacija u kojoj se nalazite trenutno nije ono čemu ste težili, ali nemojte da brinete – to je samo privremeno i nema potrebe da tome pridajete suviše pažnje. Fokusirajte se na svoj posao.

Ljubav: Da li ste uzeli u obzir to da postoji neko kome ste Vi dopadate, a ko zbog Vašeg ponašanja nema hrabrosti da Vam priđe? Ako ste u vezi – nemojte započinjati svađe i iskaljivati se na voljenu osobu zbog svog nezadovoljstva poslom.

Zdravlje: Vreme je da uvedete neke zdravije navike u svoju svakodnevicu.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Vaše angažovanje na poslu i posvećeni rad donosi Vam vidno bolju finansijsku situaciju u poređenju sa prethodnim periodom. Važno je da ne menjate svoje radne navike i održite motivaciju i entuzijazam.

Ljubav: Imajte malo više “sluha” za potrebe voljene osobe. Ako ste slobodni – postoji mogućnost za neko novo poznanstvo koje bi vrlo brzo moglo da preraste u nešto više od avanture.

Zdravlje: Odličnog ste zdravlja, ali hronično umorni i iscrpljeni.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Pred Vama se uvek nalaze neke nove ponude i opcije, ali ne bi trebalo da previše razmišljate i odugovlačite odluku – jer će možda doći trenutak kada ništa od ponuđenog više neće biti tu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati poziv od neke bivše ili nesuđene ljubavi. Ako ste u vezi – imajte više tolerancije u odnosu sa voljenom osobom i povremeno pristanite i na kompromis – ne može sve biti po Vašem.

Zdravlje: Nalazite se u odličnoj psiho-fizičkoj formi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Kada je reč o poslu – Vi ste veoma aktivni i puni radnog elana. Ako želite da napreduje morate nadograđivati svoje znanje.

Ljubav: Za pripadnike znaka koji su u vezi – na ljubavnom planu nema ničega novog, što ne mora biti ni dobro ni loše. Ako ste slobodni – možda je vreme da pristanete na taj poziv koji ste dobili pre nekog vremena.

Zdravlje: Moguća glavobolja ili bol u vratu. Sve ovo je posledica napetosti i umora.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Trebalo bi da naučite kako da kontrolišete svoje emocije kako biste sebe poštedeli mnogih neugodnih situacija. To je još jedna od odlika pravih profesionalaca.

Ljubav: Ako mislite da Vam partner nameće svoje mišljenje i svoju volju – ne bi trebalo to da trpite. Slobodni pripadnici znaka ljubav mogu naći na radnom mestu ili na nekom drugom mestu gde provode više vremena svakog dana.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i unosite više vitamina.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte odbacivati svoje snove i želje, ali pokušajte u ovom periodu da nađete sredinu između realnosti i onoga što Vi želite na poslovnom polju.

Ljubav: Ako su Vam emocije uzburkane – možda nije najbolje vreme da donosite neke odluke ili započinjete nešto novo ukoliko niste u vezi. Priberite se prvo.

Zdravlje: Dobro se osećate.

25/08/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments