Pažnja: Mlad mesec u Škorpiji!

01/11/2016 11:37

Pažnja: Mlad mesec u Škorpiji!

Mlad mesec predstavlja našu podsvest, tajnost i inspiraciju, a jednom u toku godine nađe se u znaku Škorpije – što može dovesti do zanimljivih događaja.

Postoji mogućnost za različite tajne ili paralelne veze, ali i druge vrste opasnosti u koje će se pripadnici horoskopskih znaka dovesti – kada dozvole da ih podsvest vodi.

Pored Sunca i Meseca, u osmom zodijačkom znaku, nalazi se i Merkur, simbol komunikacija, zbog čega će u prvom planu biti finansije, krediti, osiguranje imovine, kola, života, ali i tajne ili paralelne veze.

Uticaj mladog Meseca osetiće svi znaci, posebno žene, naročito Rakovi, Bikovi i Ribe, a nešto manje Jarčevi, Škorpije i Device.

Ovan (21. mart – 20. april)

Mlad Mesec sa Merkurom u vašoj astrološkoj kući finansija, pod uticajem Neptuna, donosi vam mogućnost zarade preko saradnje sa strancima, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

Bik (21. april – 20. maj)

Vladalac astrološkog polja posla, Merkur, blizu mladog Meseca u Škorpiji, pozitivno utiče na vaše planove u vezi sa partnerstvom u firmi koja posluje sa inostranstvom.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Vladalac vašeg znaka, Merkur, simbol biznisa, zajedno sa mladim Mesecom u astrološkoj kući posla i zdravlja, može da prolongira neke poslove. Takođe, mogući su problemi sa zglobovima.

Rak (21. jun – 22. jul)

Mlad Mesec, zajedno sa Merkurom u polju ljubavi, nagoveštava romantičan susret na nekom ko se bavi kreativnim zanimanjem ili sportom. Ulaganje u privatni biznis će vam se isplatiti.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Vladalac vaše astrološke kuće tajni, mlad Mesec blizu Merkura, pojačava vašu ambiciju pa možete da napredujete u karijeri, ali ipak povedite računa o svojim izjavama. Rasprava sa partnerom.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Vaš vladalac Merkur, simbol biznisa, i mlad Mesec u astrološkom polju mentalnog stanja, upozorava da budete oprezniji u vezi sa započinjanjem privatnog biznisa ili građevinskih radova.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Naglašena astrološka kuća posla, sa Mladim Mesecom i Merkurom, upozorava da povedete više računa o odnosima sa partnerom, i emotivnim i poslovnim. Strastveni susret sa mlađom osobom.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Mlad Mesec u astrološkom polju ličnosti, gde se već nalazi Merkur čiji je uticaj u vašem znaku naglašen, donosi vam šanse za započinjanje privatnog biznisa ili građevinskih radova.

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Mlad Mesec i Merkur u vašoj astrološkoj kući tajni i podsvesti, pod uticajem jednog od vaših vladalaca, Neptuna, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu romansu sa mlađom osobom.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Merkur i mlad Mesec, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u polju flerta, nagoveštavaju poznanstvo sa mlađom osobom na kraćem putu. Igrajte igre na sreću.

Vodolija (20. januar – 19. februar)

Mlad Mesec u vašoj astrološkoj kući karijere, u kojoj se već nalazi i Merkur, simbol biznisa, može da vam donese poslovnu ponudu od osoba sa kojima ste nekada davno sarađivali.

Ribe (20. februar – 20. mart)

Pun Mesec u vašem devetom astrološkom polju pod uticajem vašeg vladaoca Neptuna može vas odvesti na put u inostranstvo. Ako ste u dužoj vezi, možete da očekujete bračnu ponudu.

Izvor: Novosti.rs

01/11/2016 11:37

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments