Horoskop za utorak, 8. novembar 2016. godine

07/11/2016 21:00

Horoskop za utorak, 8. novembar 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 8. novembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nemojte da Vas uplaši količina obaveza koja se nalazi pred Vama – i do sada ste uspevali sve da uradite na vreme i kako treba, nema potrebe da sada počnete da sumnjate u sebe.

Ljubav: Malo je prilika da ćete uspeti da izgradite neki ozbiljniji odnos u ovom periodu – zato se nemojte previše zaletati i polagati previše nade u neko poznanstvo. U vezi je sve kako ste i želeli da bude.

Zdravlje: Obratite pažnju na signale koje Vam telo daje – jedite pravilno i pravilno spavajte.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Vi ne možete da se smirite sve dok posao nije u potpunosti gotov – zbog čega sebi nekad pravite više pritiska nego što bi trebalo, a to dovodi i do nepotrebnog stresa. Spustite loptu.

Ljubav: Ukoliko zaista želite da se nešto desi na ljubavnom planu – promena statusa ili nešto drugo čemu čemu težite duže vreme – sada je pravi trenutak da se pokrenete i budete odlučni i istrajni u tome.

Zdravlje: Uživajte u slobodnom vremenu i iskoristite ga po svojoj želji.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Za Vas je savršeno poslovno okruženje tamo gde radite posao koji volite, ali i tamo gde imate među kolegama i prijatelje i saradnike – pa se potrudite da izgradite takav odnos.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi mogu očekivati lepe trenutke sa voljenom osobom, a moguće i neko prijatno iznenađenje. Ako ste slobodni – dajte priliku bar jednoj ponudi od svih koje dobijate.

Zdravlje: Napravite predah – prijaće Vam.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Kada se stvari odvijaju lako i jednostavno – trebalo bi samo da ispratite to ali da se ne opuštate previše. Pad koncentracije i nedostatak pažnje mogu Vas koštati više nego što možete zamisliti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka su skloni da se nekad slepo vode emocijama – samo pazite da ne budete povređeni. Ako ste u vezi – međusobna komunikacija se vidno popravila, nemate više razloga za brigu.

Zdravlje: Glavobolja može biti posledica variranja pritiska – pazite šta jedete i više odmarajte.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Vi tačno znate šta znači postaviti prioritete i ispoštovati ih – jer je to jedini način da uradite sve kako treba i ispunite svoje ciljeve – nemojte nikad to da zaboravite i previdite.

Ljubav: Ako ste slobodni – trebalo bi da date više šanse nekom novom poznanstvu, jer ako ne pokušate ne možete znati šta bi od toga moglo da nastane. Ako ste u vezi – nemojte paranoisati jer je sve u redu.

Zdravlje: Dobro se osećate.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Čini Vam se da ste do sada radili uzalud i da ste na sve što ste zaslužili morali da čekate – ali to će se promeniti. Sve pozitivne promene će se desiti odjednom – pa ćete moći bez daljih prepreka da nastavite svoj posao.

Ljubav: Stari i novi udvarači, nove i stare simpatije – svi su tu ovih dana, a na Vama je da odlučite kako će se situacija dalje odvijati. Ako ste u vezi – nemojte dozvoliti da Vam se neko meša u odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća prehlada, budite pažljiviji.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Najbolje je da gledate svoja posla i potrudite se da svoj deo uradite kako treba. Nemojte se mešati u tuđa posla, a ako je nekome potrebna Vaša pomoć – zatražiće se sigurno.

Ljubav: Ukoliko imate bilo kakve sumnje u voljenu osobu – najbolje je da o tome otvoreno razgovarate. Slobodni pripadnici znaka koji “nisu zainteresovani za ljubav” mogu biti prijatno iznenađeni.

Zdravlje: Ako Vam problem sa imunitetom traje već neko vreme – obratite se lekaru za savet.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako želite da se nešto desi ili promeni potrebno je da se i sami aktivirate – da tražite, da se trudite da do promena dođe, a ako to ne možete sami da uradite – tražite pomoć od nekoga sa više iskustva.

Ljubav: Zahladneli odnosi sa voljenom osobom prolaznog su tipa – nemojte za to previše brinuti. Ako ste slobodni – budite zaista slobodni pa se upustite u nešto iako niste 100 posto sigurni kakav će ishod biti.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima – potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


StrelacStrelac (23. novembar – 19. decembar)

Posao: Vaša hiperaktivnost i velika želja za napretkom i uspehom može Vas dovesti samo u stanje konfuzije. Najbolje bi bilo da za početak odaberete jedan cilj i njemu se u potpunosti posvetite.

Ljubav: Partner/partnerka ne može uvek da razume Vaše promene raspoloženja i tvrdoglavost, pa pokušajte da se kontrolišete. Ako ste slobodni – neka osoba pozitivno utiče na Vaše raspoloženje.

Zdravlje: Ne dozvolite da na Vas utiče nečije negativno raspoloženje.


JaracJarac (20. decembar – 19. januar)

Posao: Vama uspeh ne dolazi tako lako – ali to nije ono što Vas najviše muči. Nemojte se porediti sa drugima jer je baš to najveća greška koju možete napraviti, a koja Vas može koštati puno.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi mogli da ubrzaju tempo i u napredovanju u odnosu sa osobom za koju su zainteresovani dok još uvek postoje šanse da se nešto desi. Ako ste u vezi – zajednički planovi se konačno ispunjavaju.

Zdravlje: Bolje se osećate.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Vreme je da se pokrenete i ubrzate tempo rada ako želite da sve postignete na vreme. Nemojte više odlagati obaveze jer se one samo gomilaju – što može uskoro biti veliki problem za Vas.

Ljubav: Ponekad je potrebno da se više vodite osećanjima i onim što Vam “srce kaže”, a malo manje onim što je razumno – jer u ljubavi nema mesta za previše planiranja i mozganja – kad dođe do toga, tu ljubavi više nema.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vam nevažne stvari u životu crpe energiju.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Vaš vredan rad će se dvostruko isplatiti – osim što na taj način izbegavate stres koji sa sobom nose ne rešeni problemi – neko od nadređenih će Vas primetiti i sigurno nagraditi na neki način.

Ljubav: Budite slobodni da iskražete svoje emocije i mišljenje – bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Nema potrebe da sebe kočite i sputavate svoja osećanja, nemate šta da izgubite!

Zdravlje: Vreme je da promenite način ishrane.

07/11/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments