Horoskop za petak, 19. avgust 2016. godine

18/08/2016 21:00

Horoskop za petak, 19. avgust 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 19. avgust 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Mogli biste da poradite na komunikaciji sa saradnicima, ali i na samokontroli – pogotovo kada se iznervirate, jer biste tada mogli reći nešto što Vas lako može dovesti veoma neprijatnu i lošu situaciju.

Ljubav: U vezi bi trebalo da češće pokazujete svoje emocije i nađete način da pokažete partneru/partnerki da znate koliko ste voljeni. Ako niste u vezi – moguća ljubav na prvi pogled.

Zdravlje: Moguća osetljivost stomaka – pripazite šta jedete.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: To što ste vredni i samokritični neće Vam pomoći da dostignete više od onoga što sada imate, a samo sebi pravite dodatni pritisak i izlažete se nepotrebnom stresu.

Ljubav: Postoji mogućnost da ćete vezu započeti upravo sa nekim koga ste smatrali prijateljem. Ako ste već u vezi – uživajte u vremenu koje provodite sa voljenom osobom, kog ionako nije dovoljno zbog svih obaveza koje imate.

Zdravlje: Napravite prioritete u životu i na osnovu toga određujte obaveze i slobodno vreme.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Za pohvalu je to koliko se trudite oko svog posla, ali bi trebalo malo i da se opustite i ne forsirate sebe toliko. Ne možete uraditi više nego što možete – zato nemojte da se osećate loše.

Ljubav: Ljubav možete pronaći na najčudnijim mestima – dok na primer čekate prevoz do posla i slično – nemojte to da Vas iznenadi. Ako ste u vezi – posvetite više vremena voljenoj osobi i uključite je u svoje planove.

Zdravlje: Krvni pritisak možete stabilizovati i pravilnom ishranom, ali i zdravijim navikama.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Prirodno je da želite više u svojoj karijeri, ali ipak birajte sredstva uz pomoć kojih ćete do toga i doći. Uostalom, bolje je da se malo strpite – i sve će samo od sebe doći na svoje, pa samim tim i Vaš napredak u karijeri.

Ljubav: Znate šta partneru/partnerki smeta – zato nemojte to ponavljati. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da izbegavaju kontakt sa bivšom ljubavi – jer da je sve u redu među vama ne biste ni raskidali.

Zdravlje: Moguća prehlada.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: To što Vi znate koliko vredite nije dovoljno ukoliko želite napredovanje u karijeri. Potrudite se da pokažete sve svoje veštine i znanje i drugima, naravno pre svega svojim nadređenima.

Ljubav: Kao i u svakoj vezi, i u Vašoj postoje različiti periodi, što ne znači da sve na kraju neće biti u redu – bez panike. Ako ste sami – ako ne želite neobaveznu vezu, trebalo bi da budete iskreni po tom pitanju sa osobom koja Vas interesuje.

Zdravlje: Nemojte se zamarati nevažnim stvarima.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Vaša posvećenost poslu ne može proći nezapaženo, ali to svakako ne bi trebalo Vas da se tiče. Ako želite napredak potrebno je samo da nastavite da radite svoj posao kao i do sada.

Ljubav: Postoji mogućnost za ljubomoru – iako ste svesni da za to nema razloga. Pokažite više poverenja voljenoj osobi. Ako ste slobodni – zapitajte se da li ste zaista samo prijatelj jednoj osobi…

Zdravlje: Petak je dan za zabavu – priuštite to sebi i zaboravite na probleme.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Koliko Vam je važan posao, toliko Vam je važan i odnos sa partnerima i saradnicima/kolegama. Naravno, da bi ste bilo u redu nije dovoljno da se trudite samo Vi, zato se nemojte nervirati oko toga.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo već jednom da iskoriste priliku i priđu osobi za koju su još zainteresovani – dok još imaju neke šanse. U vezi postoji mogućnost za svađu oko nekih potpuno nevažnih stvari. Zapitajte se šta zaista nije u redu.

Zdravlje: Tokom najtoplijeg perioda dana izbegavajte izlaganje suncu.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nemojte gubiti nadu u napredak i poboljšanje Vašeg trenutnog poslovnog statusa. Nekima će biti potrebno više vremena, ali jednimo što možete da uradite jeste da budete vredni i strpljivi.

Ljubav: Ako ste u dužoj i stabilnoj vezi – vreme je da razmišljate o narednom koraku, ako je i “druga strana” spremna na to. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da pristanu na taj sastanak – i pruže šansu za upoznavanje, a posle možda i nešto više od toga.

Zdravlje: Hroničan umor može da izazove pad imuniteta. Više se pazite.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Kada inat koristite u poslu – dobijate samo odlične rezultate. Ova vaša crta karaktera odlična je u situacijama kada svi drugi misle da je nešto nemoguća misija.

Ljubav: Ljubomora u vezi je neizbežna u nekim situacijama – i to je u redu. Pazite samo da to ne ode predaleko i postane bez kontrole. Ako ste slobodni – postoji mogućnost veze sa osobom koja je u rodu sa nekim od Vaših prijatelja ili kolega.

Zdravlje: Odvojite više vremena u toku dana za stvari u kojima uživate i koje Vas opuštaju.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako imate potrebu da isterujete pravdu na poslu i smatrate da ste u pravu – potrebno je da to kažete na što smireniji način, jer ćete u suprotnom biti pogrešno shvaćeni, a možda i osuđivani.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi mogli doživeti neki prijatno iznenađenje ukoliko planiraju put. U vezi vlada međusovno razumevanje i podrška.

Zdravlje: Moguća glavobolja ili problemi sa sinusima.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Kada ste raspoloženi i kada se dobro osećate – i posao Vam lakše pada, a produktivnosti i efikasnost postaju Vaša jača strana.

Ljubav: Ako želite da partnera/partnerku učinite ljubomornim/ljubomornom – znajte da to nije pametno. Slobodni pripadnici znaka izvlače sve pozitivne stvari iz svog statusa – i uživaju u letu.

Zdravlje: Isplanirajte nešto zanimljivo za vikend – i iskoristite ga maksimalno.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Čak iako Vam se čini da Vaš rad nije cenjen – nemojte odustajati. Trud se uvek isplati i to ne bi trebalo da zaboravite. Uostalom – ne mogu svi ni da razumeju koliko je važan Vaš posao i Vaše zalaganje.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi mogli da se upuste u vezu – pod uslovom da pristaju na neobavezan odnos. Ako ste u vezi – nemojte ispitivati prag tolerancije partnera.

Zdravlje: Česte promene raspoloženja i razdražljivost mogu biti samo posledica umora.

18/08/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments