Horoskop za ponedeljak, 12. decembar 2016. godine

12/12/2016 09:03

Horoskop za ponedeljak, 12. decembar 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 12. decembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Obaveze koje imate možda Vam oduzimaju previše vremena ili energije, pa ako ne možete da ispratite taj tempo – zatražite pomoć od prijatelja, kolega ili bilo koje osobe od poverenja.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi samo da se prepuste mirnom i harmoničnom odnosu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – vreme je da prošlost ostavite iza sebe kako biste mogli da započnete nešto novo.

Zdravlje: Pravilna ishrana i kvalitetan san su najbolja preventiva za jačanje imuniteta.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Pred Vama je period u kom ćete uživati u plodovima svog pređašnjeg rada – što znači da ćete imati dovoljno vremena i želje da počnete sa planovima za budućnost koje ste do sada zapostavljali.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se možda osećaju usamljeno – što može biti znak da su spremni da se posvete nekome i započnu ozbiljniju vezu. Ako ste već u vezi – uživajte u skladom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vam neko/nešto kvari raspoloženje.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Iako možda još uvek niste stigli do cilja koji ste želeli – ipak se stvari odvijaju u pravom smeru. Nemojte gubiti nadu i pustiti da motivacija nestane – samo se setite zbog čega radite to što radite i šta je krajnja nagrada.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi malo da poradite na odnosu sa voljenom osobim kako ne bi izgubili međusobno poverenje. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da pripaze da se ne zalete i na kraju budu povređeni.

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja i rekreacije.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Rasejanost i pad koncentracije su nešto što je normalno i što se dešava svima, zato nemojte paničiti ili biti previše strogi prema sebi. Napravite pauzu, uklonite sve što Vas dekoncentriše i nastavite dalje.

Ljubav: U vezi u kojoj ste vlada stabilnost – ali to se nije desilo preko noći, važno je da ne zaboravite da je ljubavna veza odnos na kom se stalno radi. Ako ste slobodni – nemojte očekivati previše od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Obratite više pažnje na ishranu.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Možda bi trebalo da poradite na odnosu sa kolegama i poslovnim saradnicima ili da poradite na širenju mreže kontakata – pogotovo ako Vaš posao nije striktno vezan za kancelariju.

Ljubav: Ako ste trenutno bez partnera – iskoristite vreme da se posvetite sebi i shvatite šta biste voleli u životu da Vam se desi na ljubavnom planu. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da porade na komunikaciji – ali ništa strašno.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Samo se opustite i nemojte brinuti unapred – sve što ste zacrtali i isplanirali sigurno ćete ispuniti, bitno je samo da se skoncentrišete i ne gubite veru u sebe i svoje sposobnosti.

Ljubav: Odvojite više vremena za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – zapitajte se da li ste zaista spremni za nešto ozbiljniju vezu ili bi trebalo još malo da sačekate.

Zdravlje: Prijalo bi Vam više fizičkih aktivnosti – kako zbog zdravlja tako i zbog kondicije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Dobro raspoloženje i pozitivan stav je ono što Vama pomaže da uvek pronađete motivaciju i ne gubite entuzijazam za svoj posao, a upravo je to ono što i drugi cene kod Vas kao profesionalca.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka je zainteresovala osoba koja možda i nije najbolja za njih. Ako ste u vezi – uključite voljenu osobu u svoje planove za budućnost i rešavanje nekih problema.

Zdravlje: Moguće glavobolje ili problemi sa sinusima.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ukoliko se nađete pred nekim zanimljivim novim poslovnim ponudama – nemojte ishritreno donositi odluke nego prvo dobro razmislite, pre svega o tome kako će to uticati na neke naredne poslove i slično.

Ljubav: Pripadnici znaka koji se nalaze u nekoj ozbiljnijoj vezi trebalo bi da razmišljaju o budućnosti i o tome češće razgovaraju sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – nemojte se zaletati i “gubiti glavu” olako.

Zdravlje: Nemojte zapuštati svoje hobije i stvari u kojima uživate u slobodno vreme.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako Vam se čini da vreme prolazi brzo i da ne možete da stignete sve na vreme – možda je potrebno da napravite bolji ili realniji plan kako se ne bi razočarali ili izgubili veru u sebe.

Ljubav: Pre nego što se upustite u neku novi ljubavnu avanturu – zapitajte se kakva bi mogla da bude budućnost te veze. Ako ste već u dužoj vezi – probajte da malo “zagrejete” atmosferu u vezi.

Zdravlje: Pojačajte imuni sistem.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Sve promene na poslovnom planu odvijaju se u skladu sa Vašim planovima, zato nemojte o tome previše brinuti. Ako ipak mislite da “gubite konce” – obratite se nekome sa više iskustva za pomoć.

Ljubav: Pred voljenom osobom ne bi trebalo da se ustručavate – otvoreno recite sve što Vam smeta i pokušajte da nađete rešenje. Ako ste slobodni – skupite hrabrost i pokrenite se; možda ta osoba baš čeka Vaš poziv ili poruku.

Zdravlje: Osim što ste hronično umorni – sve je u redu sa Vašim zdravljem.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Pored svih veština, znanja i sposobnosti koje imate i zahvaljujući kojima Vas mnogi smatraju osobom od poverenja, za još bolji poslovni status potreno je da usavršite svoju poslovnu komunikaciju.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi mogli da sretnu i upoznaju neku zaista interesantnu osobu preko posla, interneta ili prijatelja. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da budu tolerantniji prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Bol u kičmi i vratu posledica su napetosti ili lošeg spavanja.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Verujte da je sav Vaš dosadašnji i trenutni trud vredan i da ćete uskoro biti u skladu sa tim i nagrađeni. Nemojte tako lako odustajati – istrajte u svojoj nameri da uspete, napredujete i dostignete svoj cilj.

Ljubav: Slobodnim pripadnicima znaka se stvari na ljubavnom planu odvijaju u skladu sa njihovim zalaganjem. Ako ste u vezi – pronađite više vremena za voljenu osobu i isplanirajte neke zajedničke aktivnosti.

Zdravlje: Odlično se osećate.

12/12/2016 09:03

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments