Šta je PayPal i kako napraviti nalog

10/09/2014 13:19

Šta je PayPal i kako napraviti nalog

Pejpal je servis koji vam omogućuje da raspolažete svojim novcem onlajn. Ima preko 100 miliona korisnika, prihvaćen je način plaćanja na gotovo svim većim sajtovima za onlajn kupovinu, poput Ibeja ili Amazona.

Srbija je konačno došla na red i sada i mi možemo da napravimo nalog i koristimo Pejpal. Sve što vam je potrebno da biste otvorili nalog jeste da imate platnu karticu koja podržava elektronsko plaćanje. Ukoliko niste sigurni da li imate takvu karticu, možete se raspitati u vašoj banci. Drugi korak je da odete na sajt www.paypal.com, i kliknete na Sign Up.

Da biste se registrovali kao fizičko lice, treba da odaberete opciju Open an account u Individual polju.

Nakon toga, treba da ispunite formular sa ličnim informacijama. Nakon što to uradite, kliknite na dugme Agree and Create Account. Pejpal će vam zatražiti da upišete CAPTCHA kod u prazno polje da dokažete da niste robot.

CSC broj na platnim karticama

CSC broj na platnim karticama

Sada je vreme da unesete podatke sa vaše platne kartice. Na kartici morate da imate nekoliko evra da biste mogli da se registrujete – kao proveru tačnosti računa pejpal će vam skinuti 1.5 evra, koje će vam kasnije vratiti. U polje Credit card number unosite broj vašeg računa, a u polje CSC unosite poslednje tri cifre koje se nalaze na kraju računa.

Pogledajte i video tutorijal:

10/09/2014 13:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments