Šta je to novo u poslednjim verzijama Photoshopa i Lightrooma? (VIDEO)

31/10/2021 17:44

Šta je to novo u poslednjim verzijama Photoshopa i Lightrooma? (VIDEO)

Najnovije verzije Lightrooma i Photoshopa su stigle, donoseći neke veoma impresivne nove funkcije, koje će vaš rad učiniti lakšim i efikasnijim.

Ako želite da budete sigurni da nećete propustiti nijednu od novih funkcija kako biste mogli da izvučete maksimum iz oba programa, pogledajte ovaj sjajan video pregled koji će vam ukazati na sve što treba da znate.

Autor je Met Kloskovski, koji u videu predstavlja i demonstrira sve važne nove funkcije u Lightroomu i Photoshopu. Iako je Adobe uveo razna poboljšanja u programe koji će učiniti vaš posao lakšim i efikasnijim (posebno, mogućnosti maskiranja u Lightroomu), postoje neke uzbudljive funkcije koje izgledaju kao da bi takođe mogle da podstaknu vaše kreativne impulse.

Adobe je uzeo u obzir programe poput Luminar AI, koji proširuju mogućnosti izvan standardnog uređivanja, na kreativne opcije kao što je automatska zamena neba, nudeći sopstvenu verziju ove opcije, zajedno sa sve boljim Neural filterima, koji pružaju kreativne izmene jednim dodirom, kao i neke zanimljive mogućnosti koje će se vremenom poboljšati.

Pogledajte video.

 

31/10/2021 17:44

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments