Kako da se vratite na staru verziju Windows-a

06/08/2015 13:36

Kako da se vratite na staru verziju Windows-a

Kompanija Microsoft je ove godine svojim korisnicima omogućila najnoviju verziju svog operativnog sistema – Window 10.

Veliki broj korisnika je nadogradio svoj pređašnji operativni sistem i prešao na Windows 10, a među njima su i oni kojima nova verzija Windows-a ipak ne odgovara. Koji god da je razlog za to – postoji rešenje i način da se vratite na prethodnu verziju Windows-a koju ste koristili.

Kompanija EaseUS je poznata po svom sistemu za vraćanje podataka koji je veoma pouzdan, a besplatan program EaseUS System GoBack Free vam može vratiti staru verziju Windows-a, ukoliko se odlučite da ipak ne koristite Windows 10 koji se instalirali.

Za vraćanje na stari operativni sistem, svi korisnici Windows 10 to mogu uraditi jednostavno – u dva koraka:

Kada pokrenete program uradite backup sadašnjeg sistema, a posle upgrade-a na Windows 10 (ukoliko vam se ne sviđa) kliknite na Go Back dugme.

Iako postoje i drugi načini da se vratite na prethodni operativni sistem – Microsoft u Windows 10 daje priliku da u roku od 30 dana promenite mišljenje i vratite se na prethodni operativni sistem – rešenje koje nudi EaseUS je definitivni najjednostavnije, a dokazano je i da su sve usloge ove kompanije bezbedne.

Ono što je posebno važno jeste da alat EaseUS System GoBack Free prvo napravi image starog operativnog sistema, a ako se predomislite i poželite da se sa Windows 10 vratite na operativni sistemi koji se koristili pre njega – ovaj program će iskoristiti podatke koje ima i vratiće vas na stanje kako je i bilo – bez gubitka podataka.

Da biste mogli tako jednostavno da se vratite na staro, potrebno je da pokrenete GoBack Free alat i da od dva dugmeta koja se ponude “Backup System” i “GoBack” izberete “BackUp System” – i kopiija sistema će biti spremna.

Sada na red dolazi nadogradnja operativnog sistema na verziju Windows 10. Ukoliko vam se ne dopada ili vam jednostavno ne odgovara ova verzija Windows-a jednostavno kliknite na “GoBack” dugme i vratićete se na stari operativni sistem.

Kada posetite stranicu o programu EaseUS System GoBck Free kliknite na dugme “Download”, nakon toga biće vam zatražena i mejl adresa, a kada je unese dobićete link preko kog ćete preuzeti .exe fajl od 76,3 MB. Pored toga dobićete i 30 odsto popusta za kupovinu njihovog backup alata.

06/08/2015 13:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments