Isključite SEEN na WhatsApp-u

18/01/2016 13:59

Isključite SEEN na WhatsApp-u

Pored društvenih mreža, koje nam omogućavaju da putem interneta komuniciramo međusobno, postoje i različite aplikacije koje su sve popularnije.

Uz pomoć tih aplikacija možemo jednostavno i besplatno, samo uz internet konekciju, da razmenjujemo poruke, razgovaramo ili obavljamo video pozive.

Svaki put kada vam neko pošalje poruku preko ovih aplikacija bićete obavešteni o tome, čak i kada ne želite da se dopisujete.

Pored Viber-a, jedna od najpopularnijih apliakacija za komunikaciju je i WhatsApp koja ima više miliona korisnika.

Kako biste ovu aplikaciju koristili onako kako vi želite – i kada želite, ova opcija će vam sigurno biti veoma korisna.

Kada vam neko pošalje poruku i vi je vidite – očekuje se da ćete i odgovoriti. Ali ako je ne vidite – ovog pritiska nema. Ali šta da radite ako vidite poruku – ali ipak ne želite da odgovorite?

Postoji način da pogledate poruku, a da onaj ko vam je poslao to ne zna. Opcija SEEN može i da se isključi na WhatsApp-u, a evo i kako!

Ako postoji jedna određena osoba na čiju poruku možda ne želite da odgovorite ili jednostavno ne želite da zna da ste online i da ste videli poruku koja vam je poslata, možete da uključite “airplane” mod, otvorite WhatsApp, pročitate poruku, izađete iz aplikacije – a poruka će izgledati kao nepročitana onome ko vam je poslao.

Međutim, ukoliko ne želite da iko ikad vidi da ste pročitali poruke koje dobijate od svih sa kojima se dopisujete preko ove aplikacije, postoji jednostavan način na isključite SEEN opciju.

U podešavanjima ove aplikacije ponaćićete opciju “read recipient”. Dovoljno je samo da je dekativirate i nikada se više neće pojaviti plave kvačice koje pokazuju da ste i u koje vreme pročitali poruku.

18/01/2016 13:59

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments