Još brže i lakše deljenje velikih datoteka preko Facebook-a

18/04/2016 09:24

Još brže i lakše deljenje velikih datoteka preko Facebook-a

Facebook Messenger je i ranije omogućavao deljenje velikih datoteka, odnosno onih koje čuvate na nekom od brojnih servisa u oblasku, kao što je i Dropbox.

Međutim, od sada će ovaj postupak biti još lakši i brži, i biće moguće deljenje ovih file-ova i preko chat-a sa svim vašim prijateljima na ovoj društvenoj mreži.

Do sada je slanje Dropbox datoteka išlo malo “dužim putem”; bilo je potrebno da prvo otvorite Dropbox aplikaciju na svom telefonu, da pronađete datoteku koju želite da podelite sa prijateljem ili sa više njih, onda kopirate link i “zalepite” ga u prozor konverzacije.

Sada je ovaj prces znatno kraći, a samim tim i manje konfuzan i mnogo praktičniji. Naime, potrebno je za početak da na svom telefonu imate instalirane aplikacije Facebook Messenger i Dropbox.

Ako ste ispunili ovaj prvi uslov, nakon toga slanje željenih Dropbox datoteka je veoma lako – potrebno je samo da u otvorenom chat-u odaberete opciju “More” i otvoriće vam se sve vaše datoteke koje ste prethodno smestili na Dropbox servis za čuvanje.

18/04/2016 09:24

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments