Napravite savršene fotografije ovog leta

20/07/2017 13:40

Napravite savršene fotografije ovog leta

Leto je deo godine kada se najčešće putuje, a upravo na putovanjima napravimo najviše fotografija koje nam ostaju kao uspomene.

Kako bi ovog leta sve fotografije koje napravite (najčešće mobilnim telefonom) izgledale još bolje – ne treba vam ništa više od telefona koji imate i jedne od niza sjajnih aplikacija koje će vam poslužiti da sredite slike koje želite da sačuvate.

Uz pomoć neke od aplikacija za obradu fotografija namenjene pametnim telefonima ovog leta baš vaše fotografije na društvenim mrežama mogu biti najpopularnije!

Da bi do izražaja došao vaš talenat za fotografiju ili jednostavno ljubav prema fotografijama koje pravite uz pomoć svog telefona iskoristite sve prednosti nekih od najpopularnijih i najboljih besplatih aplikacija za obradu fotografija:

more talas

VSCO

Sastoji se od velikog broja alata koji će vam omogućiti da napravite što bolju fotografiju jer omogućava i da manuelno kontrolišete proces fotografisanja i nakon toga editovanja kako biste dobili željeni izgled.

Open Camera

Dostpuna je samo za Android pametne telefone, napravljena od strane fotografa i namenjena drugim fotografima. Ovom aplikacijom se može upravljati manuelno, glasovnim instrukcijama, a postoje posebne opcije za levoruke.

Snapseed

more plaza most

Među najpopularnijim aplikacijama za obradu fotografija svakako se nalazi i Snapseed – Google-ov alat koji omogućava da se uređuju sve karakteristike fotografije. Postoje posebne opcije koje će omogućiti da uz par dodira ekrana istaknete pozadinu fotografije ili da istaknete posebno neki detalj i slično.

Layout

Za ljubitelje kolaža koji inače koriste i Instagram, aplikacija Layout je nezaobilazna. Ona omogućava brzo i jednostavno pravljenje kolaž fotografija koje kasnije možete u nekoliko poteza doraditi kroz Instagram.

YouCam

selfie

S obzirom na to da su selfie fotografije veoma popularne – i za njih postoje posebne aplikacije, kao što je YouCam zahvaljujući kojoj možete veoma lako srediti svoj selfie pre nego što ga objavite na nekoj od društvenih mreža.

20/07/2017 13:40

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments