Kako do visokog rezultata na testu iz matematike na maloj maturi?

11/06/2019 09:16

Kako do visokog rezultata na testu iz matematike na maloj maturi?

Ostalo je još malo vremena do polaganja male mature, a to znači da je pred vama najproduktivniji period. Upisaćete školu koju želite i čeka vas dugo, zabavno leto, ali pre toga vam ostaje da još jednom prelistate zbirku iz matematike.

Dragi osmaci, ovog puta vam je zadatak da učenje matematike bude zabava, a online škola matematike vam u tome može pomoći! Na platformi OKmatematika omogućeno vam je da spremite test iz matematike za malu maturu pomoću pripreme koja je organizovana tako da možete stići da sa razumevanjem naučite sve zadatke do 18. juna, kada je zakazan završni ispit iz matematike.

Pripremite se za malu maturu u online školi matematike

Zadaci iz zbirke za malu maturu postupno su rešeni

Priprema male mature je realizovana kroz video-lekcije koje obuhvataju sve zadatke iz zvanične zbirke Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja za polaganje male mature 2018/2019, iz koje se mali maturanti pripremaju. Ovde su postupno, korak po korak, rešeni svi zadaci. Uz to, postoji mogućnost komunikacije preko sistema poruka. Ako vam nešto u postupku nije jasno, pošaljite poruku, a profesor će vam dati dodatno objašnjenje, nakon čega ćete moći slične zadatke da rešavate bez problema.

Ukoliko primetite da postoji oblast koja vam predstavlja problem, organizuju se online časovi sa profesorima, a snimak časova trajno ostaje kod vas, tako da ga možete pogledati u svakom trenutku.

Kada postupno i tačno uradite svaki zadatak, sigurno ćete isto rešenje znati da primenite i na dan polaganja. Takođe, dobićete online testove koje ćete moći da rešavate i realnu simulaciju konačnog testa, na osnovu čega ćete znati šta vas očekuje na maloj maturi.

Prijavite se i naučite matematiku u kratkom roku

Uz online pripremu za malu maturu za kratko vreme ćete uspeti da još jednom pređete sve zadatke koji će vas pripremiti za finalni test. Kao dodatnu pripremu dobićete i rešenja zadataka iz prethodnih zbirki, tako da možete dodatno da obnovite oblasti u koje niste sigurni. Nakon ovoga ćete sa lakoćom postići željeni rezultat i time osigurati mesto na vrhu konačne liste pri upisu u željenu školu.

Online zbirka sa postupnim rešenjem zadataka, koju je OKmatematika priredila, vaš je saveznik u postizanju visokog mesta na rang-listi. Kada pređete ceo kurs, spremni ste za malu maturu, a leto konačno može da počne.

Prijavite se odmah i spremite test iz matematike za malu maturu uz OKmatematiku.

11/06/2019 09:16

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments