Portal za osnovce i njihove roditelje – Osnovneskole.edukacija.rs

08/09/2015 10:51

Portal za osnovce i njihove roditelje – Osnovneskole.edukacija.rs

U okviru portala Edukacija.rs sada postoji mesto koje je namenjeno svim učenicima osnovnih škola, ali i njihovim roditeljima.

Pored informacija vezanih za upis u osnovne škole, osnovno obrazovanje i pripremu za upis u srednje škole, na sajtu Osnovneskole.edukacija.rs nalaze i tekstovi o različitim oblastima koje mogu interesovati učenike kako nižih razreda, tako i viših razreda osnovne škole.

Pored zanimljivosti iz biljnog i životinjskog sveta, zanimljivih podataka iz istorije ili smešnih fotografija i video zapisa, na portalu Osnovneskole.edukacija.rs mogu se naći i korisni saveti za roditelje.

Tekstovi koji su namenjeni roditeljima mogu im pomoći da lakše isprate razvoj svog deteta, da pročitaju korisne savete vezane za zdravlje i vaspitanje dece, ali i da se informišu o aktuelnostima vezanim za obrazovanje njihove dece.

Osnovneskole.edukacija.rs sadrži i bazu sa informacijama o svim državnim i privatnim osnovnim školama u Srbiji. Pored podataka o školama, na sajtu se mogu pronaći i sve korisne informacije vezane za upis u osnovnu školu, dokumentaciju potrebnu za upis, kalendar rada za škole u Srbiji i Vojvodini, kao i ostale protokole vezane za osnovno obrazovanje.

08/09/2015 10:51

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments