Facebook uvodi veoma zanimljivu i korisnu opciju!

01/12/2016 15:44

Facebook uvodi veoma zanimljivu i korisnu opciju!

Kako bi zadržala postojeće i zadobila nove korisnike, društvena mreža Facebook redovno ažurira i unapređuje svoje opcije.

Da sluša potrebe svojih korisnika – to je jasno, pogotovo poslednjom akcijom koju su pokrenuli, a koja je podrazumevala da sve stranice koje postoje označe Wi-Fi lokacije na svojim realnim adresama, a ovi podaci su kasnije iskorišćeni za kreiranje nove opcije koja će biti korisna svima.

U pitanju je opcija namenjena onima koji Facebook koriste preko aplikacija na svojim pametnim telefonima – za šta im je potreban i internet. Naime, Facebook će omogućiti svojim korisnicima da još lakše pronađu Wi-Fi u svojoj neposrednoj blizini.

Treutno ovu opciju može da koristi određen broj iOS korisnika, dok će se za Android ova opcija pojaviti u narednom periodu.

Cilj ove opcije je da, lakšim pronalaženjem Wi-Fi mreže korisnici Facebook-a budu još aktivniji na ovoj društvenoj mreži, da češće i više objavljuju kako postova, statusa, tako i fotografija, snimaka i drugih sadržaja koje inače objavljuju.

01/12/2016 15:44

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments