Trikovi za savršen stil

22/03/2021 16:34

Trikovi za savršen stil

Savršen izgled se ne postiže sa mnogo garderobe, boja ili nakita. Perfektan stajling postiže se sa svega par komada odeće, ali koje samo treba znati kombinovati!

Jedna od neophodnih stvari je bela majica. Nevažno je kakav izrez imaju oko vrata, jer je vanvremenski komad odeće. A kada pronađete odgovarajuću, u broju i kroju vašeg tela, lako se može kombinovati sa pantalonama, farmericama i suknjama.

Poput bele majice i košulja u ovoj boji je za sva vremena. Jedna je od retkih košulja koje se mogu nositi u svim prilikama. Teget blejzer koji je strukiran je svestran, za razliku od crnog, koji više odgovara poslovnom stilu. Teget boja je opuštenija i lakše se može iskombinovati sa ostatkom garderobe.

Sofisticirana, midi suknja A kroja u neutralnoj nijansi, može da se nosi gotovo cele godine. Ako se pravilno kombinuje izgledaćete elegantno. Tamne farmerice i to zvoncare, doprinose da vaše noge izgledaju mnogo duže nego što to jesu. Ako se pravilno iskombinuju, ne moraju predstavljati samo retro modu, već vaš izgled može biti ultra moderan i laskav.

Klasični baloner je dodatak bilo kojoj kombinaciji i uklapa se u sve stilove. Crne pantalone, nevažno kog kroja, su ovazne u garderoberu. Lako se kombinuju i nikada neće izaći iz mode. Isto se odnosi i na pantalone u beloj boji. S jedinom razlikom, što se preporučuje, da one moraju biti širokih nogavica.

Žena mora imati i nezaobilaznu malu crnu haljinu. Ta haljina je uvek savršen izbor kada ste u nedoumici šta obući za neki događaj. Naravno ona mora da savršeno odgovara vašem obliku tela. Jednako važno je posedovati i haljinu za posebne prilike. Ova haljina nije “širokog spektra”, kao crna, ali nikad se ne zna kada će ta posebna prlika da se ukaže.

Obični džemper se kombinuje sa pantalonama i farmericama, a odličan je za slojevito oblačenje i izgledu daje puniji doživljaj. Savršen izgled zaokružiće kaput! Pri odabiru nikada se ne može pogrešiti, ako se izabere crni. On je klasični komad i nevažno je da li ispod njega nosite haljinu ili patalone.

pročitajte još i kako da promenite svoj izgled:  Jednostavno i lako do mlađeg izgleda

5 stvari koje treba izbegavati

Ma koliko voleli neke komade odeće, boje ili dezene važno je da se ne prelazi granica ukusa. Nepoštovanjem pravila od osobe sa stilom lako se dolazi do one bez ukusa.

Vidljivi logo određenog brenda je prva stvar koja nije dozvoljenja. Iako postoje komadi sa vrlo naglašenim nazivima, žene koje imaju stila takve stvari nikada neće nositi. Njima nije potrebna potvrda vrednosti u vidu isprintovanih. One luksuz pokazuju načinom nošenja garderobe, a ne markom odeće.

Ultra visoke štikle izgledaju jeftino. Najpre, njih nije lako nositi, a većina žena i ne zna u njima da hoda. Te tako zajedno, ništa glamurozno se ne ogleda u trapavom hodu i bolnom izrazu lica kada se obuje obuća koja nam nikako ne odgovara.

Izreka “manje je više” se najviše odnosi kada su animal printovi u pitanju. Žene sa stilom znaju da su takvi komadi vanvremenski, ali jedino kada se kombinuju, ali nikako da se obuku od “glave do pete” u njih.

Poput previsokih štikli, jeftinom izgledu doprinosi i dubok dekolte. Jednako važno je da žena sa stilom nikada neće obući ultra kratku haljinu sa dubokim izrezom kod grudi.

Žene sa najviše stila

Francuskinje važe za žene sa najviše stila. Neka od pravila kojih se one drže navodimo u nastavku. Naime, žene iz Francuske, pre svih Parižake posle tridesete neće uraditi ovo:

  • Neće ići na botoks, jer ona voli svoje lice.
  • Svoje probleme rešavaju i govore psiholozima, a ne prijateljicama.
  • Nikad neće narušiti zdravlje, robujući trendovima.
  • One nikada ne žure da se udaju.
  • Ne troše novac na preskupe markirane komade odeće.
  • Ne odustaju od karijera ni zbog dece, ali ni partnera.
  • Francuskinje ne drže dijete, one se trude da se hrane zdravo i da su fizički aktivne.
  • Ne zamaraju se nebitnim stvarima, već se trude da uživaju u svakom momentu.
  • One ne prave „veštačke“ nokte, ne preteruju u dužini prirodnih noktiju i vrlo su obazrive sa bojama lakova. Isto je i sa kosom, šišaju se smelo, ali se retko farbaju.
  • Crveni ruž im je za sve prilike!

 

22/03/2021 16:34

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments