Suknje za svačiju visinu

17/08/2016 09:21

Suknje za svačiju visinu

Bez obzira koji stil odeće volite da nosite, samo jedno pravilo je važno – da nosite ono što vam dobro stoji i što ističe vaše dobre strane, a prikriva nedostatke ili ono što ne volite na sebi.

Jedan od komada odeće koji vam u ovome mogu pomoći jeste suknja. U zavisnosti od vaše visine – odaberite dužinu koju bi trebalo da nosite.

Pročitajte: Modni vodič za preživljavanje leta u kancelariji!

Zahvaljujući suknji možete vizuelno da izdužite svoj izgled, a pre svega dužinu nogu – i to samo birajući odgovarajuću dužinu.

devojka haljina ograda

Recept za savršen izbor

Ako želite da u potpunosti iskoristite prednosti suknje – vreme je za malo matematike! Izmerite svoju visinu u centrimetrima od ramena do stopala – gde bi trebalo da uključite i štiklu ukoliko planirate da nosite visoku obuću uz suknju.

Dobijeni broj (visinu) podelite sa brojem 1,618 i dobićete svoj zlatni broj koji bi trebalo da oduzmete od visine tela. Broj koji dobijete predstalja idealnu dužinu suknje za vašu visinu!

suknje haljina

Zahvaljujući ovome dobićete dužinu suknje ili haljine za koju možete biti sigurni da vam savršeno odgovara i da će vizuelno izdužiti vaše noge i naglasiti sve vaše atribute.

Pročitajte: Elegantno i poslovno – idealna kombinacija!

17/08/2016 09:21

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments