Duge suknje – modni imperativ

20/06/2016 15:12

Duge suknje – modni imperativ

Bez obzira na to da li je zima ili leto, duga suknja je uvek dobra ideja! Ona ističe i izdužava figuru – bez obzira na to kog je dezena ili boje.

Osim toga, duga suknja podjednako dobro stoji i visokim i nižim vitkim damama – i kad je u pitanju duža suknja do gležnjeva ili ona koja doseže do stopala.

Maksi suknje su i ove sezone potpuni modni imperativ, a definitivno su i na listi najpopularnije letnje garderobe mnogih žena.

Duga suknja – za sve prilike

duge suknje 4

Bez obzira na to da li se pripremate za večernji izlazak, popodnevnu šetnju, posao ili neku svečanost – duga suknja može biti odgovor na pitanje: šta obući?!

Važno je samo odabrati adekvatan dizajn ili boju, dok materijal nije od presudnog značaja. Za neku dnevnu varijantu – uz dugu suknju odlično idu baletanke ili ravne sandale, dok za neke svečanije prilike ona “dozvoljava” i visoke potpetice.

Možete je kombinovati sa majicama, bluzama, košuljama, blejzerima ili teksas jaknom – u zavisnosti kakav efekat želite da postignete.

Za letnju sezonu 2016. godine posebno su atraktivne jarke boje poput crvene, kraljevsko plave i žute, ali i nešto neutralnije bež boje i nijanse.

U svakom slučaju – šta god da odaberete nećete pogrešiti. Osećaćete se u isto vreme vrlo ženstveno, ali i udobno.

20/06/2016 15:12

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments