Prikrijte nedostatke ovim modnim trikovima!

11/09/2017 17:24

Prikrijte nedostatke ovim modnim trikovima!

Treba imati na umu da modni komadi uz neki tip građe savršeno slažu, dok neki modeli nikako ne pristaju. U nastavku pronaći ćete modne trikove kako da prikrijete nedostatke i zasijate u punom sjaju!

Farmerice

Niske osobe i one koje imaju višak kilograma u predelu stomaka i bedara treba da izbegavaju takozvane vrećaste farmerice. Pantalone koje prate liniju tela, uprkos uvreženom mišljenju, ne čine vas krupijima, za razilku od vrećastih modnih komada.

Suknje

Krupnije dame treba da izbegavaju suknje na falte, a umesto njih, modni stručnjaci savetuju da izaberete uske, duboke takozvane “olovka” suknje.

Haljine

Pruge i printovi učiniće vas mršavijim, a šare na haljini skrenuće pažnju sa eventualnih nedostataka na telu. Takođe, kaišom možete stvoriti iluziju tankog struka.

Pantalone

Za razliku od haljina, ukoliko imate malo viška u predelu nogu ili bedara birajte jednobojne pantalone, sa što manje printova i šara. Takođe, neka pantalone prate liniju vašeg tela i izbegavajte veće brojeve.

Asesoar

Ne zaboravite na nakit. Velika ogrlica ili minđuše skrenuće pažnju sa eventualnih nedostataka. Imajte samo na umu da pri odabiru nakita ne preterate.

11/09/2017 17:24

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments