Tri jedina razloga za povratak bivšim ljubavima!

23/08/2017 13:42

Tri jedina razloga za povratak bivšim ljubavima!

Iako “druga runda” kada su veze u pitanju nije dobra ideja, terapeut Met Lindkvist, savetnik za parove, pak smatra da postoje razlozi kada je sasvim opravdano vratiti se bivšim ljubavima.

Osećaj nedostajanja, takozvana sigurna zona, nemanje volje za sve ispočetka, samo su neki od razloga zašto se ljudi mire sa bivšim partmerima. Naravno, ukoliko zbog ovoga ponovo započnete vezu s istom osobom, ona će pre ili kasnije opet “pući”. Terapeut Met Lindkvist kaže da postoje isključivo tri razloga kada je sasvim u redu da se bivši partneri pomire.

Otrežnjenje

Ako ste uspeli da prevaziđete prethodne probleme i shvatili ste šta nije bilo u redu u odnosu, možda ovaj put, vaša veza uspe. “Ukoliko ne uviđate promene ni kod sebe ni kod partnera, veza je osuđena na propast i drugi pu”, kaže Met.

Pravo vreme

“Mnogo puta se dešava da se veza završi zbog spoljašnjih faktora, poput veze na daljinu ili prirode posla. Ukoliko su se ovi faktori promenili, druga šansa može biti pravi izbor”, savetuje Met.

Promena

Veoma je važno da sebi postavite prianje šta se promenilo. Ključ je da budete iskreni i prema sebi i prema partneru i da oboje znate šta zapravo želite, zaključuje Lindkvist.

23/08/2017 13:42

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments