Neobični kupaći kostimi koji će svima pristajati

15/05/2016 09:11

Neobični kupaći kostimi koji će svima pristajati

U susret letu i paklenim temperaturama, jedna od stvari kojima se svi mi radujemo jeste odlazak na plažu. Bilo da je u pitanju vaše gradsko kupalište ili neka udaljena turistička destinacija, neizostavni deo letnje zabave jeste kupaći kostim.

Kupaći kostimi danas se mogu pronaći u raznim stilovima, oblicima i bojama, stoga bez obzira da li preferirate jednodelnu varijantu ili ste večiti pobornik minimalnog bikinija, postoji mnoštvo opcija da istaknete svoj stil pod jarkim sunčevim zracima.

Ove sezone u trendu su modeli koji odstupaju od klasičnih formi, materijala i dezena, stoga ukoliko se odlučite za neku od opcija koje su predstavljene u nastavku i vaše leto može biti neobično poput vašeg kostima.

Jednodelni kostim sa isečcima

jednodelni kupaci

Za ljubitelje jednodelnih kupaćih kostima modeli sa dobro pozicioniranim isečcima mogu predstavljati modernu alternativu koja istovremeno zadržava odlike klasične varijante. Modeli ove vrste vam omogućavaju da budete u koraku sa trendovima dok vam istovremeno pruža uverenje da će ostati čvrsto na mestu tokom svih tih zabavnih aktivnosti u vodi.

Dva-u-jedan varijanta

dvodelni kupaci

Izmešajte boje, modele i iskažite svoj stil

Zašto biste imali dva kupaća kostima kada možete da posedujete četiri? Ukoliko imate dvodelni kupaći kostim od prethodne godine i u potrazi ste za još jednim ili kupujete dva, uskladite obe varijante kako biste mogli da kombinujete gornji i donji deo. Nemojte se ustručavati od drugačijih boja, pa čak i dezena. Ukoliko su delovi dobro uklopljeni, to jest imaju barem jednu sličnu karakteristiku (bilo da je to boja, dezen ili stil), vaša jedinstvenost će doći do izražaja dok provodite dan izležavajući se na suncu.

Visoko sečeni modeli

kupaci 90s

Kostimi koji izgledaju kao da su pozajmljeni sa seta čuvene serije “Čuvari plaže” ove sezone krasiće plaže širom sveta. Visoko sečeni modeli koji su popularnost stekli osamdesetih godina prošlog veka ovog leta se vraćaju na velika vrata. Modeli ove vrste su dizajnirani da istaknu obline ženskog tela, a u kombinaciji sa prugastim dezenom i metalik i fluorescentnim bojama predstavljaju istinski omaž eri iz koje su proistekli.

Heklani kostim

heklani kupaci

Iako su heklani kupaći kostimi prisutni u buticima već nekoliko sezona, ove sezone naglasak je na heklanim kostimima jarkih boja i upadljivih dezena. Kako je duh sedamdesetih godina inspirisao stvaranje skoro svake kreacije koja se našla na modnim pistama najsvežijih nedelja mode, sledeći logičan korak je bio primenjivanje te estetike i na kupaće kostime. Ovaj tip modela je zabavan, ekstrovertan i savršen za sve disko dive koje svoje letnje večeri provode igrajući na žurci na plaži.

15/05/2016 09:11

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments