Toplo i ženstveno: Džemper-haljine hit sezone!

01/12/2016 16:36

Toplo i ženstveno: Džemper-haljine hit sezone!

Hladni dani ne moraju nužno da znače manjak inspiracije i želje za oblačenjem u trendu, pogotovo ne ove sezone kada su tople džemper-haljine u modi!

Bez obzira na to koje ste građe, koja vam je omiljena boja i da li volite da nosite modne dodatke ili ne – svaka odevna kombinacija koja se sastoji i od tople haljine bez greške je u trendu.

Mini, midi i maksi

Kada su ove haljine od toplijeg materijala u pitanju, ove sezone se nose sve dužine – od mini, preko midi – pa sve do dugih haljina koje dosežu gotovo do zglobova.

Kako biste nadopunili izgled uz ove haljine je dovoljno da obučete neki laganiji blejzer ili nešto tome slično ispod toplog kaputa, a od nakita možete ukombinovati sve – u zavisnosti od izreza haljine, dezena, boje…

zimske-haljine

Iako su trenutno veoma trendi bordo, tamnozelena, plava, crvena i tamnija nijansa sive boje, uvek se možete odlučiti i za neku drugu boju, u skladu sa onim kako se osećate i šta inače volite da nosite.

Osim što su tople, džemper-haljine su odličan saveznik damama koje žele da istaknu svoju figiru birajući one koje prate liniju tela, ali i onih dama koje žele da se osećaju udobno, a i ženstveno u isto vreme – birajući nešto komotnije modele koji su širi i imaju drugačiji kroj.

01/12/2016 16:36

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments