Vrste parfema koje odgovaraju vašoj ličnosti – za muškarce

08/05/2016 13:45

Vrste parfema koje odgovaraju vašoj ličnosti – za muškarce

Čulo mirisa je jedan od predivnih alata koje ljudska bića poseduju – ono ima moć da izazove sećanje, da prepozna voljene osobe u blizini pa čak i da privuče druge ljude.

Parfem je vid sopstvenog pečata koji ostavlja impresiju vašeg prisustva na okolinu, stoga na svetu postoji bezbroj vrsta, baš kao što postoji i bezbroj vrsta ličnosti.

Parfem predstavlja odličnog saveznika jednog muškarca. Samo nekoliko pritisaka prstom na vrh bočice muškarcima omogućava da ostvare utisak uglađenosti i elegancije dok istovremeno naglašavaju svoju snagu i muževnost koji god parfem da je u pitanju.

Ukoliko niste sigurni koje mirisne note će vam najviše odgovarati, ovde možete pronaći nekoliko saveta kojima se možete poslužiti prilikom odabira.

Avanturista

avanturista

Vi ste uvek spremni da isprobate nešto novo i vaš duh nikada ne miruje. Šarmantni ste i samouvereni, stoga se često nalazite u velikom društvu. Parfem koji najviše odgovara vašoj ličnosti sadrži drvenaste arome poput sandalovine, mošusa ili mahovine.

Sportski tip

sportista

Vi se ponosite svojom disciplinom i zdravim navikama. Vodite aktivan život i preferirate da svoje slobodno vreme provedete u prirodi, stoga će vaš najdraži parfem sadržati mirise koje asociraju na svežinu poput aroma citrusa, mora ili divljih trava.

Romantičar

romanticar

Vi ste zagovornik klasike i za vas se može reći da ste istinski džentlmen. Cenite dobre manire i eleganciju, dok je empatija vaša najveća vrlina. U esencije koje ponajviše odražavaju vaše karakterne crte spadaju floralne note poput lavande i ruže sa toplim podtonovima ćilibara ili pačulija.

Dominantni tip

odelo covek

Vi ste izuzetno muževni i imate čvrst karakter. Povrh svega poštujete snagu i moć, a odlučnost je po vašem mišljenju vaš najjači adut. Mirisna nota koja predstavlja idealan odraz vaše ličnosti je fužer (potiče od francuske reči Fougère) koji sadrži arome lavande, mahovine i kumarina, sintetičke komponente koju sadrže mnoge biljke, mada nećete pogrešiti iako se odlučite za parfem koji sadrži mirisnu notu bergamota.

08/05/2016 13:45

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments