Trendovi muške mode za ovu sezonu

03/05/2016 12:33

Trendovi muške mode za ovu sezonu

Iako se modni sadržaji često usmeravaju ka pripadnicama ženskog pola, muškarci širom sveta postaju u sve većoj meri svesni modnih dešavanja i obraćaju pažnju na modne tendencije.

Odelo ne čini čoveka, ali u svetu koji se sve više bazira na vizuelnoj ekspresiji, dobro odelo, odnosno odevna kombinacija ne može čoveku da odmogne.

Pilotske (bomber) jakne

muska moda jakne

Ovaj trend koji datira još od pedesetih godina prošlog veka ponovo je stupio na scenu. Pilotske jakne tamnih i zagasitih boja su odličan izbor za muškarce koji su aktivni jer su veoma udobne – istovremeno i lake za kombinovanje i izgledaju muževno.

Široke košulje kratkih rukava sa kragnom

Stil pedesetih godina je ove sezone u velikoj meri zastupljen u muškoj modi, o čemu svedoči i ovaj trend koji svoj nastanak duguje tom dobu. Zamenite svoje klasične majice kratkih rukava ovom varijantom kako biste zadržali komfor dok držite korak sa modnim trendovima.

Kraći šorcevi

Muške bermude ove sezone su zamenili nešto kraći modeli koji dosežu dužinu do polovine butina. Ovaj trend vam može biti veoma od pomoći kako idemo u susret sve toplijem vremenu, naročito u prilikama koje zahtevaju nešto elegantniju odevnu kombinaciju jer dolaze u varijantama koje se savršeno slažu sa letnjim košuljama kratkih rukava koje su takođe popularne ove sezone.

kosulja i sorc

Bele pantalone

Ova sezona muškarcima donosi odličnu alternativu za klasične farmerice, jer se sa istom lakoćom kombinuju sa majicama i košuljama. Odabirom belih pantalona pripadnici muškog pola izgledaće uglađenije dok kanališu izgled džentlmena savremenog doba.

03/05/2016 12:33

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments